Hoe was het artikel?

1449010cookie-checkKleine Nachtmerries Ending Explained
Nieuws
28 april 2017

Kleine Nachtmerries Ending Explained

Tasier Studios ' kleine nachtmerries is uitgegroeid tot heel het gesprek van de gaming community stad vanwege zijn opvallende visuals en meeslepende, zij dubbelzinnig verhaal. Nou ja, sommige mensen hebben samen theorieën en gedachten over wat er gebeurd in de aanloop naar de gebeurtenissen van het spel, evenals het samenstellen van de stukken die binden de losse eindjes te zetten. Dit artikel zal proberen om het einde te leggen voor kleine nachtmerries, Welke sterren een negen-jarige meisje in een kleine gele regenjas.

Het spel begint met Six in een kamer op een schip genaamd The Maw. Zes begint haar reis naar de ontsnapping door het bewegen door de lagere dekken. Ondertussen, kleine kabouters haasten over probeert te verbergen uit de verschillende groteske, monster-achtige duivels rondje het schip.

Zes eerste ontsnapt uit de gevangenis in de ingewanden van het schip waar de zwarte sludge-achtige wezens wonen. Het slib pogingen, bij gelegenheid, om haar te wurgen, maar ze slaagt vrij van hun grenzen te krijgen. Ze ontmoet later een lange bewapende portier die achtervolging geeft, nadat ze weet te ontsnappen uit een reeks van waakzame beveiliging oog systemen, die degenen die blijven onder haar blik te lang verbrandt. Zes vindt ook dat er kinderen in kooien worden gehouden. Sommige kinderen blijven ook in de kamers, hebben speelgoed om mee te spelen, en worden gevoed - één zo'n kind zelfs weet te voeden Six terwijl ze lijdt honger ziekte.

Op basis van de tekeningen in de kinderkamers, lijkt het alsof een deel van de kinderen werden uit hun huizen en families, en gedwongen aan boord van het schip te blijven onder de dreiging van wordt verdampt door het toeziend oog.

Kleine Nachtmerries - The Janitor

De bewapende conciërge vangt uiteindelijk Six en sluit haar in een kooi. Ze slaagt erin te ontsnappen en het hoofd te bieden tegen de conciërge tijdens een gedurfde achtervolging die terechtkomt in een kamer waar een grote metalen deur niet volledig sluit vanwege een broze kist die in de weg zit. Terwijl de conciërge probeert zijn armen te gebruiken om Six opnieuw te vangen, trekt Six de resten van de kist brutaal uit elkaar, waardoor alle druk van de deur dichtslaat en beide armen van de conciërge worden doorgesneden.

Retribution werd geserveerd.

Zes vindt uiteindelijk veel verpakt vlees wordt verplaatst door middel van een keuken, waar ze ontmoet de slager koks, twee obese wezens die rimpelige huid-maskers dragen om onder dekmantel voor hun afschuwelijke features. De twee poging om haar te vangen en vul haar in het eten en koken voor de passagiers aan boord van de Maw.

De slagers zijn te slim af en slim af door het kleine meisje in de gele regenjas, die uiteindelijk maakt haar weg naar de bovenste dekken van het schip, waar ze ziet een lijn van passagiers aan boord.

Kleine Nachtmerries - Cages

Ze is er getuige van dat er een buffet van gulzigheid plaatsvindt met de afschuwelijk misvormde passagiers - die allemaal aan boord worden gebracht door een mysterieus meisje.

Met geen berouw voor haar daden, en een kop die op ontsnappen aan de Maw, Six neemt een gedurfde streepje door de eetzaal, die speelt gastheer voor de bewoner gluttons. Het voedsel dat ze verslinden is zeker niet genoeg, en ze hun zinnen gezet op het kleine meisje in het gele regenjas, schrapen, krabben en kruipen haar na, met wanhopige vastberadenheid om haar te consumeren samen met alle andere eten voor hun ogen.

Zes is echter lenig genoeg om een ​​letterlijke lawine van groteske lichamen te vermijden die vastbesloten zijn haar op te eten - ze glipt door de barsten van de eetzaal en slaagt erin zich een weg te banen naar de vertrekken van de mysterieuze dame.

Echter, Six bezwijkt weer aan haar hongerziekte, en na het upgraden van brood naar een rat, krijgt ze dan een stuk worst aangeboden van een van de kabouters aan boord van het schip, die haar hebben gadegeslagen terwijl ze aan het waakzame oog ontsnapt is , de conciërge en de slager-tweeling. Echter ... Zes ziet af van het aanbod van de kabouter voor de worst en eet in plaats daarvan de kabouter.

Het is ook later gebleken dat de kabouter dat zes consumenten eigenlijk de kleine jongen is die ze tegenkwam toen ze gevangen werden genomen in de kooien. De kleine jongen was erin geslaagd om uit de kooi te ontsnappen en had een ongelukkige ontmoeting met de Vrouwe, die prompt haar duistere magie gebruikte om hem in een kabouter te veranderen. De jongen dwaalde de keuken binnen waar hij uiteindelijk zijn onvriendelijke lot ontmoette in de handen van Six.

Kleine Nachtmerries - The Lady

De mysterieuze dame prides op schoonheid, maar heeft geen spiegels.

De dame heeft ook de mogelijkheid om het leven drain met de kracht van de schaduwen.

Zes gebruik dit in haar voordeel, wegvangen voor een kleine spiegel en een verblijf in het licht. Zes gebruikt uiteindelijk de spiegel om de Lady zie haar eigen spiegelbeeld, en het veroorzaakt haar om verzwakte en machteloos geworden.

In haar toestand van de nederlaag, de Lady lag bewegingloos; Six is ​​honger.

Als een laatste daad van haar ziekte te genezen, Six verslindt de Vrouwe en met haar, haar krachten.

Als laatste daad van verzet tegen de gevangenis die de Maw was, loopt Six de eetzaal naar buiten ... met elke stap gebruikt ze de kracht van de schaduwen om het leven van de vraatzuchtige passagiers toe te eigenen.

Zoals de torenhoge stukken vlezige vlees-suits dood neervallen aan de voeten van Six, omarmt ze haar krachten toen ze heads-up van de stappen in het zonlicht buiten de deur van het toeziend oog.

Six's hemelvaart vangt de nieuwsgierigheid van de overgebleven kabouters, die voorzichtig, voorzichtig vanuit de verte kijken.

In een einde scène na de aftiteling voltooid, kunt Six te zien op een klein eiland in een vuurtoren, waar het symbool van het toeziend oog is te zien op de structuur.

Ondanks de verschrikkingen Zes aangetroffen aan boord van de Maw, haar ongebreidelde geweld en onverzadigbare honger uiteindelijk leidde haar naar een te worden kleine nachtmerrie.

omRlmsm


TL; DR: Een kleine persoon in een gele regenjas met de naam Six wordt gevangen genomen en opgesloten op de bodem van een gigantische boot. Zes ontsnapt en slaagt erin om de plannen van de medewerkers die proberen te vangen, te doden, of eten haar dwarsbomen. Langs de weg Zes lijdt aan een honger ziekte, en het groeit nog erger en erger het verder in de richting van de top van de boot die ze krijgt. Ze satiates de ziekte met voedsel op het eerste, maar de ziekte groeit en begint ze uiteindelijk tot andere dieren, schepselen en uiteindelijk manshoge wezens verslinden. Na het ontmoeten van een krachtige spook bekend als de Vrouwe, Six erin slaagt om haar te verslaan, eet haar, en te absorberen haar macht. Ze gebruikt deze macht om vraatzuchtig monster-achtige passagiers aan boord van de Maw doden voordat de rook.

Sommige mensen geloven dat Six was oorspronkelijk een cleaner aan boord van het schip, maar haar honger ziekte uiteindelijk haar geworpen in de gevangenis-achtige achtersteven. Er zijn ook theorieën dat de kinderen worden genomen en hield aan boord van het schip worden ook gebruikt als voedsel voor de vraatzuchtige wezens. Als een daad van wraak, Six niet alleen ontsnapt, maar voert verschillende vormen van vergelding tegen haar ontvoerders, uiteindelijk resulterend in haar verslaan het hoofd meesteres van het schip, die bekend staat als de Vrouwe, en het stelen van haar krachten.

Ander nieuws