Hoe was het artikel?

1421740cookie-checkFallout Shelter: Mr. Handy Guide
Reisgids
17 augustus 2015

Fallout Shelter: Mr. Handy Guide

Om een ​​of andere reden houden mensen echt heel veel van Mr. Handy in de Schuilkelder mobiele game voor iOS en Android. De nieuwste update beschikbaar op Android bracht de toevoeging van de heer Handy de service-robot. Er zijn een paar handleidingen beschikbaar om uit te leggen hoe hij werkt, Mr. Handy te repareren, meer doppen te verzamelen en meer te krijgen om op meerdere verdiepingen te werken.

Dus in de eerste plaats is het volledig mogelijk om Mr. Handy uit een lunchbox te halen. Is het zeldzaam? Absoluut. Als je Mr. Handy echter niet uit een lunchbox kunt krijgen, kun je hem heel goed uit de app store halen voor de prijs van $ 0.99 of in het bundelpakket voor $ 4.99. Wat je ook niet toevallig krijgt, je kunt gewoon met echt geld betalen.

Je kunt Mr. Handy zien ontgrendeld via een lunchbox met de YouTube-video hieronder Kismet, Ring of Destiny.

Mr. Handy neemt wel een kluis in, dus u moet wat ruimte voor hem vrijmaken, zoals te zien is in de video hierboven.

Breid je kluis uit en je kunt beginnen met het toevoegen van meerdere Mr. Handy-robots om rond het asiel te helpen.

En hoewel je meerdere Mr. Handy-robots kunt laten ronddwalen en je een hand kunt geven, kun je niet meer dan één verdieping per keer hebben. Kevin Sanders geeft kijkers een snel overzicht van hoe de robots op meerdere verdiepingen moeten worden gebruikt om te voorkomen dat ze uitvallen wanneer ze samen op één verdieping worden vastgelopen.

Een ding om in gedachten te houden is dat Mr. Handy kan vechten en hij zal reageren op incidenten, maar alleen op de verdieping waar hij is - dus je moet hem naar de juiste verdieping slepen om hem te laten reageren op die incidenten.

Volgens een reddit bericht, terwijl Mr. Handy geen middelen verbruikt, kan hij sterven als zijn gezondheid op is. Hij kan niet op de traditionele manier worden genezen zoals andere opvanghuizen en kan alleen worden hersteld nadat hij is gestorven. Het kost u 2,000 flesdoppen om Mr. Handy te repareren.

Het voordeel is die gebruiker Life_Is_Regret deelde een screenshot dat aangeeft dat Mr. Handy behoorlijk wat doppen kan verzamelen als hij in de woestenij is. Dus hoe langer hij daar is, hoe meer doppen hij voor je zal halen. Dus het is niet zo moeilijk om 2,000 hem te laten repareren.

5NSlzVv

Je kunt een onbeperkt aantal Mr. Handy-robots hebben zolang je genoeg verdiepingen hebt om ze aan toe te wijzen. Als u geen extra hulp nodig hebt bij de productie van ruimtes, het blussen van branden of het bestrijden van slechteriken, kunt u de servicerobots de woestenij laten verkennen voor doppen.

Je kunt Mr Handy nu pakken Schuilkelder op zowel Android- als iOS-apparaten. U kunt meer leren over het gratis te spelen mobiele spel door een bezoek te brengen aan het officiële website.

Andere gidsen