Hoe was het artikel?

1411190cookie-checkProject Zomboid lanceert Build 34 en plaagt Rugzakken, Kleding en Meer
Media
12 mei 2016

Project Zomboid lanceert Build 34 en plaagt Rugzakken, Kleding en Meer

Het lijkt erop dat Rick Grimes een mooie nieuwe hoed heeft! Is dat een nieuwe sheriff in de stad? Verdorie recht het is! The Indie Stone's project Zomboid heeft officieel hun nieuw te bouwen 34-update gelanceerd en heeft ons een sneak peek gegeven voor wat komen gaat.

Voor degenen onder u die de updates volgen, weet u misschien al waar de 34-update voor de nieuwe versie over gaat, of maakt u mogelijk deel uit van hun build beta test-programma. Voor degenen onder jullie die geen hardcore Zomboid-fans zijn, mis je misschien een aantal van de nieuwe dingen die je tegemoet gaan project Zomboid. Ten eerste bevat de nieuw te bouwen 34-update de grafische revisie die de Indie Stone de afgelopen maanden hard heeft gewerkt om uit te brengen. De nieuwe grafische update bevat de x2-structuren die allemaal volledig opnieuw getekend zijn om een ​​vloeiende en superhoge kwaliteit HD-textuurkwaliteit aan de spelwereld toe te voegen.

nieuw serveropties-menu.

nieuw serveropties-menu.

Build 34 zal ook een paar andere updates bevatten, zoals de eenvoudige coöp-serveropties die u kunt instellen om meteen naar binnen te springen en met een vriend te spelen zonder al het gedoe en gedoe. Zoals je kunt zien op de meegeleverde screenshot, zijn er tientallen opties om uit te kiezen om je server in te stellen, inclusief het aanpassen van je zombies en hun statistieken om een ​​aantal behoorlijk unieke spelserver-voorwaarden te creëren.

Spelers kunnen er nu ook voor kiezen om te slapen op multiplayer-servers, iets dat voorheen niet mogelijk was in vorige versies, of als het er was, was het een beetje moeilijk om het op persoonlijke servers te implementeren. Ik heb de nieuwe multiplayer-instellingen getest en ik moet zeggen, ik ben er helemaal weg van hoe gemakkelijk het is om te installeren. Voor de volledige lijst met wijzigingen voor de nieuw te bouwen 34-update, u kunt de verstrekte link volgen om meer te lezen.

In ander nieuws bereidt de Indie Stone zich voor op een aantal andere echt grote inhoudsupdates voor de toekomst. Rugzakken die daadwerkelijk op je rug verschijnen, kleding en een heleboel nieuwe animaties. Bekijk de nieuwe rugzakanimaties en itembeheersysteem waar ze momenteel aan werken voor toekomstige updates in de onderstaande teaservideo's.

Spelers moeten de rugzak nu uittrekken voordat ze items in hun inventaris gebruiken, dus het itembeheer is iets realistischer en kan mogelijk dodelijk zijn als je het gebied niet opruimt. De nieuwe video met animatieaanhangwagen die in maart werd uitgebracht, demonstreert ook over hekken springen, struikelen en vallen, nieuwe wapenmodellen en gevechtsanimaties, evenals een paar mooie nieuwe kleding en hoeden. Een ding om op te merken over de wapengevechtanimaties is dat het erop lijkt dat spelers combo's kunnen uitvoeren, evenals nieuwe zombie-finisherbewegingen om ze terecht te beëindigen. Bekijk de sneak peek-trailer voor wat binnenkort gaat komen.

Heb je die geweldige speer gezien? Na verloop van tijd was de oude speer tamelijk nutteloos. Wanneer worden deze functies officieel gelanceerd? Ik weet het nog niet zeker en op basis van de beschrijving van de YouTube-video zijn ze ook niet zo zeker.

Het nieuwe voedingssysteem is in de openbare build 34-update die is uitgebracht, maar deze is alleen toegankelijk via de multiplayer-serverinstellingen of via de Sandbox-opties voor één speler om deze te activeren. Je kunt de toekomstplannen voor de kleding en de nieuwe tasopties bekijken door te volgen deze link hier. Of bezoek de Indie Stone forums pagina voor meer informatie en updates.

andere Media