Hoe was het artikel?

1440521cookie-checkYakuza 0: Boss Battle gids
Nieuws
29 januari 2017

Yakuza 0: Boss Battle gids

Sega vrijgegeven Yakuza 0 in het Westen voor PS4-gamers, waardoor ze de geliefde nieuwe inzending in de langlopende franchise die lang geleden op de PS2 begon te ervaren. Nu de nieuwe game op PS4 uitkomt, hebben sommige gamers een beetje hulp gezocht bij de bazen in de nieuwe titel. Gelukkig zijn sommige gamers zo vriendelijk geweest om een ​​videodemonstratie samen te stellen over hoe ze elk van de belangrijkste bazen in de game kunnen verslaan.

YouTuber devilleon7 een afspeellijst voor elk van de Yakuza 0 eindbazen. U kunt kijken op de video hieronder als je een paar tips over hoe om hen te slaan nodig hebben.

Tijdens het verhaal van de Daisaku Kuze-clan, sta je tegenover de luitenant, Daisaku Kuze. Je kunt een vroeg voordeel krijgen door de Rush-stijl aan het begin van het gevecht te gebruiken. Ga verder met overschakelen naar de Brawler-stijl om schade te veroorzaken nadat je hem hebt overvallen, zodat je hem serieus kunt beschadigen.

Kijk uit voor zijn boksen en er zeker van te draaien rond zodra hij begint zijn combo tot een dikke, vlezige vuist in zijn achterste te leggen.

Juni Oda is de volgende op de lijst. U kunt de Brawler stijl te gebruiken om schotel uit korte maar verwoestende aanvallen. Als je een level 3 power up, zorg ervoor dat Oda-san te pakken en te verminderen zijn leven nog verder. U kunt uw speciale aanvallen te combineren met het meubilair in het gebied, zoals aangegeven in de video hieronder.

Zorg dat je nooit ren direct naar Oda, anders gooit hij zijn nachtknuppel direct naar je toe en onderbreekt hij je inkomende aanval.

Voor de "Massive Man" Makoto Makimura-baasgevecht, moet je de Thug-strijd gebruiken als je het vroege voordeel wilt behalen tegen Makimura-san.

U kunt verkommeren een derde van zijn leven met een eenvoudige combo, zelfs op de Legend moeilijkheidsgraad. Net ontwijken zijn aanvallen en houden de combo's te gaan.

Het volgende gevecht met de baas is tegen Daisaku Kuze ... opnieuw. Deze keer moet je hem bevechten in de bedompte nauwe delen van een rioolpassage.

De Tojo-clan luitenant komt terug met een pijp in de hand, waardoor hij iets difficlt dan de vorige keer. In de video is de Legend vechtstijl eerst gebruikt om te kloppen Daisaku van zijn voeten, zodat hij gedesoriënteerd kan worden. Daarna wordt de Brawler stijl gebruikt om Whittle zijn leven.

Vergeet niet om te ontwijken de buis swing eerst voordat je een combo te beginnen, anders kun je uiteindelijk het nemen van onnodige schade.

Het volgende gevecht is tegen Wen Hai Lee, die niet zo'n probleem is, zolang je maar goed genoeg bent om je aanvallen te timen en de snelle gebeurtenissen af ​​te ronden.

Wees ook voorzichtig staan ​​te dicht bij Wen Hai Lee, omdat hij je zal grijpen en het gebruik van een buik-aan-buik suplex op je.

Homare Nishitani is het volgende gevecht, de Kijin clain-voorzitter. Het gevecht vindt plaats in Majima's cabaretclub. Nishitani is erg snel. Hij zal ook vaak ontwijken en blokkeren, dus houd afstand en wacht op een opening voordat je aanvalt.

Nishitani heeft een springende mes aanval, dus als hij dat doet laat hij zich openen voor een beetje, gebruik die kans om hem aan te vallen van achteren.

Kiryu zal het moeten opnemen tegen de Djoaku Kuze van de Tojo-clan ... alweer.

Deze keer heeft Kuze metalen knokkels en enkele handlangers die hem helpen. Zorg ervoor dat je de handlangers eerst weghaalt, anders laten ze je geen schade op Kuze begaan. Gebruik het telefoonteken of andere objecten om schade toe te brengen aan de andere schurken of gebruik de Beast-modus om de andere jongens vast te grijpen en eruit te halen.

U kunt the Beast Mode op Kuze ook gebruiken zodra zijn leven is laag genoeg; een enkele speciale grapple zal hem doen in ..

De volgende reeks gevechten zijn tegen de Colosieum deelnemers, waaronder Orange Chapman, dokter Kirihito en Dead Puncher. Dead Puncher is eigenlijk de makkelijkste van allemaal, alleen maar omdat zijn stoten gemakkelijk telegrafeerde, krijgt gewoon rond om zijn zijde en pummel hem totdat zijn leven loopt.

Kijin clan voorzitter Homare Nishitani krijgt zijn tweede slag in een strijd die zich afspeelt in de gevangenis.

Het is hetzelfde als voorheen, alleen krijg je deze keer het voordeel om Thug-stijl te gebruiken tegen de celstaven, zodat je extra schade kunt aanrichten aan de gek en voorzitter.

Tojo Clan's Nikkyo Constortium-president, Masaru Sera, is de volgende baas op de lijst. Probeer hem niet vroeg achter in het gevecht te grijpen, anders zal hij het gewoon omkeren en je wat pijn doen voelen.

Sera kan snel zijn, maar je kunt ontwijken tussen de eerste klap en de start van de tweede combo in het oog om zijn aanvallen te komen en het slinken zijn leven.

Kiryu moet Kuze opnieuw te vechten, dit keer binnen van een kleine kamer als ze proberen om Tachibana redden.

Kuze zal een aantal extra mensen met hem dus zorg ervoor dat ze naar beneden eerst te verslaan voordat het vechten Kuze, anders zullen ze in de weg te krijgen en ertoe leiden dat u problemen als u probeert om hem te vechten.

Kuze heeft veel van het leven dit keer rond, dus de strijd zal gaan voor een tijdje.

Het laatste baasgevecht is tegen de Dojima Tojo clan luitenant Keiji Shibusawa. Hij is een moeilijke met zijn combo's en aanvallen. Om hem heen cirkelen doet hij niet omdat hij in zijn combo's vette sikkelhalzen en hook-stoten heeft die je kunnen raken terwijl je hem probeert te omcirkelen.

In plaats daarvan wacht voor hem om zijn combo afmaken en dan start je aanvallen. Gebruik Brawler in het eerste deel van de strijd, maar dan overschakelen naar Beast Mode na een val over de reling om extra schade aan te richten.

Beast-modus werkt goed want in het tweede deel van de strijd Shibusawa schakelt zijn combo's om meer rechttoe rechtaan en je kunt nemen u profiteren van dit door middel van grijpers en recht beest aanvallen.

Indien mogelijk, gebruik te maken van Yakuza 0's Legend stijl om af Shibusawa.

Ander nieuws