Hoe was het artikel?

1410540cookie-checkDying Light: De volgende Glitch laat u onmiddellijk Level To Legend 250
PC
10 februari 2016
1.43 min gelezen

Dying Light: De volgende Glitch laat u onmiddellijk Level To Legend 250

Warner Bros. en Techland's zombie-overlevingsspel Dying Light: De volgende voor pc, PS4 en Xbox One heeft een nieuwe glitch waarmee je je Legend-niveau kunt maximaliseren met Relief-pakketten tot 250.

Op zoek naar een manier om je Legend Level snel binnen te krijgen Dying Light: De volgende? Als dit het geval is, moet je met deze methode een vriend hebben om je te helpen. Maar eerst moet je naar Bright Mountain Tunnel gaan, wat een quarantainegebied is en vier Relief Packages heeft. Als je klaar bent, kun je meer krijgen zodat wanneer je de fout maakt met een vriend, het makkelijker is om nog meer te dupliceren.

Dit is waar je vriend of willekeurige helper zal komen, ze moeten een spel hosten en al je Relief Packages pakken zodat je het spel kan stoppen zonder het op te slaan. Als je je vriendenwedstrijd opnieuw invoert, moet je nog steeds je Relief Packages hebben, terwijl je vriend je vorige pakketten moet hebben.

Blijf de nummers van Reliefpakketten vermenigvuldigen door uw vriendenpel te stoppen en opnieuw in te voeren, zodat u de gewenste hoeveelheid Reliefpakketten krijgt om de versnelling en legendarische niveaus te krijgen die u nodig hebt.

Van hieruit moet u het spel daadwerkelijk afsluiten, zodat u uw vooruitgang bespaart met het bepaalde bedrag van Relief Packages. Het aanbevolen aantal Relief Packages is rond 10,000, die u naar de Quartermaster in Nightmare-modus moet nemen.

Met deze glitch krijgt u uw Legend Level naar 250, terwijl u enkele zeldzame outfits en andere dingen krijgt. U kunt de storing in actie zien, met dank aan Jon de hoofdman.

https://youtu.be/2INZEvzZf-I

Als alternatief is er een video van WhatsMyGame Dat legt ook uit hoe u snel naar 250 kan komen.

Het is de moeite waard om op te merken dat het inruilen van 10,000 en het helemaal naar boven gaan naar 100,000 je geen Legend Levels zal opleveren volgens Jon. Met dat gezegd, is het het beste om 10,000 in te ruilen voor veilig spelen.

Als u op de actie wilt springen, Dying Light: De volgende Is nu uit voor PC, Xbox One en PS4.

Auteur: Ethan

Andere pc