Hoe was het artikel?

1422960cookie-checkI Am Setsuna Ending Explained
Reisgids
10 augustus 2016

I Am Setsuna Ending Explained

Square Enix en de Tokyo RPG Factory in geslaagd om succes met de JRPG staking I Am Setsuna. De game voor pc en PS4 heeft bij veel gamers een nostalgische snaar geraakt. Wat het einde betreft, vragen sommige mensen zich misschien af ​​wat er is gebeurd, gezien de snelle vuurgebeurtenissen die plaatsvinden tijdens de laatste baasgevechten. Nou, het einde speelt zich af als een meer deprimerende versie van Chrono Trigger.

De hoofdpersoon in I Am Setsuna, Endir, oorspronkelijk wordt verondersteld om Setsuna doden, maar hij uiteindelijk sluit zich aan en beschermt haar sinds ze hem overtuigt dat ze hoe dan ook zal sterven, en als hij haar ziet tot aan het einde van haar reis zijn missie zal ongeacht compleet zijn.

Na het verzamelen van een feestje en wagen naar de laatste Lands om het offer te voltooien, de partij uiteindelijk voldoet aan de Time Rechter.

Het is onthuld dat de Time Judge Aeterna creëerde als een magische kloon om naar buiten te gaan in het "normale" rijk. De Time Judge moest aan het einde van de tijd in de Last Lands blijven om de Dark Samsara op afstand te houden.

Degenen begiftigd met magische energie en levenskracht zouden hun vaardigheden doorgeven aan de Time rechter, zodat de tijdwaarneemster het rijk zou kunnen volhouden. Het 'offer' werd voornamelijk gebruikt om de tijdwaarneemster aangedreven en de Dark Samsara op afstand te houden.

Echter, de Time rechter blijkt dat zelfs wanneer de offers werden gemaakt the Dark Samsara nog steeds uiteindelijk de planeet en de Time rechter vernietigd zou hebben om de tijd terug te spoelen met behulp van de Space-Time Spirtnite, alleen voor hetzelfde zichzelf keer op keer herhalen.

Indien de groep kiest niet om een ​​offer te brengen en in plaats daarvan kiezen om de Dark Samsara dingen vechten eindelijk veranderen en de lus is gebroken. De andere belangrijke verandering is dat Endir sluit zich aan bij de partij dit keer rond, hen te helpen een kans om te vechten om te geven.

I Am Setsuna

Een van de voormalige bazen, Reaper, wordt ook lid van de partij onder de naam Fides. Dit gebeurt nadat hij door de tijdrechter is opgewekt na zijn nederlaag door de partij, die hem van de controle van de duistere Samsara bevrijdde.

Na venturing in het gebied waar de Dark Samsara is gevestigd, moet de partij het op tegen verschillende delen van de Samsara opgesloten in rock capsules. Elk van de vier rotsformaties vertegenwoordigen baas vijanden die verschillende partijleden in hun vorige reizen had gevochten om de offers aan de Time rechter te begeleiden.

Uiteindelijk verslaan ze de Dark Samsara maar het is onthuld dat de Samsara toch geen monster was.

Het blijkt dat de Samsara was een gekwelde mens met een uitzonderlijke magische vaardigheden die gebruikt werd in een lange en rampzalige wetenschappelijk experiment om magische vaardigheden te herstellen voor de mens. Oorspronkelijk was het een jongeman die voor de experimenten onder de indruk dat het was om zijn magische vaardigheden te versterken als vrijwilliger, maar de dingen uit de hand gelopen en hij werd een onstuitbare monster van eindeloze kracht en energie.

De martelingen en experimenten dreef de jonge man gek, en de Time Rechter gebruikte al haar kracht om hem weg te houden opgesloten in de gesloten wereld. Helaas kon de tijdwaarneemster daar niet verlaten, en had daar te verblijven voor een duizend jaar, voortdurend gevoed magische offers aan haar magische levensenergie te behouden en de Samsara gesloten weg.

Na het verslaan van de Dark Samsara het gebruikt zijn laatste beetje energie en kracht om terug te reizen in de tijd om te voorkomen dat de tijdwaarneemster van het gebruik van de Space-Time Spiritnite van terugspoelen tijd.

Endir en Setsuna gebruik maken van de magische energie van de partij leden om de magische tijd trail achtergelaten door de Samsara te volgen. Aeterna gebruikt haar resterende energie te Endir en Setsuna macht door de tijd om de Dark Samsara te stoppen.

Na een reis terug in de tijd, het duo reis naar de sneeuw monument, waar ze voor het eerst ontmoet en waar de Endir probeerde Setsuna doden. Up in de buurt van het monument is de Dark Samsara in een gedeeltelijke menselijke vorm. Hij onthult dat hij huilde en smeekte om hen te stoppen, maar de experimenten waren oneindige als de wetenschappers waren de bedoeling op het vinden van manieren om de magie te herstellen aan het menselijk ras. Uiteindelijk werd de Samsara gevuld met niets anders dan magische emoties gevuld met woede, woede en haat.

Endir en de Youth vechten het uit, en Endir eindigt hem snel. Setsuna echter tussenbeide en absorbeert zijn ziel in haar lichaam, zei dat ze liever blijven dicht bij hem dan laten de geschiedenis zich te herhalen.

I Am Setsuna

Setsuna hecht haar ziel aan de Jeugd (voorheen the Dark Samsara) en vraagt ​​Endir om haar lichaam te vernietigen. Spelers zullen een keuze om al dan niet te Setsuna, dat is wat Endir werd belast met het aan het begin van het spel te doden. Na het maken van de keuze het scherm verdwijnt toont het lot van de andere partij leden, waaronder Aeterna vervagen van bestaan, terwijl de anderen naar huis terug te keren, met inbegrip van Fides.

Het spel verdwijnt in de credits op dezelfde manier dat de wedstrijd begon, met Endir wandelen door het donkere besneeuwde bos.

Na de credits eindigen Endir wordt gezien reist terug naar huis. Terwijl hij reist door het besneeuwde land de geest van Setsuna drijft door een boom om te waken over hem in zijn reizen.

Andere gidsen