Hoe was het artikel?

1430100cookie-checkSid Meier's Civilization VI Guide: tips en trucs voor beginners
Reisgids
19 oktober 2016

Sid Meier's Civilization VI Guide: tips en trucs voor beginners

Op zoek naar een handleiding om snel inzicht te krijgen in wat er zal zijn in 2K Games en Fireaxis ' Civilization VI? Hopelijk deze gids zal nieuwkomers op weg te helpen, maar ook ervaren spelers die een beetje roestig en streven naar een voorsprong te krijgen op een aantal van de nieuw geïmplementeerde functies in Sid Meier's Civilization VI. Civ VI komt op 21 oktober via Steam uit voor pc.

Oke, ik wed dat veel nieuwkomers zijn op zoek naar een manier om te worden opgefrist, zonder om uren gehannes rond proberen te achterhalen van alle functies in Civilization VI bij het spelen van het spel, en zou liever weet dat veel van de kern is voorzien van vooraf. Hopelijk deze gids zal mensen helpen, waarvan ik denk dat het leren wijken en lay-outs zijn een goed begin voor aanvang van de wedstrijd.

Een video van YouTuber BigBossBilly geeft de low-down over hoe u de districten, de stad lay-outs, wonderen en andere topografische structuren moeten bouwen om de maximale voordelen te krijgen. Daarnaast omvat dit gebruik te maken van adjacency bonussen, reserve plekken voor wonderen in bepaalde terrein, en het verspreiden van uw wijken en wonderen over niet alleen in één stad, maar op strategische plaatsen rond en over.

De volgende video dekt 15 tips die u wel of niet weet over Civilization VI. De video behandelt veranderingen en dingen die zowel beginners als dierenartsen uit de Civ-serie allemaal kunnen profiteren tijdens het spelen van het spel. Je hoeft natuurlijk niet al deze tips in het echte spel te gebruiken, maar je kunt weglopen van de video met extra kennis onder de riem, wetende dat je extra trucjes uit je mouwen kunt halen.

De video hieronder komt door Marbozir.

Dit brengt ons bij de laatste video die details bevat over de AI en de moeilijkheidsgraad van het spel. Hoewel deze video lijkt alsof deze geen verband houdt met het helpen van nieuwkomers of dierenartsen van de Civ-serie, is het wel de bedoeling om nieuw geïmplementeerde functies naar voren te brengen in Civ VI, en wat u kunt verwachten van het spel. De video komt in GamerZakh.

Sid Meier's Civilization VI is ingesteld op debuut voor de PC op oktober 21st. Voor meer informatie over dit spel kun je hoofd op over aan civilization.com.

Andere gidsen