Hoe was het artikel?

1421971cookie-checkCities: Skylines Advanced Map, Road And Asset Guide
Reisgids
5 april 2015

Cities: Skylines Advanced Map, Road And Asset Guide

Steden: Skylines is bezig met golven maken, groot verkopen en veel goede feedback verzamelen na begin maart uit te brengen. Sommige gamers hebben echter behoefte aan een beetje hulp bij het aanpakken van enkele van de meer geavanceerde technieken voor het bouwen van een succesvolle stad.

Ten eerste, als je wilt leren hoe je de activabewerker kunt gebruiken, is er een handige tutorial die dat is Biffa2001 heeft voor het samenstellen van uw eigen aangepaste activa. Een ding dat de moeite waard is om in gedachten te houden, is dat, afhankelijk van de manier waarop u directionele assets versleept, de richting is waar het item voor staat. Je kunt de onderstaande video bekijken.

Biffa2001 heeft een complete afspeellijst voor veel van de verschillende tools en opties die beschikbaar zijn Steden: Skylines, inclusief een kijkje in de kaarteditor van de game, de eerste video in de afspeellijst die je hieronder kunt bekijken.

Houd er rekening mee dat je met het bewerken van kaarten kunt kiezen hoe het terrein eruit zal zien wanneer het tijd is om je eigen stad te maken. Je kunt alles veranderen van de hoogtekaarten van het terrein; gebruik beeldhouwen om bergen omhoog en omlaag te brengen, bossen, scheepspaden, wegen, luchtwegen toe te voegen en zelfs het watergereedschap te gebruiken zodat je een stad kunt hebben verspreid over een waterige zee, in Dubai-stijl.

Als u bekend bent met de Far Cry map maker dan ben je meteen thuis met de bewerkingstools in Steden: Skylines.

Een ander nuttig stukje videohulp komt van YouTuber Strictoaster. Hij heeft een reeks video's die gamers laten zien hoe ze geavanceerdere rijwegen, snelwegen, boerderijen en stadsinfrastructuren kunnen ontwerpen.

Als je een blik wilt werpen op het ontwerpen van complexe, geavanceerde wegenontwerpen voor jouw stad, heeft Strictoaster een nette video die klokt op iets meer dan 10 minuten en laat zien hoe je wegconversies kunt maken, lanen van snelwegen kunt maken en je wegen kunt uitbreiden met een aantal artistiek gezien rotonde ontwerpen. Je kunt het hieronder bekijken.

Als je zijn gids eens moet raadplegen voor het maken van basiswegen, of als je wat hulp nodig hebt met een paar andere functies in het spel, zoals het ontwerpen van een functionerend en grondig spoorwegsysteem, heeft Strictoaster ook een paar video's om je te helpen met dat spul ook.

In een korte videoserie kunt u zien hoe u enkele van de meer geavanceerde functies in kunt gebruiken Steden: Skylines voor transport met de onderstaande afspeellijst.

Over transport en wegen gesproken ... dat brengt ons bij een ander belangrijk aspect van Steden: Skylines… kunstmatige intelligentie.

Blijkbaar kreeg de AI een klein beetje een klap met de derp-stick in de noggin en ze hebben problemen met complexe wegen. Als je de video hierboven hebt bekeken en een heel coole rijbaanopstelling hebt in je stad, maar je merkt dat de AI behoorlijk geaaid zijn, moet je misschien een paar wijzigingen aanbrengen. Steejo doet fantastisch werk om uit te leggen hoe sommige AI-routines werken en waarom ze soms beslissingen nemen die ze nemen wanneer ze de snelweg op of af gaan of hoe ze over de hoofdwegen rijden.

Je kunt de onderstaande video bekijken om een ​​beetje hulp te krijgen als het gaat om de verkeers-AI.

Nu zijn er enkele basisgidsen beschikbaar om in te delen Steden: Skylines - hoe de wegen, elektriciteitscentrales en burgerwoningen neer te zetten - maar misschien ben je op zoek naar een beetje meer hulp op meer geavanceerde manieren om je stad te bouwen zonder alles te verpesten?

Welnu, veel van de zonering komt neer op economisch management. Dus hoe kunt u uw economie beheren, zodat u uw stad op de juiste manier kunt beheren en het grootste rendement op uw stadsontwerp krijgt? Goed, N3RDVINE Gaming heeft een overzicht van hoe u het potentieel van uw burgers kunt bewaken, manipuleren en maximaliseren, evenals hoe u hoeken kunt krijgen en de winstgevendheid voor uw stad kunt vergroten. Het is een snelle video, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u veel tijd besteedt aan het luisteren naar boekhoudjargon. Je kunt het hieronder bekijken.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=MJv7-PZcT0s

Steden: Skylines is nu beschikbaar, exclusief voor pc. De game krijgt allerlei overweldigend positieve feedback vanwege het gebruiksvriendelijke ontwerp, de modding-mogelijkheden, de Steam Workshop-integratie en offline singleplayer-opties. Je kunt meer over het spel leren door een bezoek te brengen aan het officiële website of je kunt een exemplaar opscheppen als je dat nog niet hebt gedaan door de te bezoeken Steam winkelpagina.

Andere gidsen