Hoe was het artikel?

1431150cookie-checkTitanfall 2 Ending Explained
Nieuws
30 oktober 2016

Titanfall 2 Ending Explained

Nu het uit is voor de Xbox One, PS4 en pc, zijn veel gamers op tijd gekomen met de first-person mech-shooter van Respawn Entertainment. Titanfall 2 draait om het intergalactische conflict tussen de Militie en de IMC. Het IMC staat erom bekend meedogenloze huursoldaten aan te nemen om hun vuile werk te doen, en de Militie schraapt meestal nauwelijks door sommige gevechten met alleen de huid van hun tanden. Voor spelers die zich afvragen waar de campagne over gaat en hoe deze begint en eindigt en wat er gebeurt in die laatste eindsequentie, kan deze gids je misschien helpen.

Het spel begint met rifleman Jack Cooper die training krijgt van Captain Lastimosa, een veteraan die had gereden en commandant was voor Titan BT-7274. Cooper hoort niet te trainen als piloot, maar Lastimosa doet dit toch vanwege de snelheid waarmee piloten in het veld sterven en hoe nodig ze zijn met meer competente jagers op de grond.

Voordat Cooper zijn opleiding als piloot kan voltooien, echter Lastimosa en de rest van de ploeg worden genoemd in de strijd, waardoor Cooper naar beneden te laten vallen op de planeet Typhon, waar zij zich bezighouden IMC krachten. De IMC, echter, slaagt erin om het slachten van de Militie en hoewel Lastimosa is meer dan voldoende in een Titan, multiple huurling Titans beheren te omsingelen en beschadiging BT-7274 voltooien, invaliderende de Titan en eigenlijk doden Lastimosa.

Alvorens te sterven, echter Lastimosa geeft meer dan een vergunning en piloot opdracht om Jack Cooper, die het mogelijk maakt BT een neurale verbinding met de schutter vast te stellen.

Na het herstellen van BT, het duo hun weg door Typhon, het helpen van een aantal andere schutters langs de weg en het verslaan van een aantal van de huurlingen ingehuurd door de IMC om de planeet Typhon en een zeldzame en krachtig apparaat dat bekend staat als de Ark te beveiligen.

Titanfall 2

BT-7274 overtuigt Cooper om de oorspronkelijke missie te voltooien, waarbij hij de ploegcommandant Anderson in een IMC-faciliteit moest ontmoeten. Ze worden uiteindelijk belaagd wanneer BT voorstelt om een ​​kortere weg te nemen door een vallei die uiteindelijk BT wordt gevangengenomen en Cooper moet de Titan redden van de vernietiging door een van de IMC-huurlingen genaamd Ash. Nadat Cooper en BT uit Ash's death-trap productiefaciliteit zijn ontsnapt, besluiten ze de missie voort te zetten en af ​​te spreken met Anderons.

Echter, bij het bereiken van de IMC testfaciliteit, Cooper en BT ontdekken dat Anderson is overleden, met de helft van zijn lichaam vast te zitten door de vloer. Het blijkt dat hij een pols apparaat dat hem in staat stelde te boren in een tijd kloof die zich op de IMC testfaciliteit waar ze een apparaat met de naam een ​​Fold werden met behulp van om de macht van de ARK dat een planeet uit de kan rippen harnas had structuur van het bestaan. De Ark was zeer instabiel en een incident vond plaats in de inrichting, waardoor een kwantumverbondenheid waar de tijd niet meer stabiel in het gebied.

Cooper slaagde erin Anderson's apparaat te bemachtigen en door de tijd heen en weer te reizen om te ontdekken dat het IMC van plan was de Ark te gebruiken om de planeet Harmony te vernietigen. Na een poging om gegevens van de ark te verzamelen in de tijdspanne, besluiten BT en Cooper dat de ark extreem gevaarlijk is als ze eenmaal zien hoe destructief het is en waarvoor de IMC van plan is het te gebruiken. Ze besluiten naar een nabijgelegen radiobakeninstallatie te gaan om bericht te sturen naar de rest van de Militia-vloot over de Ark.

Titanfall 2

Voordat Cooper en BT het signaal kunnen verzenden, worden ze onderschept door een andere huurling genaamd Richter, die een sadist is. Het duo slaagt erin hem te verslaan en het bericht aan commandant Sarah Briggs te verspreiden. Dit resulteert in de Militie die een vloot stuurt om de resterende huursoldaatsgroep op te sporen, die volgens hen een werkende ark in hun bezit heeft en proberen deze in een andere vouwinstallatie te krijgen en deze te gebruiken om Harmony te vernietigen.

Briggs vergezelt BT-7274 en Cooper terwijl ze een allesomvattende aanval op de IMC lanceren in een poging de Ark te herstellen. De huursoldaten slagen er echter in weg te komen en vluchten naar de Fold-installatie. De Militie jaagt op het huurseminar, maar krijgt uiteindelijk de helft van hun vloot verwoest door een van de beste titanen op de huursoldaat genaamd Viper. Tijdens de strijd worden BT en Cooper gescheiden, leidend Cooper en een andere ploeg onder leiding van Bear om een ​​IMC-vliegend geweer aan te vallen.

Ze gebruiken het gunship om het huursoldaat, de Draconis, in te halen. Een andere piloot, Baker, slaagt erin BT naar Cooper te krijgen, en het duo herenigt zich en vecht tegen Viper aan de voorkant van het gunship. Hoewel ze Viper van de voorkant van het schip blazen, terwijl BT zich voorbereidt om Cooper op de Draconis te gooien, pakt Viper ze allebei op en beginnen ze in de lucht te vechten. Het trio landt op de Draconis terwijl Cooper langs de rand rolt en Viper erin slaagt BT te verpletteren en een van zijn armen af ​​te rippen. Terwijl Viper BT's arm afscheurt, slaagt BT erin het cockpitluik van de Viper af te rippen, waardoor de piloot wordt blootgesteld en Cooper een schot kan afvuren en de piloot kan doden.

BT en Cooper vinden eindelijk hun weg naar de Draconis en vechten zich een weg naar de Ark. Cooper plaatst de Ark in het luik van BT terwijl de Draconis neerstort. Cooper en BT worden gevangen genomen en ze dreigen Cooper te vermoorden als BT het luik niet opent en de Ark overhandigt. BT opent het luik maar vuurt een salvo af en desintegreert een paar soldaten voordat Slone BT met een pistool en tranen doorboort hem uit elkaar. Voordat hij sterft, pakt Cooper de datacore van BT en een noodpakket en gaat naar de Fold-installatie.

Titanfall 2 - Viper

Briggs slaagt erin om nog een Titan-chassis naar beneden te sturen dat Cooper gebruikt om BT's oude datacore in te plaatsen en het duo bestormt de Fold. Na het verslaan van Slone proberen ze de ark uit het vouwapparaat te halen, maar de golfstoring verstoort de systemen van BT. De leider van de huurlingen krijgt van de IMC-generaal Marder de opdracht BT en Cooper te doden terwijl ze naar beneden zijn, maar de huursoldaat zegt dat hij niet is betaald om hen te doden en hij heeft zijn contract bij de levering van de Ark al vervuld en gaat verder met verlaat de planeet Typhon.

BT en Cooper herstellen voordat de vouw wordt gebruikt om Harmony te vernietigen, en BT ontploft zichzelf naar de ark terwijl hij explodeert. Voordat hij dit doet, gooit BT Cooper uit het fold-apparaat en brengt Sarah Briggs een dropship naar beneden om Cooper te redden terwijl ze ontsnappen uit Typhon. De hele planeet kraakt in tweeën vanaf de implosie van de Ark en het vouwapparaat.

Cooper wordt verwelkomd in de Militie als een Titan-piloot, die afstudeert van een eenvoudige schutter. Tijdens de eindsequentie wordt echter onthuld dat Cooper's helm - die op een bureau zit - iets flikkert van de neurale connectoren, wat aangeeft dat een deel van BT mogelijk nog in zijn helm zat, mogelijk omdat Cooper en BT betrokken waren bij de tijdbreukverstoring in de verlaten IMC-faciliteit, naast directe interactie met de Ark.

Het einde van Titanfall 2 heeft veel kleine losse eindjes die het gemakkelijk instellen voor een ander mogelijk vervolg.

Ander nieuws