Hoe was het artikel?

1442990cookie-checkNier: Automaten 9S En A2 Gameplay Walkthrough
PC
27 februari 2017

Nier: Automaten 9S En A2 Gameplay Walkthrough

Nier: Automaten is een van de weinige games waar de eerste acht uur of zo van de gameplay is eigenlijk nog maar het begin. Creative director Yoko Taro heeft een scherp gevoel voor het gooien van een aantal gekke curve ballen bij gamers met zijn Nier serie, en dat is geen uitzondering met Nier: Automaten. De actie-RPG voor pc en PS4 bevat drie verschillende verhalen en nadat je de eerste hebt voltooid, met 2B, kun je het spel opnieuw spelen als haar sidekick 9S, evenals een ander personage genaamd A2. Deze walkthrough behandelt de andere twee verhalen in het spel.

9S campagne begint met twee robots in een korte filmische. Uiteindelijk zullen de spelers worden overhandigd controle van een van de robots.

Voor het kleine robotsegment ga je naar de hoek en pak je een emmer. Vul de emmer met olie en loop (niet terugspringen) terug naar de broer van de kleine robot. Zodra de olie op de andere robot is gegoten, schakelt het spel over naar 9S. Ga het platform op richting het mech-pak en klim naar binnen.

Net als het begin waar je speelt als 2B, moet je spelen als 9S om door de fabriek te strijden in een arcade shooting-segment.

9S moet ook vaak hacken een aantal objecten, die een korte 8-bit geïnspireerde mini-game initieert. vernietigen gewoon de zwarte dozen van het hacken van segmenten binnen de gestelde termijn af te ronden.

Je zult de Goliath moeten verslaan net zoals bij de eerste playthrough en dan dezelfde missies moeten opnemen van de playthrough die je met 2B hebt gedaan als je weer op aarde bent. Geef de wapenhandelaar de benodigdheden waar hij om vraagt ​​en ga dan net als voorheen naar de woestijn.

9S en 2B zal moeten vechten door de robots in de woestijn, net als het origineel playthrough. Je hebt ook de extra mogelijkheid om een ​​deel van het hogere niveau robots om ze te verzwakken hacken.

Onthoud voor het hacken dat je nodig hebt om altijd eerst de zwarte dozen te vernietigen voordat je afgeschermde tegenstanders kunt uitschakelen, dit omvat ook zwarte dozen die mogelijk worden verdoezeld door vijanden.

Ga verder met Adam opnieuw te verslaan in de woestijn verbinding bezet door de Machines.

Gedurende de avonturen van 9S zijn er meer cinematics die iets meer onthullen over de opkomst van de machines en de persoonlijkheden die ze hebben aangenomen, zoals Beauvoir en haar verlangen om mooi te worden. "Schoonheid is wat liefde wint" is wat de robot wordt verteld, en dus probeert de robot versieringen en juwelen te verwerven om mooi te worden om liefde en genegenheid te verwerven. Beauvoir eindigde met het eten van androïden om mooier te worden en probeerde ook om te leren zingen, om liefde te krijgen. Beauvoir probeerde alles, maar kon nooit liefde krijgen.

We zien ook een andere film waarin 2B en 9S het dorp van Pascal binnenkomen, waar Adam tegen Eva zegt dat ze ondergoed moeten dragen omdat mensen blootgestelde geslachtsdelen als "problematisch" beschouwen.

Ga verder om te vechten door middel van de twee Goliaths en dan terug metro naar het tegen Adam en Eva.

Het merendeel van de missies hetzelfde blijven sparen voor kleine zakken van cinematics dat verdere invulling bepaalde situaties met betrekking tot de machines. Het enige grote verschil vindt plaats tijdens de grote baas strijd tegen de oude machine met de EMP kanon. In plaats van het spelen van 2B en het vernietigen van de EMP kanon, speel je als 9S die door de machine krachten en crash moeten strijden in de grote oude machine, te vernietigen. Een kleine hacking mini-game zal volgen waarbij 9S is in de machine-netwerk, in staat is gaan door hun administratie, waar hij ontdekt dat de machines door de jaren heen hebben geprobeerd om de menselijke cultuur te imiteren, maar hebben elke keer mislukt.

Een ding dat opvalt aan 9S is dat de machines nooit leren; ze gewoon blijven herhalen menselijke fouten. Wat verder op dit pad tot Adam controle van het netwerk neemt. 9S ruzie met Adam over zijn ware verlangens en over zijn ware motieven. Adam legt uit dat zijn enige echte motivatie is haat en probeert om 9S te voldoen, maar 9S slaagt erin om uit te houden totdat 2B gaat om zijn redding.

9S zal moeten self-hack om te controleren op corruptie en hij ontdekt dat project YoRHa de Raad eigenlijk ontwikkeld voor de mensheid en niet andersom.

9S kan vervolgens de andere robots hacken om 2B tijdens het fabriekssegment te helpen. Omdat de robots die 9S op afstand bestuurt niet erg sterk zijn, kun je het hacken gebruiken om de andere robots te ontploffen, de controle over ze te nemen of ze met elkaar te laten vechten.

Er zal nog meer hacking plaatsvinden, waarbij 9S door een langwerpig segment moet gaan waar je door een aantal bullet-hell-segmenten moet vechten.

9S zal uiteindelijk ga terug naar de aarde en helpen 2B nederlaag Eva in de grote baas showdown.

Anders dan de originele baasvecht tegen Eva, moet 9S zich een weg banen in de kern van Eva, wat weer een andere arcevolgorde van een kogel-hel-type betekent voordat 2B en 9S een laatste keer tegen Eva strijden. Tijdens het hacken wordt 9S natuurlijk beschadigd door de gegevens van Eve.

Dit opent de mogelijkheid om door het spel te spelen als A2, de desertereenheid en toegang tot het echte en definitieve einde van de game, A, B, C, D en E.


De volgende missie is het heen en weer schakelen tussen 2B en 9S op het slagveld terwijl ze vechten tegen verschillende next-gen machines. Het zal moeilijk worden wanneer het EMP de YoRHa-eenheden uitschakelt en 2B onbekwaam blijft. Je moet spelen als 9S en alle level 50-machines verwijderen. Ze zullen uiterst moeilijk zijn, maar het is het beste om afstand te houden, de pod te gebruiken en ze één voor één uit te schakelen door ze te verdelen en te overwinnen.

Wanneer het virus de YoRHa-eenheden infecteert, hack je 2B en ruim je het virus op. Je moet 2B opnieuw hacken om haar wapenmogelijkheden te herstellen.

Wanneer het duo terugkeer naar de bunker het virus zal alle YoRHa eenheden op de maan bunker, wat resulteert in 2B en 9S met een gewaagde ontsnapping als de bunker en de YoRHa commandant opblazen maken hebben beïnvloed.

Een andere arcade reeks begint voordat 2B landt op de grond en moet vechten door middel van meer robots. 2B zal dan aan het hoofd naar de verlaten fabriek als de corruptie verspreidt via haar systeem. U rijdt door de verwoeste stad in de richting van de commerciële wijk over de brug. A2 zal speelbaar worden na 2B sterft.

Maak je een weg door de woestijn naar de strijd van de Hegel Goliath baas.

U kunt ook de Berserker-modus activeren, waardoor A2 extra schade kan ontketenen ten koste van haar defensieve mogelijkheden. Zodra je de baas hebt verslagen, zal er nog een geheugen-hack-minigame zijn dat je moet voltooien, waaruit blijkt dat de geheugenmodules van 2B in het geheugen van A2 zijn verbloed.

Je zult een eenzaam verzetslid vinden in de woestijn, die je oude relieken kunt verhandelen met speciale items.

Zodra de Goliath verslagen is kun je de woestijn verlaten - je zult Pascal vinden in de overblijfselen van de ruïnes van het verzetskamp. Je kunt ervoor kiezen om Pascal te laten leven of sterven.

Praat met Anemone en ze geeft je een missie om het dorp van Pascal te bezoeken om het brandstoffilter van A2 te repareren.


Je moet een paar ophaalopdrachten voltooien voor Pascal in het Forest Kingdom. Verzamel de onderdelen en breng ze terug naar Pascal om de quest af te maken. Je zult ook moeten vechten tegen een baasrobot die de kinderen terroriseert. Naderhand wordt het dorp van Pascal vernietigd en moet A2 de resterende kinderen helpen ontsnappen naar de verlaten fabriek.

Terwijl in de fabriek een schurkenrijk garnizoen van machines Pascal en A2 zal aanvallen. Je zult de groep machines moeten bevechten als A2 en dan de controle over Pascal overnemen en vechten in een gigantische mech-strijd tegen een andere Goliath, Pacific Rim-stijl.

Terug in de fabriek plegen de kid-machines zelfmoord en Pascal verzoekt A2 al hun herinneringen te verwijderen zodat ze niet met de gebroken harten hoeven te leven.

De game schakelt terug naar 9S zodra de herinneringen van Pascal zijn gewist. Je kunt een paar zijmissies in het verzetskamp oppikken en dan naar buiten gaan De Toren. Er zijn nogal wat hoog niveau robots bij de lift van de toren gebied, maar u kunt de robots hacken en ze gebruiken om toegang te krijgen tot de toren.

U moet de hersteleenheden vinden.

Je kunt de eerste bron van herstel vinden via het bosrijk voorbij het dorp van Pascal. U kunt uw artikelen opnieuw bevoorraden bij Pascal, die nu slechts een basisverkoper is.

Ga naar de resource recovery-eenheid en ga naar binnen. Eenmaal binnen moet je verschillende golven machines bevechten in een gigantische ketelruimte in arena-stijl.

Zodra de vijand golven zijn duidelijk, neem de lift naar het volgende niveau. Spoel en herhaal het doden van de machines en het ontsluiten van de liften tot aan de top van de toren te bereiken. Haal de machines om de sleutel vergunning te verwerven.

Ga door naar de volgende resource herstel eenheid op de Flooded locatie City.

De tweede bron herstel unit zal zich meer richten op het hacken dan rechte te bestrijden. 9S zal ook ontdekken dat de toren in de stad van de verwoeste stad is eigenlijk een lanceerplatform. 9S ontdekt ook dat de zwarte dozen dat de androïden macht en geef ze het bewustzijn zijn gebaseerd op dezelfde technologie die de machines een bewustzijn door hun kernen geeft.

Zodra 9S omhoog gaat en interactie heeft met de belangrijkste broneenheid, ontvangt hij de tweede van drie machtigingssleutels. Daarna zal zijn NFC-gevechtsmodule falen en zal hij reparaties in het verzetskamp door Devola nodig hebben.

De laatste en definitieve vergunning sleutel ligt bij de bron herstel eenheid in het verlaten pretpark.

Zodra 9S komt in de toren zal de game over te schakelen naar A2 die zullen moeten reizen naar de toren ook. Echter, zodra A2 komt in de teleporter zal het spel terug te schakelen naar 9S.

Er zal een mix van platformactie zijn, hacking en bestrijden van de aanloop naar de top van de toren, waar de 9S zal het tegen zijn voormalige exploitant, die besmet is met de logica cortex virus.

Het gevecht kan moeilijk zijn en je zult haar verdediging moeten vernietigen terwijl je een hagelbui van projectiel vuur ontwijkt. Zodra het bullet-hell-segment is voltooid, moet je Operator 210 bestrijden in een een-op-een gevecht.

A2 zal laten zien tot in de tweede baas, Augustus vechten, nadat 9S valt van het platform.

Zodra de baas is verslagen zal 9S alle drie de toren authenticatie sleutels om toegang te krijgen tot de structuur in de verwoeste stad. Ga via het riool naar de toren.

Activeer de drie subeenheden rondom het gebied dat naar de lift leidt en activeer vervolgens de lift. Je moet wachten op Devola en Popola om door de liftdeur te hakken.

Volg het pad door de toren over de perrons en de strijd van de vijand YoRHa eenheden op je naar de top. Na het opruimen van een kamer van YoRHa eenheden, zal een korte filmische spelen en schakel vervolgens terug over naar A2, die vervolgens moet de toren te onderzoeken.

Bij het opschalen van de toren zijn er eenvoudig platforms om door te bewegen als A2, er zullen geen vijanden aanwezig zijn. Er zijn enkele hack-minigames die je moet voltooien om de voortgang te boeken voordat de actie weer wordt opgewarmd en het spel schakelt terug naar 9S.

Vechten door de golven van machines en dood de vlucht units. 9S zullen ontdekken dat alle androïden en machines hebben dezelfde basis in de bouw.

Ci1wvP3g

Ze onthullen ook aan A2 dat ze deel uitmaakte van een vervangbare testgroep voor Project YoRHa. Tijdens dit segment moet je de vijanden op het scherm laten vollopen vanaf het verzoek van de pod 042. Blijf gedurende deze tijd het vijandelijke vuur ontwijken tot de filmische spelen.

Het machinenetwerk zal dan met elkaar vechten en elkaar doden, waardoor A2 de toren kan overstijgen. Je moet Ro-Shi en Ko-Shi, de Goliaths, doden.

Het spel kaatst heen en weer tussen A2 en 9S gedurende deze tijd, dus blijf snel en hard vechten en laat je niet verslappen. Blijf vechten tot ze combineren en worden Ko-Shi en Ro-Shi, de mega-Goliath.

UvsSSQR

Aan het einde, nadat je de mega Goliaths hebt verslagen, heb je de keuze om het spel af te maken als A2 of 9S.

Afhankelijk van wie je kiest zal het einde van het spel te veranderen.

Andere pc