Hoe was het artikel?

1421870cookie-checkCities: Skyline Beginner Walkthrough Guide
Reisgids
21 maart 2015

Cities: Skyline Beginner Walkthrough Guide

Heb een beetje hulp nodig om je stad te laten draaien Steden: Skyline? Nou, de populariteit van het spel is omhooggeschoten dankzij de blindganger die dat was SimCity 2013en een aantal nieuwe gamers zijn begonnen met het controleren van het goedkope juweeltje. Dit betekent dat veel mensen onbekend zijn met de steden franchise zoekt manieren om aan de slag te gaan en een groove te vinden, zodat ze een succesvolle stad kunnen bouwen. Er zijn een paar handige kleine video-handleidingen beschikbaar om nieuwkomers op weg te helpen.

Ten eerste zijn wegen, elektriciteit en water de basisprincipes die nodig zijn om een ​​succesvolle stad te bouwen. Zodra je een kaart hebt gekozen en hebt ingeladen, onderbreek je het spel en onderzoek je het gebied.

Als je in de buurt van het water bouwt, kun je een waterpomp en een afvoerpijp langs de rivier plaatsen. IamPetard legt uit hoe je ze moet plaatsen, zodat je geen kak terugbrengt in het watersysteem van je burgers.

Zodra je een elektriciteitscentrale hebt geïnstalleerd, heb je een behoorlijke stroom elektriciteit, kun je traditionele elektriciteitsnetten van windturbines of een goudfusiestation gebruiken. Zorg ervoor dat het niet te dicht bij de watertoevoer ligt.

Dat is het. Maak het spel ongedaan en begin plezier te maken.

Je kunt beginnen met bestemmingsplannen voor industriële, commerciële en residentiële gebieden, zodat je kunt opbouwen wat je wilt, maar als je eenmaal de basis hebt, is het aan jou om een ​​stad naar de skyline te bouwen.

Het is mogelijk dat u uw budget moet aanpassen aan de grootte van uw stad op het tabblad Economie om uw uitgaven te verlagen, aangezien uw bedrijfs- en woningbezit beginnen op te lopen en geld binnenkrijgen. U wilt niet meer uitgeven dan u aan het maken bent.

Er zijn een aantal vrij generieke maar goed afgeronde tips van Vervloeken over het uitbreiden van je stad en hoe je het beste gebruik kunt maken van unieke en speciale gebouwen wanneer je de waarde en esthetiek van je stad uitbreidt.

De tips over het direct plaatsen van ontgrendelingen, zoals begraafplaatsen en sanitaire voorzieningen, is een goede zet. Niemand wil dode lichamen en vuilniszakken opstapelen buiten hun huis ... meestal om twee redenen: een, het ruikt slecht. En twee, het is een beetje vies.

Als je nog steeds problemen hebt om aan de slag te gaan, maak je geen zorgen, er is echt een vertraging opgetreden, 10 minuut video van HardcoreGamingTips dat verklaart hoe je de basisprincipes van je stad kunt bouwen van start tot operatie zonder snelspanners of sprongen. Hij begeleidt je door elke fase die in de bovenstaande video's wordt genoemd, maar legt deze langzaam en dik uit, zodat iedereen kan aanslaan. Bekijk het hieronder.

Steden: Skyline van Colossal Order verkoopt het al geweldig, met al meer dan een half miljoen exemplaren verkocht, zoals gemeld door Game Watcher.

Je kunt een exemplaar van het spel van Steam of andere deelnemende digitale distributeurs pakken, of meer informatie over het spel krijgen door een bezoek te brengen aan het officiële website.

Andere gidsen