Hoe was het artikel?

1421217cookie-checkRise Of The Tomb Raider: Baba Jaga Compleet Walkthrough
PC
16 februari 2016

Rise Of The Tomb Raider: Baba Jaga Compleet Walkthrough

Crystal Dynamics ' Rise of the Tomb Raider kwam uit voor pc een paar maanden nadat de Xbox One en Xbox 360 waren gedaald. De game bevat een aantal uitgestrekte platformsegmenten, dierenjacht en veel third-person shooting. Een manier om de actie fris en gamers betrokken te houden, is op verhalen gebaseerde inhoud die Crystal Dynamics heeft uitgebracht Baba Jaga: The Temple of the Witch. Er is een complete gameplay-walkthrough van de DLC om gamers te helpen als ze vastlopen.

YouTuber Tetra Ninja deed een volledige begeleide walkthrough van de nieuwe inhoud, die alleen klokken in op iets minder dan een uur. U kunt hieronder bekijken de video walkthrough.

Het verhaal pikt direct na het einde van de belangrijkste story mode, waar Lara slaat de dag, doodt de slechteriken en herstelt vrede in de wereld. In het proces verschillende mensen sterven, zoals Jacob, en Lara beslist om haar nieuwe heldendom gebruiken om helpen bij de wederopbouw van het dorp door het verkennen van meer van het land.

Om toegang te krijgen tot de Baba Yaga DLC moet je snel naar de Sovjet-installatie reizen. Het staat uiterst links op de snelle reiskaart in het midden.

Aan het begin van de missie zijn er een aantal Trinity-soldaten die moeten worden uitgezonden, wat gemakkelijk genoeg kan worden gedaan. Je zult een persoon vinden die zich verstopt in een van de kluisjes in de zagerij met de naam Nadia, en ze zet Lara op een missie om haar vermiste grootvader te vinden. Het is een pad links van de zagerij dat naar een grot leidt. Er zijn een paar Trinity-soldaten vlak voor de ingang van de grot die moeten worden verzonden voordat ze de grot in gaan.

Er zijn enkele standaardplatformsegmenten die over de randen van de klif lopen en die Lara helemaal rond de bergpas nemen naar een klein kamp. Als je je naar binnen waagt, kom je bij een kleine vuurplaats die uiteindelijk naar een grot met stuifmeel leidt die Lara medicijn geeft en het hele ding in een nachtmerrie verandert.

Rise of the Tomb Raider

Na het doorlopen van een lineair segment is er een arena-strijd met een paar wolven. Het is misschien het beste om de gaspijlen te gebruiken om ze op afstand te houden terwijl ze worden opgeblazen en het vuur van de heks met kippenpoten wordt vermeden.

Na het doden van de wolven en Lara in het water valt, schakelt het spel terug naar de echte wereld in plaats van de nachtmerrie.

Het gaat terug naar vrij lineair zijn vanaf hier. Je moet naar boven gaan en de poort afbreken met behulp van de machines bij de pollenmakerij. Bevestig de hangende kooi aan het bord achter de vuurplaats. Wacht tot de spanning tot het maximum is bereikt nadat je de kooi aan het katrolsysteem hebt bevestigd en open vervolgens de vuurplaats zodat het het touw verbrandt en de kooi naar de vergrendelde poort zwaait om er doorheen te breken.

Baba Jaga - MeepU moet doorgaan met het maken van een tegenmiddel tegen het stuifmeel. Dit vereist een paar ingrediënten verspreid over het installatiegebied. Je zult wat zaaddozen en wat voorraden van herten moeten vinden. Gebruik de kaart om naar de paarse locaties op de kaart te gaan om de ingrediënten voor het tegengif te vinden. Je zult een flink aantal van de benodigdheden in een grot vinden; gebruik het jachtgeweer om de houten barricade over de grot te openen om toegang te krijgen tot een deel van de voorraden binnen.

Wat betreft de herten ... de meesten van hen zullen verspreid zijn en velen kunnen al dood zijn. Voor degenen die dat niet zijn, kun je je boog gebruiken om het resterende hert op te sporen en te doden om de lever te pakken te krijgen.

Je vindt het laatste ingrediënt om het tegengif te maken in het sovjetkamp op het treinterrein. Het zit in een gebouw. ​​Nadat je een aantal soldaten hebt weggehaald, moet je snel terugreizen naar de Wicked Vale en een tegengif gebruiken om door het stuifmeel te gaan zonder te worden beïnvloed.

Race door het bos en je zult een klein kamp vinden met een klein kraken tussen de rotsen. Ga door het kraken om bij de ruïnes te komen.

Klim op de kliffen na het afbreken van de houten barricades en bevestig een touw aan de lift en een ander aan de meid. Je moet de lift aan de linkerkant zo laag mogelijk naar beneden trekken en er dan overheen rennen om omhoog te klimmen voordat deze weer omhoog gaat. Bevestig het touw aan de lijfwacht. Ga terug naar beneden en maak een nieuw touw vast aan de paal naast de teef, zodat je het kunt gebruiken om omhoog te klimmen vanaf de bodem. Plaats de eerste liften zodat je omhoog kunt klimmen naar de platforms die naar het tweede platform leiden dat naar de huislift leidt. Je moet de tweede deerne oprichten om als een platform te werken om bij de huislift te komen.

Rise of the Tomb Raider

Nadat je het op het juiste moment hebt gemaakt en de opa van Nadia hebt gered, zul je het moeten opnemen tegen Baba Yaga in een klassiek gevecht met de baas.

Het doel is om Baba Yaga in te rollen door een pijl op haar te schieten en haar in de buurt van de vuurplaats te winden. Ze zal proberen het touw door te snijden terwijl ze wordt opgeslokt. Je zult op haar moeten schieten om te voorkomen dat ze het touw doorknipt. Zodra ze recht boven de vuurplaats komt, druk je op de knop om de put te openen en haar vliegende, vlammende ketel op te blazen. Je moet dit twee keer doen en dan zal het podium veranderen en overstromen met water.

ga naar het platform, klim omhoog en dood een aantal van de vijanden als je bij de volgende vuurplaats komt. Spoel en herhaal de methode om haar af te haspelen, op haar te schieten om te voorkomen dat ze het touw doorknipt en haar dan te verbranden als ze eenmaal boven de vuurplaats is.

Ga daarna terug door het gat en ga naar rechts. Er is een reeks platforms en nog een aantal vijanden die je moet doden. Ga verder en klim de rotswand op om achter Baba Yaga te komen. Schiet haar weg en activeer vervolgens de schakelaar om de roterende platforms te starten. Berijd het roterende platform tot je bij het platform komt dat naar de volgende vuurkorf op het platform leidt.

Ride the draaiende platformen totdat je kunt krijgen hoger op het podium.

Haal meer van Baba's handlangers en lok dan haar terug over de laatste vuurplaats om het gevecht te beëindigen.

Andere pc