Hoe was het artikel?

1425203cookie-checkFallout 4: Hier vindt u de probleemoplosser, Alien Blaster en Throat Slicer
Reisgids
2 september 2016

Fallout 4: Hier vindt u de probleemoplosser, Alien Blaster en Throat Slicer

Bethesda stopt meestal met veel geheimen en spullen in hun games, en Fallout 4 is geen uitzondering. Met de nieuwste DLC out, Nuka-World, zijn er meer wapens toegevoegd om te verzamelen, en in deze gids zullen mensen leren hoe ze te krijgen. Fallout 4 is nu uit voor de PC, PS4 en Xbox One.

De nieuwe wapens in de Nuka-World DLC zijn The Problem Solver, Hub's Alien Blaster en de Throat Slicer. Elk wapen heeft een speciaal legendarisch voordeel dat een woestenij helpt als het moeilijk wordt.

Het eerste wapen omhoog, dat in de DLC kan worden verkregen, is The Problem Solver. Ja, Glitch-thesda was te lui om nog een wapen te maken, dus iemand dacht dat het een goed idee was om het splatter-kanon in de probleemoplosser te 'c-plakken', en het is te vinden in het Bradberton-amfitheater.

Nadat je met Mason hebt gesproken en de dialoogoptie "Doe wat je gezegd hebt" hebt gekozen, krijg je snel toegang tot het wapen. De video hieronder door Camelworks biedt de lowdown van het Splatter Cannon, ik bedoel ... De probleemoplosser, zoals hieronder te zien.

Kom maar weer langs Camelworks, er is opnieuw een wapen met een nieuwe structuur in de Nuka-World DLC genaamd Hub's Alien Blaster. Om het wapen te krijgen, moet je eerst naar Hubologist's Camp gaan en met Dara praten. Je moet haar vijf ruimtepakken meenemen, die in de Galactische Zone verblijven.

Volg daarna de quest-lijn totdat je naar een ruimteschip wordt gebracht. Hier geeft Dara je Hub's Alien Blaster. De videogids staat hieronder.

Het laatste en laatste wapen in deze gids komt van de enige echte beste Fallout 4 glitcher, DemonAsylum. Hij laat zien hoe je het unieke wapen de ThroatSlicer kunt krijgen.

Het wapen is heel eenvoudig te krijgen en kan eenmaal worden gevonden in Nuka Town. Ga naar een paar grote rode deuren in de buurt van de misvormde tweekoppige koe, en je zou een koopman genaamd Katelyn Alden moeten zien. Nadat ze met haar gesproken heeft, zal ze het unieke wapen de ThroatSlicer vasthouden.

Fallout 4 is nu beschikbaar voor pc, PS4 en Xbox One. Na de 2015-lancering van de game arriveert de nieuwe Nuka-World DLC, die ook beschikbaar is voor genoemde platforms.

Andere gidsen