Hoe was het artikel?

1421520cookie-checkDe Talos Principe: Stars Location And Walkthrough gids
PC
22 december 2014

De Talos Principe: Stars Location And Walkthrough gids

Een complete handleiding voor De Talos Principle heeft het online gemaakt met een gelikte speed-run die de locaties voor alle verborgen sterren van het spel onthult. Voor degenen onder u die op zoek zijn naar een gids voor de pc- of PS4-versie van de game, is deze gids de juiste one-stop-shop voor uw all-star-behoeften.

De video is vastgelegd gecondenseerd in een 32 minuut run-through door YouTube-gebruiker Skumleren. De video is een snelle, stap-voor-stap-voorbeeld laat zien hoe door elk level en hoe om alle sterren te ontgrendelen te krijgen. Dit geldt ook voor het spelen door middel van de drie belangrijkste landen en elk niveau in elk land. Check it out hieronder.

Dat is een van de leukste doorspeelgidsen die ik ooit heb gezien. Het was snel, bondig, to-the-point en efficiënt. Dat is hoe je het zou moeten doen.

Voor degenen onder u die het niet weten, De Talos Principle is een first-person puzzel-adventure game van dezelfde geesten die bracht u de Serieuze Sam serie. De game draait op dezelfde engine technologie die CroTeam is in ontwikkeling en het bevorderen van de jaren heen.

De truc voor het spel is dat sommige van de puzzels open-ended zijn, zodat spelers ze kunnen oplossen als ze dat nodig achten. Het is een van die hersenkrakers waar je echt kritisch moet nadenken voordat je in dingen springt.

Zoals vermeld aan het begin van de video, waren er gedurende de hele run enkele sterren die tijdens het bewerken ten onrechte op de vloer van de uitsnijruimte waren achtergelaten. Desalniettemin is er een link naar die ontbrekende sterren in de video, dus als je op het punt komt dat je moet weten waar ze zich bevinden, onthoud dan gewoon de link die aan het begin van de video wordt weergegeven, of kan hieronder de video met ontbrekende sterren bekijken.

De Talos Principle is nu verkrijgbaar voor de PC en de uit te brengen op PS4 in het begin van 2015. Behoefte om meer over het spel te leren? Voel je vrij om een ​​bezoek aan de te betalen officiële website.

Andere pc