Hoe was het artikel?

1440011cookie-checkResident Evil 7 Endings Explained
Nieuws
24 januari 2017

Resident Evil 7 Endings Explained

Resident Evil 7 heeft meerdere eindes, afhankelijk van verschillende verschillende keuzes die spelers kunnen maken op essentiële punten in het spel. Er is een goed en slecht einde aan Resident Evil 7 maar als je wat hulp nodig hebt om uit te zoeken wat er is gebeurd, legt deze gids het duidelijk voor je uit, of je nu op pc, PS4, PSVR of Xbox One speelt.

Het spel begint met twee berichten die door Mia Winters worden gespeeld aan haar man Ethan Winters. In één bericht is ze vrolijk en vertelt ze hoeveel ze hem mist. In het tweede bericht is ze gestoord en zegt ze dat hij weg moet blijven. Dit gebeurde in 2014, drie jaar later in 2017 krijgt Ethan nog een cryptische boodschap van Mia, en deze keer volgt hij het naar Dulvey, Louisiana, naar een schijnbaar verlaten boerderij.

Wanneer Ethan daar aankomt, komt hij erachter dat verschillende mensen zijn verdwenen bij het uitchecken van het huis, omdat de eigenaars, de familie Baker, blijkbaar ook verdwenen waren. Niettemin, met behulp van een aantal oude VHS-opnames als leidraad, ontdekt Ethan een verborgen doorgang door de open haard die hem naar beneden leidt naar een kelder waar hij een Mia vindt ... vredig op een bed rustend. Hij wekt Mia wakker en de twee plannen hun ontsnapping, maar Mia is gestoord ... verontrust ... en ze wilde niet dat Ethan haar zou vinden.

Resident Evil 7

Terwijl Mia hen het huis uit leidt, draait ze zich om en valt Ethan aan. Ze dwingt hem tot represailles door haar met een bijl te slaan. Mia sterft echter niet. Een verwrongen gezicht verwrongen in een wangedrocht van woede en geweld, Mia pakt een kettingzaag en gaat verder met het verminken van Ethan's arm en sneed hem af boven de pols.

Ethan slaagt erin om een ​​pistool te vinden en Mia ... schijnbaar te "doden". Alleen hij wordt uitgeschakeld door Jack Baker, de eigenaar van de oude plantage.

In werkelijkheid veranderde Mia niet alleen maar in een slechte heks. Het blijkt dat ze feitelijk bestuurd werd door een experiment in de E-serie dat bekend staat als Eveline, een machtig klein meisje dat deel uitmaakte van een uiterst geheim experiment. In een flashback-reeks blijkt dat Eveline in Mia's gedachten zit, haar verstand verwringt en vervormt, haar dwingt zich als een monster te gedragen - Eveline zegt tegen Mia dat ze Ethan moet straffen en vermoorden, wat ertoe leidde dat Mia de arm van Ethan afsneed en probeerde vermoord hem met de kettingzaag.

Resident Evil 7

Eveline was ontsnapt uit haar holdingcel aan boord van een onderzoekslaboratoriumschip dat over de Mississippi rivier reed. Mia's taak was om als verzorger voor Eveline te werken, die waanideeën had over het willen van een gezin. Mia deed zich voor als haar draagmoeder. Operationsdirecteur Alan Droney had Eveline tijdens één van haar tests niet goed beveiligd en ze wist te ontsnappen. Ze waren niet in staat om haar beperkt te houden met behulp van de serums en ze begon een snel mutatieproces. Als een E-virus testpersoon had Eveline het vermogen om psychotrope verstoringen, hallucinaties en suggestie te gebruiken om mensen te dwingen te doen wat ze wilde, allemaal via een psycho-fysiologisch mutageen.

Tijdens een flashback naar 2014 werd door Mia ontdekt dat Eveline nakomelingen nastreefde in de vorm van regeneratieve mutanten, waarvan sommige werden gevormd door de bemanningsleden van het schip. Mia probeert Eveline te vermoorden maar faalt, en in plaats daarvan wordt ze overspoeld door het mutageen en gecontroleerd door Eveline. Voordat Eveline het volledig overneemt, slaagt Mia er in om Ethan een bericht te sturen waarin ze hem zegt weg te blijven en haar te vergeten. Ze doet dit kort voordat het hele schip aan land komt.

Tijdens de periode van drie jaar was Eveline echter buiten het schip geweest en begon alles en iedereen in de buurt, inclusief de familie Baker, te infecteren; beginnend met Jack en zich een weg baant door Marguerite Baker, Jack's vrouw, Lucas Baker, Jack's zoon, en Zoe Baker, Jack's dochter.

oma Pain

Eveline woonde uiteindelijk bij de bakkers vanwege haar snel verslechterende fysieke vorm. In een van de rapporten wordt uitgelegd dat ze een snelle celgroei heeft, waardoor ze een oude vrouw wordt, waardoor haar fysieke vorm eerder beperkt en gebonden aan een rolstoel is. Ze heeft echter nog steeds een zeer sterk paranormaal vermogen en verlangt nog steeds naar een liefhebbend gezin. Daarom gebruikt Eveline Mia om een ​​bericht naar Ethan te sturen om hem naar de plantage te lokken als een laatste poging om de familie te creëren die ze altijd al wilde.

Voordat Ethan kwam in de loop van de drie jaar Eveline gebruikt de familie Bakker aan te werven en te groeien haar familie, maar de meeste mensen stierven in het proces. Ze slaagden erin om 13 mensen die met succes geassimileerd als monsters worden verwerven, terwijl anderen niet genetisch aan te passen en uiteindelijk steeds kannibaal voedsel.

Ethan leert van deze verschrikkingen nadat hij zijn arm terug eigen door Marguerite genaaid, en gedwongen om deel te nemen in een walgelijke feest van menselijke en dierlijke organen.

Ethan weet te ontsnappen door het kantelen en het breken van zijn stoel, dan gaat hij ten strijde Jack Baker gedurende het herenhuis, schijnbaar "doden" hem door te snijden zijn lichaam in de helft met een kettingzaag en blazen zijn bovenlichaam aan stukken.

Resident Evil 7

Ethan beheert vervolgens naar Marguerite doden met behulp van Zoe, haar dochter. Zoe belooft om Ethan te helpen ontsnappen en biedt hem zelfs aanwijzingen over hoe Mia helpen. Zoe in geslaagd om te voorkomen dat muteren als Jack en Marguerite sinds haar blootstelling aan het virus was minimaal, maar vreest dat ze zal uiteindelijk verliest haar geest als Lucas.

Zoe leidt Ethan rond de plantage om bepaalde items te herstellen met het oog op een remedie voor de D-serie virus, dat is wat de familie Baker werd besmet met te creëren. Na het krijgen van een korte gevangen genomen door Lucas en vervolgens vrijgemaakt door Ethan - na Lucas krachten Ethan om deel te nemen in een reeks van SAW-zoals puzzels - Zoe verzint een tegengif, maar alleen maakt genoeg voor twee personen.

Voordat het serum kan worden toegediend Jack Baker aanvalt een laatste keer als een reus gemuteerd monster. Ethan is in staat om hem te verslaan via een van de serum brouwsels. Helaas, Ethan wordt gedwongen te kiezen om ofwel hulp Zoe of Mia. Als Ethan kiest om Mia te helpen, dan Zoe blijft achter en Mia en Ethan te verlaten om te gaan hulp krijgen. Als Ethan kiest om Zoe te helpen, dan Mia wordt achtergelaten en Ethan en Zoe gaan om hulp te halen.

Resident Evil 7 - Bad Ending

The Bad Ending

Als je Zoe helpt, help je haar helemaal niet. In wezen wordt Zoe gedood direct nadat ze de plantage verlaten hebben. Dit gebeurt nadat Ethan en Zoe op de gecrashte onderzoekboot zijn terechtgekomen. Eveline infecteert Zoe opnieuw en breekt haar in stukken na het stollen van haar lichaam. Ethan wordt gevangen genomen en Mia keert terug naar het neergehaalde schip om Eveline te vinden en Ethan te redden.

Mia slaagt er in Ethan te redden, maar sterft af nadat Eveline haar weer onder controle heeft en haar dwingt om Ethan te vermoorden. Ethan spoort Mia aan en ze draait zich naar steen en brokkelt af in stukken. Tijdens Ethan's tijd in de cocon van Eveline krijgt hij een fysieke impuls van Jack Baker, die rustig verklaart dat zijn familie normaal was, maar nadat hij was verwrongen en gecontroleerd door Eveline, veranderden ze in die monsters. Jack wenkt Ethan om zijn familie van Eveline's psychische controle te bevrijden en haar voor eens en voor altijd te vermoorden.

Ethan slaagt erin een tegengif voor het e-Virus te vinden en vecht Eveline nog een laatste keer nadat hij haar heeft gevonden in het oude herenhuis, zittend in de rolstoel op de zolder. Ethan krijgt een beetje hulp van Redfield die het wapen van Albert Wesker naar beneden duwt om hem te helpen tijdens het laatste gevecht.

Redfield rappels naar beneden en helpt Ethan om de veiligheid, naar huis vliegen hem in een Umbrella Corporation helikopter.

Resident Evil 7 - Endings

The Good Ending

Als u Ethan kiest voor Mia om het tegengif toe te dienen, krijgt u het goede einde. Mia en Ethan laten Zoe achter en rijden naar het oude laboratoriumschip op weg naar de plantage van Baker. In plaats van dood te gaan, wordt Mia echter van de boot geworpen en wordt Ethan gevangen genomen. Mia gaat door met het opsporen en redden van Ethan. Omdat ze het tegengif in haar stroom heeft, muteert ze niet en vecht ze om de psychische invloed van Eveline te weerstaan.

Ethan slaagt erin om het schip te verlaten, vinden en doden Eveline en toen Redfield opduikt, is Ethan herenigd met Mia op de helikopter. Het spel eindigt met Ethan uit te leggen dat, wanneer een deur sluit een andere opent, en dat hij een tweede kans met zijn vrouw.

Ander nieuws