Hoe was het artikel?

1445920cookie-checkGedetailleerde Legend of Zelda Breath Of The Wild Infographic Beurzen alle amiibo artikelen
Reisgids
28 maart 2017

Gedetailleerde Legend of Zelda Breath Of The Wild Infographic Beurzen alle amiibo artikelen

redditor ShugoTakahashi en zijn vrienden hebben hard gewerkt om een ​​verbazingwekkend gedetailleerde Amiibo-gids te maken met een overzicht van elk item waarin je kunt komen Legend Of Zelda: Breath Of The Wild, en waren zo vriendelijk om het te delen dit Reddit bericht.

Ze hebben niet alleen deze waanzinnig gedetailleerde infographic-grafiek gemaakt met alle items en het type Amiibo dat de items ontgrendelt, maar ze gingen een stap verder door een geschreven grafiek te maken die veel gedetailleerder is over alle Amiibo's, de items, hoe om ze te ontgrendelen en de vereisten om bepaalde items te ontgrendelen. ShugoTakahashi vermeldt ook dat ze hun informatie regelmatig controleren en corrigeren om de database accuraat en up-to-date te houden.

Voor dit artikel geven we je een verkorte versie met behulp van de infographic-grafiek van ShugoTakahashi, maar als je alles wilt lezen, kun je doorgaan naar de reddit bericht voor meer informatie.

Om te beginnen, moeten we eerst een paar basisregels voor elk item doornemen -

Items zonder een gloeiende grens kan alleen worden verkregen bij het begin van het spel voordat je de paraglider krijgen.

Items met een Blauwe gloeiende grens kan alleen worden verkregen nadat u de paraglider krijgen.

Items met een gouden gloeiende grens kan alleen worden verkregen nadat u gratis minstens één Divine Beast.

Oh ja, elke Amiibo kan slechts eenmaal per dag worden gescand op basis van de interne klokinstellingen van uw systeem.

Als een item wordt vermeld als "Exclusief", betekent dit dat je dat item niet op een andere manier in het spel kunt krijgen, het is exclusief vergrendeld voor die specifieke Amiibo. Om het u gemakkelijker te maken om alle items te bekijken, ging ik door en combineerde alle afbeeldingen samen in één enkele foto. Als u het moeilijk vindt om alle items te zien, kunt u op de afbeelding hieronder klikken om in te zoomen om het meer in detail te zien.

Bekijk bericht op imgur.com

Alle andere niet-Zelda amiibo geven je gewoon koken ingrediënten. Zoals u kunt zien, zijn er een flink aantal items die je kunt ontgrendelen van de Amiibos, en elk geeft een reeks unieke en exclusieve items. Je moet props geven aan de jongens die zetten in al het harde werk aan catalogus dit.

Andere gidsen