Hoe was het artikel?

1410200cookie-checkLife Is Strange Episode 3 Compleet Gameplay Walkthrough
PC
19 mei 2015

Life Is Strange Episode 3 Compleet Gameplay Walkthrough

De laatste aflevering van Het leven is Strange is Aflevering 3: Chaostheorie. De aflevering is nu beschikbaar voor de thuisconsoles en pc. Sommige gamers zijn vastgelopen in een paar segmenten, zoals het kantoor van het principe binnengaan of het wachtwoord voor de laptop achterhalen. Er zijn een aantal walkthroughs beschikbaar om gamers door die segmenten te helpen.

Een van de meer gematigde en commentaarvrije walkthroughs beschikbaar komt met dank aan NiZZULiVE, waar hij zijn tijd neemt, veel van de spelomgevingen en objecten verkent en een aantal redelijke manieren biedt om door de puzzels heen te komen en niet te veel tijd spendeert om vast te zitten. Je kunt zijn walkthrough hieronder bekijken.

Om het principe te doorbreken Wells, spoel de tijd terug naar het punt waar hij probeert het gebouw binnen te komen

Om de bom te bouwen om het kantoor van het gesloten principe binnen te komen, heb je vier items nodig. De frisdrank kan worden opgehaald uit de automaat, suiker uit het biologielab. Plakband bevindt zich achter in de klas naast het chemielab. Je vindt ook het natriumchloride bovenaan de kast in het chemielaboratorium. Gebruik gewoon de kruk om bij de kast te komen. Je kunt een alternatieve vorm zien van hoe je sommige puzzels kunt aanpakken Nukem Dukem's walkthrough hieronder.

https://www.youtube.com/watch?v=YszzswWbA2k

De muziek tijdens de reeks waarin Chloe en Max proberen in de afgesloten ruimte te komen, klinkt bijna alsof het er helemaal uit kwam Donnie Darko.

Om het alarm te omzeilen, blaas je gewoon de deur open naar binnen en dan terug terug voordat het alarm afgaat.

Een ding dat echt opviel in deze aflevering is het stealth-segment met de bewaker. Hoe is het mogelijk dat een point-and-click-avonturenspel als dit erin slaagde om de intensiteit van stealth meer te grijpen dan stealth-actiespellen?

Het leven is Strange Episode 3

Voor het laptopsegment vindt u een reeks getallen die Max door het hele huis ontmoet en die ze logt voor mogelijke wachtwoordinvoer. Het wachtwoord bevindt zich in de categorie "Familie" en het is "11-27-08".

Als u een volledig alternatieve walkthrough wilt bekijken die wordt geleverd door JackSepticEye je kunt dat hieronder bekijken.

Hij slaagde erin om het spel in twee uur en 17 minuten te verslaan. Zeer indrukwekkend en heel weinig ruimte voor fouten.

Life is Strange Episode 3: Chaos Theory is nu beschikbaar voor de PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en pc. Je kunt de resterende twee afleveringen van de game bijhouden door naar het officiële website.

Andere pc