Hoe was het artikel?

1411600cookie-checkGestrande Deep Basic Starter En Crafting Guide
Reisgids
25 februari 2015

Gestrande Deep Basic Starter En Crafting Guide

Hulp nodig om te beginnen in het opkomende overlevingsspel gestrande Deep? Welnu, er zijn een paar behulpzame startgidsen om je op weg te helpen en te overleven in de zeer populaire titel, die je leert hoe je moet knutselen, kampvuren kunt maken en kunt opschieten met enkele wezens in de diepe zee.

YouTuber FPS Stephen Biedt een zeer rudimentaire overlevingsgids voor gestrande Deep, Waardoor gamers een basis idee krijgen van wat je moet doen als je eenmaal in het spel komt en hoe je van een aantal basiselementen van overleving gebruik kunt maken. U kunt de onderstaande video bekijken.

Als je een korte samenvatting van de inhoud van de video nodig hebt, is het als volgt: gebruik een rots, een touw en een stok om een ​​ruwe bijl te maken. Twee stenen, een touw en een stok zullen je een hamer geven, en een rotsscherven, een stok en een touw zullen je een mes geven. Als je het verandert en twee stokken, een touw en een rotsscherven gebruikt, krijg je een speer.

Rock shards kunnen worden gemaakt door een mes op standaard rock te gebruiken.

Om een ​​kampvuur te maken, knip gewoon enkele bomen af; Kap de delen van de boom in stokken. U kunt de stokken gebruiken om een ​​kampvuur te maken. Doe het kampvuur aan en gebruik de aansteker om het in brand te zetten.

Leg een krab bij de kust. Je kunt gevangen krab gebruiken om het boven het vuur te koken en wat te eten. Om dit te doen, druk je gewoon op 'Q' om de krab over het kampvuur te laten vallen om het te koken. Als u uw gezondheid, hydratatie en hongermeter controleert, kunt u zien wanneer de juiste tijd is om te chownen. Bewaar voedsel voor wanneer je het nodig hebt.

Om iets drinkbaar te maken, pak maar kokosnoten uit de bomen. Gebruik de ruwe bijl om het open te breken en gebruik de bijl opnieuw om het in een consumptiebare kokosnootdrank te maken.

Voor meer basiswerkzaamheden om u te helpen jagen, doden en overleven, YouTuber Shosho heeft een zeer snelle video om het materiaal te ontcijferen dat je nodig hebt om een ​​groot deel van de basiswapens en bouwtools te maken om je te helpen bij je avonturen in gestrande Deep. U kunt de vier minuten video hieronder bekijken.

Veel van de basispunten van het spel kunnen worden samengevat door hout te hakken en stenen op te halen.

De video hierboven helpt spelers te leren hoe ze geavanceerde kampvuren maken, een vuurput, een kleine schuilplaats en een vlot om er maar een paar te noemen.

Bijvoorbeeld het maken van een vlot vereist slechts acht stokjes. Doe de stokjes samen en plaats de structuur in het water om het van een steunstructuur naar een drijvende vlot te zetten.

Om een ​​gemotoriseerd vlot te maken, hebt u een propeller, een motortank, een stok, ducttape en een motorpomp nodig.

Ook is het gebruik van de haai als een renmarkering voor het eiland zowel ruw als nieuw. Ik stel me voor dat Beam Team Games uiteindelijk dat kleine beetje in toekomstige updates zal oplossen.

U kunt een digitale kopie van de Early Access-weergave van gestrande Deep op dit moment van de Steam Store Of leer meer over het spel door een bezoek aan de officiële website.

Andere gidsen