Hoe was het artikel?

1444065cookie-checkLegend Of Zelda Breath Of The Wild: How To Repair Weapons
Reisgids
9 maart 2017

Legend Of Zelda Breath Of The Wild: How To Repair Weapons

In Nintendo's Legend of Zelda: Breath of the Wild, spelers kunnen niet alleen vertrouwen op een enkele tactiek om ze door het spel te krijgen. Spammen van een zwaardaanval, vertrouwen op inkomende aanvallen met een schild, of proberen je weg te kauwen door het spel, is niet helemaal mogelijk vanwege de achteruitgang van het wapen. Er zijn echter een paar wapens die je in handen kunt krijgen die niet gewoon breken en verdwijnen.

YouTuber FantasticalGamer samen een snelle drie minuten durende video zien hoe gamers om hun handen te krijgen op permanente wapens in The Legend of Zelda: Breath of the Wild voor de Nintendo Switch en Wii U. Je kunt de onderstaande video bekijken.

Hij legt uit dat wanneer je voor het eerst naar het domein van Zora gaat, op de onderste verdieping aan de rechterkant een NPC met de naam Dento staat die de twee legendarische drietanden kan repareren. Voordat hij je echter van dienst zal zijn, moet je eerst de Goddelijke Beest-zoektocht voltooien en Vah Ruta reinigen terwijl je de kerker voltooit.

Na het voltooien van de quest krijg je de Lightscale Trident. Dento zal aanbieden om de Ceremonial Trident en de Lightscale Trident te repareren als je ze in je inventaris hebt. Je hebt 5-vuursteen, 1-diamant en een Zora-speer nodig.

U kunt een Zora speer te krijgen van in het heiligdom dungeon waar je de geest orb.

Je kunt de Ceremoniële drietand op het ronde pad in het Zora's domein vinden. De locatie is gemarkeerd op de kaart in de onderstaande afbeelding.

G5BDBqF

Als je naar die locatie, maakt u twee ijsblokken en gebruik de magneet op het water en trek de ceremoniële speer uit uit het water.

Nu is de reden dat deze twee wapens worden beschouwd als perma wapens is, want je kunt houden ze repareren. Ze doen breken, maar omdat je kunt naar Dento en hebben laten repareren, kunt u ze te houden voor zo lang als je wilt, het tegenovergestelde van een aantal andere wapens die breken en verdwijnen uit je inventaris.

Dus ze zijn niet permanent op de manier dat ze nooit breken, maar ze zijn permanent zoals ze niet verdwijnen en je kunt ze repareren en blijven gebruiken zolang je de materialen hebt en jij de Vah Ruta-zoektocht voltooid.

Andere gidsen