Hoe was het artikel?

1447591cookie-checkYooka-Laylee Gameplay Walkthrough
Media
13 april 2017

Yooka-Laylee Gameplay Walkthrough

Playtonic en Team17's Yooka-Laylee is officieel gelanceerd voor thuisconsoles en pc. De game was verwikkeld in enige controverse rond de JonTron-problemen, maar voor gamers die de game al bezitten en op zoek zijn naar een beetje hulp om een ​​aantal niveaus te doorstaan, kun je de gameplay-walkthrough bekijken om je op weg te helpen.

youtuber Tealgamemaster heeft een walkthrough o fthe spel, die veel van de verschillende werelden en het heden in de titel uitdagingen. U kunt hieronder bekijken de playlist serie.

Na de vroege filmische sequentie krijg je de controle over Yooka en Laylee. Je zult Trowzer tegenkomen die 5 stekels nodig heeft voordat je verder kunt gaan. Gebruik gewoon Square of 'X' (als je op de Xbox zit) om de schatkisten te breken en 5 pennen te verzamelen om door de poort naar het volgende segment te gaan.

Gebruik Circle (of 'B' op Xbox) om vlinders in de buurt te pakken om je gezondheid te hervullen. Ook, in tegenstelling tot casual first-person shooters zoals Call of Duty, je gezondheid vult niet. Dus houd je gezondheid in de gaten en pak wat vlinders als je leven lang op is.

Zodra je de fabriek binnengaat, moet je de eerste pagie pakken. Ze laten je de route zien die je moet nemen om je eerste pagie te krijgen.

Praat met Trowzer aan de nieuwe slipppery helling vermogen, die u zal toelaten om de handen uit de pistes met de rechter trekker ontgrendelen.

U leert over het bouwen van een boek en toegang te krijgen tot nieuwe niveaus en werelden. Ga gewoon op het platform staan ​​en druk op Plein (of 'X' op de Xbox-controller) om de wereld te activeren. Het vereist een bepaald aantal pagies om toegang te krijgen tot bepaalde niveaus. Dat zal in essentie het tutorial-niveau voltooien.

De tropen zijn de eerste wereld waar je toegang toe hebt. Rol gewoon de helling op en je hebt de keuze om het skelet in de pot te helpen.

Wanneer u genoeg pennen verzamelt, kunt u de volgende zet van Trowzer ontgrendelen.

Voor de gebroken pagie in de buurt van de kooi, vind je de ontbrekende stukjes bij het varken in de omheining net buiten de kooi van de pagie.

Je zult ook een andere NPC genaamd Nimble vinden die je een pagie zal geven als je het kunt verslaan tijdens een race door een parcours. Je zult Nimble in een hoek bij een boom vinden door de structuur met de zwevende platforms.

Race Nimble de Pagie krijgen. Verzamel de vlinders langs het parcours om je uithoudingsvermogen te herstellen naar out-roll Nimble. Zodra je verzamelt 3 pagies kunt u vervolgens uitbreiden van de wereld voor de eerste keer.

De wereld expansie in Tribalstack Tropics zal leiden tot het pad waar de Shovel Knight is gevestigd.

Ga door de wereld in de richting van de toren met het vuur vallen en Rampo krijgt u een korte inleiding te geven als je je een weg te maken naar de top van het platform.

Rampo zal je eerste baas zijn. Klop uit zijn tanden als je door de problemen van de camera kunt vechten. Je moet de rollende boomstammen ontwijken, naar de top gaan en dan Rampo's tanden wegslaan.

Spoel en herhaal de methode tot je Rampo verslaan en toegang tot de Pagie krijgen.

Ga terug naar Trowzer in een van de nieuwe torens en koop het Sonar-vermogen voor 30-pennen. Hiermee kun je vijanden met een projectiel bevechten en de totem-personages activeren om de nabije liften of platforms die transparant zijn te activeren. Je vindt een Mollycool-item bovenop een van de platforms boven Trowzer en je moet het naar Dr. Puzz brengen, net beneden.

Dr. Puzz zal je in een plant veranderen en je zult rond moeten lopen en zes planten helpen groeien nadat je met een van de planten hebt gesproken. Om bij een van de andere planten aan de bovenkant van een platform te komen, moet je een aantal vakken omver slaan om het platform over te steken en de andere planten te laten groeien.

Zodra u de Pagie krijgen en toegang tot meer schachten, kunt u luisteren naar Trowzer praten met de body-slam die u kunt gebruiken door te springen en op de linker trigger om de grond smash te ontgrendelen. Met de verhuizing naar de tabletten te breken in de kamer waar Trowzer is gevestigd, die vervolgens zal leiden tot een nieuw gebied in te gaan.

Het gebied leidt je naar Duke's Temple.

Je hebt ook de mogelijkheid nodig om de slurp-aanval te kopen, zodat je projectielen van nabijgelegen planten kunt afvuren. Je kunt de planten gebruiken om platforms te starten en stoppen met behulp van schakelaars.

Na het voltooien van het projectiel mini-game, ga terug naar het pad waar Schop Knight is en het gebruik van de projectielen naar de perrons te activeren, zodat u naar de top van de berg te krijgen en pak het juweel. U kunt ook glitch je weg omhoog naar de top van het standbeeld hoofd en pak het juweel door hoppen van de richels.

Je kunt ook teruggaan naar het andere gebied in de buurt van de schatkamer van Rampo en de totems activeren om het platform omhoog te gaan en de totem te activeren en de kooi met de pagie binnenin te ontgrendelen.

In een ander gebied waar een meer is met het personage dat werkt als een onderwaterwindtunnel, is er een toren in de buurt die je kunt schalen. Ga naar binnen en het zal je naar een hoog verticaal berggebied brengen. Raak de schakelaar om het platform te verplaatsen en neem het pad naar boven.

Je kunt Nimbo ontmoeten, die je een transformatievermogen zal schenken, maar je hebt de slurpende projectielcapaciteit nodig om de waterplant op te zuigen en deze te gebruiken om Nimbo in het gezicht te schieten, zodat hij zichzelf kan verlichten. Dit vult het gebied hieronder met water.

Ga terug naar het begin van de toren die leidt tot Nimbo en wanneer u het platform om de waterplant bewegen voorbij is, zal een blower om hulp vragen met het geven van hem wat water voor zijn droge mond. Neem de waterplant en ga dan naar de ventilator en hop op het platform. Hoewel het beweegt omhoog sprong in de richting van de ventilator en spuit het water in.

Aan de voet van de toren is er een andere deur naar rechts die je naar Kartos, de god van het erts, zal leiden.

Je kunt een ritje maken in Kartos en hij neemt je mee op dezelfde manier als de klassieker Donkey Kong op de SNES. Je hebt minimaal 60-edelstenen nodig om het segment te voltooien. Als je 60-edelstenen krijgt, verdien je een pagina voor je problemen.

Er is ook een galerij die je kunt bereiken door het riviergebied langs de kant van de berg te volgen. Je kunt het niet missen, het is een gigantische zwarte en paarse arcade.

Om toegang te krijgen tot de arcade-machine moet je de arcade-munt vinden verspreid over het gebied. De munt bevindt zich eigenlijk net onder het gebied waar de arcade zich bevindt. De munt bevindt zich onder water in een kleine grot.

Neem de munt Rextro en speel het Kartos Karting spel.

Het spel is een top-down racegame als de oude Off-Road Racing arcade games of de Micro-Machines games op consoles.

Zodra je het arcadespel hebt voltooid, zul je ook een pagie in de buurt vinden waar een aantal vliegende insecten met doelzoekende raketten zijn. Je moet enkele totems activeren om over de platforms te komen om bij de pagie te komen.

Er is ook een alternatieve gameplay-walkthrough van YouTuber RabidRetrospectGamesDie in klokken op bijna geheel negen uur. U kunt hieronder bekijken de volledige gameplay walkthrough.

andere Media