Hoe was het artikel?

1443492cookie-checkLegend of Zelda: Breath of the Wild Gameplay Walkthrough
Nieuws
4 maart 2017

Legend of Zelda: Breath of the Wild Gameplay Walkthrough

Nintendo heeft eindelijk in geslaagd om de langverwachte Legend of Zelda: Breath of the Wild up en out voor zowel de Nintendo Switch als de Wii U. De game is veel groter en mechanischer bedreven dan sommige mensen misschien denken. Gelukkig zijn er enkele walkthrough-gidsen beschikbaar om te helpen bij een paar van de uitdagingen in het spel.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild begint met Link die uit een capsule. Spelers zullen in staat zijn beweging rond te zijn en kennis te maken met de fundamentele controles. Link zal bewegen naar het voetstuk in de kamer om het verwerven
Sheikah Slate, een mysterieus gloeiende tablet,

Je kunt de kamer verlaten en een oud shirt en een versleten broek uit de nabijgelegen kisten pakken. Gebruik de Sheikah Slate op het voetstuk om de tempel te verlaten.

Je kunt B gebruiken om te springen en op dingen te klimmen en X om uit te voeren. Als je eenmaal naar buiten rennen verschijnt het titellogo van de game en zie je een oude man die een heuvel afloopt van de regio van het Grote Plateau. Ga achter hem aan, zoals aangegeven in de video hieronder MKIceandFire.

Praat met de oude man en hij zal je naar de oude kerk leiden.

Je zult de bijl van een oude houthakker in de buurt vinden, samen met een goblin die rondloopt in de buurt van een struikgewas. Dood de goblin, pak de stokken en begeef je naar de kerkruïnes. De vrouw zal Link rechtstreeks naar het punt leiden dat is gemarkeerd op de Sheikah Slate. De Questmarker gloeit op de minikaart in de rechterbenedenhoek.

Naast de tempel is er een kleine kloof in een rotsformatie met een ander Sheikah-sokkel. Plaats de tablet erin om een ​​filmpje te activeren waarin gigantische torens uit de grond tevoorschijn komen.

Je hebt dan toegang tot de Grote Plateau Torens.

Elke toren ontgrendelt de regionale kaarten voor Link om te verkennen. Je zult moeten schalen naar de top van de torens om toegang te krijgen tot de voetstukken van de kaart, in tegenstelling tot de arendnesten Assassin's Creed.

Om buiten de ommuurde toren te komen waar Link en de oude man zich bevinden, heeft Link een paraglider nodig. Je kunt de paraglider alleen krijgen door een schat te ruilen met de oude man; de schat is te vinden in de Oman Au-tempel.

Activeer de deur met behulp van de Sheikah op het voetstuk bij het heiligdom.

Eenmaal binnen, gebruik maken van de physics-based magnetische krachten om het blok muur omver via een van de vierkante blokken. U kunt ook de blokken gebruiken om de vijand te verpletteren.

Er is een kist op een van de richels aan de zijkant van de structuur. Je kunt de borst naar beneden slaan en er toegang toe krijgen om de boog van een Reiziger te ontgrendelen. Open de deuren met behulp van de magneten en ga naar binnen om het altaar van het altaar te activeren. Link krijgt toegang tot zijn eerste Spirit Orb.

Praat weer met de oude man en hij zal je leren items op je kaart te markeren met de scope van de Sheikah. Hij zal je naar de volgende schrijn leiden, waar je leert hoe je de bommen op afstand kunt gebruiken en zelfs de toegang tot de Claymore van een Traveller kunt ontgrendelen. Zorg ervoor dat je inventaris gratis genoeg is om het in te nemen.

Met het oog op de geest heiligdom te krijgen, zet de bom op rots blok dat zich uitstrekt en trekt. Het blok zal de bol blast over aan sommige blokken en barsten ze open, bestrating een manier voor Link.

Zodra je de basispuzzel in het heiligdom hebt voltooid, ontgrendel je nog een andere geest-bol voor Link, samen met de bom op afstand, waarmee je opengebarsten muren, rotsformaties en vijanden kunt doden.

Zodra je naar buiten te krijgen, gebruik maken van de bom op te blazen openen de rotsen het blokkeren van de poort. U kunt zowel de strijd van de oude voogd of klim over de muur en vertrekken.

U kunt een aantal goblins bestrijden door een kamp en klop een bijenkorf van de boom - de dood van de goblins en dood de bijen en neem dan de bijenkorf.

Je kunt ook een klein beetje recept leren voor het koken van een stoofpot om warm te blijven en je gezondheid op te laden door de hut van de oude man te bezoeken.

Als je een bijl kunt u ook bomen gekapt.

Om te komen over een van de afgronden, het kappen van de boom naar een geïmproviseerde brug te creëren.

K7ZwhT4

Schaal de berg op om bij de volgende schrijn te komen; het staat op je kaart aangegeven als je de Sheikah-tablet hebt gebruikt om het te ontdekken. Zodra je de top hebt bereikt en het voetstuk hebt geactiveerd, krijg je toegang tot de Owa Daim-schrijn.

Ren de verhoogde platforms en ontwijk de dropping rotsen. Neem de hamer en gebruik het op de een orb het blokkeren van de weg. Houd schot kon totdat het vliegt uit de weg en dan pak de geest orb.

Wanneer u hoge plaatsen bereikt of verkouden bent, moet u zich ofwel warm kleden of veel eten meenemen, anders verliest u langzaam het leven terwijl u verkouden bent. U kunt ook een toorts gebruiken om warm te blijven. Ga naar de top van de berg om de oude man te ontmoeten en hij zal je een doublet om warm te blijven, terwijl in de vrieskou gebieden.

Ga nu naar de Keh Namut Shrine naar de volgende geest orb te verwerven.

KPguVos

De Cryonis Trial zal vereisen dat u de cryo mogelijkheid om het water te bevriezen en het creëren van platforms te gebruiken. Staan waar je nodig hebt om het platform te verhogen en de cryo mogelijkheid lift Link lob. U kunt dit ook gebruiken om hekken of open deuren te verhogen.

Zodra u de Cryonis Trial en het hoofd buiten te voltooien, zal de oude man Link a paraglider, als je om zijn plaats te krijgen.

De locatie waar de oude man zich bevindt is hieronder aangegeven op de kaart.

yFpMROC

Als je Link's gezondheid of uithoudingsvermogen wilt verbeteren, verzamel dan vier Spirit Orbs en ga naar de Temple of Time en bid voor het standbeeld. Je hebt dan een optie om je vaardigheden te upgraden. Je zult ook de oude man daar in de tempel vinden.

Gebruik de lader op te klimmen naar de top van de tempel waar de klokkentoren zou moeten zijn. Koning Rhoam zal worden onthuld op de oude man, en hij zal 100 jaar geleden blijkt dat - terwijl Link sluimerden - hij werd gedood en Hyrule werd vernietigd. Link zal moeten goede, power-up, het hoofd naar het kasteel, op te slaan Zelda en nederlaag Ganon.

Rhoam geeft je de paraglider en een kist met een soldatenboog erin.

De eerste hoofdtaak is om naar Kakariko Village te gaan om Impa te zoeken. Gebruik de Sheikah Slate om de locatie van Impa op je minikaart en paraglide daar te markeren.

De werkelijke reistijd kan variëren, maar het kost u waarschijnlijk een half uur om zonder transport over de kaart te reizen.

Om meer van de kaart te zien en ontgrendelen van de omvang van de kaart, ga dan naar Dueling Peaks Tower. Get up top en activeren van de sokkel. Ga verder over de vallei naar de Duel Peaks. U kunt ook heiligdommen met de bijgewerkte Sheikah Slate, die zal aangeven wanneer een heiligdom is in de buurt te vinden.

Over de Duel-toppen is de Ha Dahamar-schrijn, in sommige groezelige moerassen.

MqA9nYs

Eenmaal binnen, gebruik maken van de cryo bevoegdheden op het water om platforms te creëren om over hop.

Ga verder naar beneden in de kom in de buurt van het omheinde ruimte. Maak platforms op de watervallen om omhoog te klimmen.

Gebruik de stoptijd macht op de rollende bal en geef het dan een goed hit met je hamer in de richting van de ronde inkeping in de vloer. Zodra de bal is op zijn plaats zal de deur naar het heiligdom te openen en verlenen Link toegang tot de volgende Geest Orb.

Ga verder naar de Dueling Peaks Stabiel.

Shibo en Darton zal je leren hoe je wilde paarden, die kan reizen rond de Grote Plateau een deurklink OFA stuk makkelijker te vangen.

Je kunt je wilde paarden registreren bij Tasseren, maar eerst moet je ze vangen. Je vindt Tasseren bij de tent in de Duelling Peaks Stable.

Net buiten de stal richting het volgende heiligdom, kun je een paard in het wild vinden. Je kunt het paard opklimmen door erachter te sluipen en op 'A' te drukken. Je zult het paard moeten rooten (Left trigger) wanneer het wild wordt, gebruik de linker joystick om het te vertellen aan "Whoa" of druk op 'A' ervoor om naar 'Yah' te gaan.

Na het registreren van het paard, kan je dan noem maar op, als je wilt.

Als je naar het oosten wagen in de richting van het volgende dorp, kunt u Hetsu, een reus op zoek stukje broccoli die kan praten tegenkomen. Als u wilt een paar side-quests te voltooien, zal Hetsu enkele voor u hve.

Als u klaar bent met de quests en geef Hestu een Korok zaad, je kunt je inventaris uitbreiden met één slot. Je kunt je schild, bow of wapen-slot upgraden. Hoe meer slots je toevoegt, hoe meer korokzaden nodig zijn om je inventaris te vergroten. Je vindt Hestu op de volgende locatie.

cQ2JTeL

Als je verder noordoostwaarts het pad oprijdt en door de vallei in de richting van de grote sprookjesfontein, kom je in de aanwezigheid van een grote fee als je een beetje rondscharrelt. Cotera bevindt zich in het bos en kan de items van Link verbeteren en hem laten zien hoe hij extra bonussen kan krijgen met zijn uitrusting door setbonussen te gebruiken.

Ga westwaarts vanaf de Grote Fonteinen en je zult de Ta'loh Naeg Shring tegenkomen net buiten Kakariko Village, waar Impa is gevestigd.

Als je hulp nodig hebt bij het voltooien van het lesgeven, is er een video hieronder die laat zien hoe je de uitdaging kunt overwinnen.

Het lesgeven zal je instrueren om de linker trigger te gebruiken voor aanvallen aan de zijkant van de vijand. Als je ontwijkt op het exacte moment van een vijandelijke aanval, krijg je een perfecte ontwijking, compleet met een slow-motion effect. Je kunt dan ontwijkaanvallen opvolgen met 'Y', wat een vlaag zal veroorzaken.

Als je eenmaal hebt geleerd hoe je perfecte blokken en dodges moet doen, kun je naar de volgende kamer gaan waar je nog een Spirit Orb kunt verzamelen, zodat Link sterk genoeg kan worden om uiteindelijk het hoofd te bieden aan Ganon.

Buiten het heiligdom Kakariko dorp is letterlijk net beneden.

Er is een heiligdombeeld waar je kunt bidden, zodat je je gezondheid of uithoudingsvermogen kunt verbeteren als je genoeg lichtbollen hebt.

U kunt kopen, handel en items te verkopen in het dorp als je nodig hebt om je spullen te upgraden.

Het bewaakte huis is waar je naartoe moet om met Impa te praten, die Link een snel overzicht geeft van de gevechten tussen Link en Zelda tegen Ganon. Ze legt ook uit dat Hyrule's geavanceerde technologie van 10,000 een jaar geleden gebouwd was om Ganon te neutraliseren met behulp van vier Divine Beasts en de Guardians.

Impa zal Link een nieuw belangrijkste opdracht te geven: hij moet de Goddelijke Beasts vrij te maken en roep de hulp van hun vier pilots verspreid over de vier hoeken van Hyrule. Hun locaties zijn aangegeven op de kaart:

5brRjr5

Voordat Link de Goddelijke Beasts kan herstellen hij eerst moet repareren zijn Sheikah Slate en Impa geeft hem nog een zoektocht naar een ontmoeting met de onderzoeker in Hateno Village op de lei te repareren.

Hateno Village is via Hateno Fort, dat ten oosten van Kakariko ligt. Je hebt een paard nodig als je er snel wilt zijn.

Link kan ook zijn eerste ontmoeting met de Yiga-clan hebben tijdens een reis door de vallei, dus wees voorzichtig met welke NPC's je praat omdat sommigen zich voordoen als dorpelingen terwijl ze in werkelijkheid moordenaars zijn. Ze zijn erg gevaarlijk en de gevechten kunnen zeker een tijdje duren om slechts één van hen te verslaan. De AI is erg sluw, en je zult slim en tactisch moeten vechten om de huurmoordenaar neer te halen.

Op weg naar Hateno Village wil je waarschijnlijk de kaart openen door een van de torens te bezoeken. Direct ten oosten van West Necluda - ten zuidoosten van Kakariko Village - en voorbij de hoofdrivier, vind je de Hateno-toren, die de rest van de kaart voor dat gebied zal openen. Je vindt de locatie van de Hateno Tower zoals aangegeven in de onderstaande afbeelding.

rIh1m6e

Het schalen van de toren zal moeilijk zijn, omdat het veel uithoudingsvermogen vereist, dus neem veel energie-elixers mee, anders zul je de top niet kunnen bereiken. Als alternatief, als je genoeg heiligdommen hebt voltooid en je uithoudingsvermogen hebt verbeterd, zou je het zonder al te veel gedoe moeten kunnen verzinnen.

Ook proberen te voorkomen dat reizen 's nachts of wanneer het bloed maan is uit, anders krijg je misschien vernield door super krachtige monsters.

Ga verder in Hateno en er zullen verschillende eigenzinnige NPC's zijn die je kunt tegenkomen. Om er te komen is niet zo moeilijk als je gewoon vanuit de Hateno-toren gaat paraglideren.

Er zijn nog een paar side-quests te halen, terwijl Link is ook in de stad om zijn Sheikah Slate herstellen.

Nu, als je op zoek bent naar hulp als het gaat om het vechten tegen een specifieke baas, YouTuber Boss Fight Database heeft een gids die alle grote bazen in het spel. U kunt deze hieronder bekijken.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild is beschikbaar op dit moment exclusief voor de Wii U en Nintendo Switch.

In een alternatieve playthrough van ShirrakoOntmoet hij Tona terwijl venturing overkant van de rivier gebieden. Tona zal u in de richting van Prince Sidon in de buurt van de bergen op Inogo Bridge. Maar het echte vlees van de volgende video is dat het loopt u door de puzzels om de Soh Kofi Heiligdom te voltooien, zoals hieronder aangegeven.

De uitdaging is vrij eenvoudig, gericht op een dodelijke strijd in plaats van het verplaatsen van vakken rond of deel te nemen van elke natuurkunde uitdagingen.

Later op de 49: 32 merk, er is een walkthrough voor de Sheh Rata-schrijn. Je zult al je vaardigheden en vaardigheden moeten gebruiken om de uitdaging aan te gaan. Het belangrijkste doel is om het water af te tappen en een van de lasers te laten focussen op het kristal.

Als je hulp nodig hebt bij het voltooien van de Bosh Kala-schrijn, vind je de oplossing voor deze begint bij de 1: 31: 59 mark.

1LVb07m

Je moet de paraglider door de windstroken gebruiken om rond de schrijn te komen. Letterlijk, de enige taak is om tactisch rond te glijden en de juiste windstroken te gebruiken om de dozen te verwerven en naar de schrijn te gaan. Als je de rijstroken goed volgt, bereik je vrij gemakkelijk de Spirit Orb.

De volgende heiligdom up is de Wahgo Katta Shrine. De walkthrough voor het invullen van deze bijzondere heiligdom begint bij de 2: 01: 51 mark.

0J7Tzn6

De proefuitdaging wordt "Metal Connections" genoemd. Het draait om klimmen op de kaart.

U kunt de magnetische vaardigheid om de dozen te verplaatsen naar de verschillende platforms bereikt. In principe moet je gewoon bewegen over de metalen dozen van het ene platform naar het volgende zodat u ze kunt klimmen naar de Geest Orb heiligdom te bereiken. Voor de laatste platform gewoon stapelen alle drie dozen en gebruik vervolgens de metalen brug naar een oprit van de dozen om het platform waar het heiligdom is gevestigd te creëren.

Voor de Hila Rao-schrijn in de Floret-sandbar, vind je de wegwijzer voor deze specifieke uitdagingskaart bij de 2: 15: 50 mark.

GVZ99DT

De uitdaging is om het water te gebruiken om door de kamer te komen. Gebruik in principe de cryo-vaardigheid om platformen te maken en over te springen totdat je aan het eind de schrijn hebt bereikt. Pak de Spirit Orb en je bent klaar om te gaan.

Ander nieuws