Hoe was het artikel?

1450821cookie-checkInjustice 2-beginnersgids: Combo's voor de flits, Batman en Supergirl
Reisgids
17 mei 2017

Injustice 2-beginnersgids: Combo's voor de flits, Batman en Supergirl

Als je nieuw bent bij onrecht 2 en zoek een beginnersgids over hoe je de Flash, Batman en / of Supergirl moet spelen, hopelijk helpt deze gids je daarbij. Warner Bros. Entertainment en NetherRealm Studios ' onrecht 2 is nu uit voor PS4, Xbox One, iOS en Android-apparaten.

Let op: Deze gids is niet bedoeld voor gevorderde spelers of veteranen van vechtspellen. Deze beginnershandleiding is uitsluitend bedoeld voor nieuwkomers die willen beginnen onrecht 2 en basiscombinaties leren om hun vaardigheden te verbeteren. Het is ook de moeite waard om te oefenen met een coöperatieve speler of tegen de AI om je speelstijl aan te scherpen.

De flits

Om te beginnen zullen we de Flash bekijken; die behoorlijk wat aandacht vergaard heeft, varieert op YouTube-kanalen doordat mensen willen leren hoe ze hem moeten spelen. Een videogids van TheUnderDawgGaming leert spelers hoe te gaan van het doen van eenvoudige tot geavanceerde combo's bij het gebruik van de flitser. De lay-out van de knoppen en de richtingen in de YouTuber-video zijn hieronder te zien voor zowel PS4 als Xbox One.

PS4:

 • 1 = Vierkante
 • 2 = Triangle
 • 3 = X
 • 4 = cirkel (trekje)

Xbox One:

 • 1 = X
 • 2 = Y
 • 3 = A
 • 4 = B (karaktertrek)
 • LT = Bat

Beschrijving:

 • f = voorwaartse
 • b = back
 • d = omlaag
 • u = up
 • QCF / QCB = kwart cirkel vooruit / achteruit
 • HCF / hcb = halve cirkel vooruit / achteruit
 • NJ = neutraal sprong
 • MB = Meter Burn (Enhanced Attack)

oppasser

De volgende stap is een combigids en de Batman-video 'Best Way to Play', die binnenkomt IGN. De video leert nieuwkomers hoe Batman te gebruiken in onrecht 2 en heeft betrekking op zijn bewegingen, eenvoudige combo's en hoe ze met elkaar te verbinden / strijkorkest verschillende bewegingen. Dit kan een aanzienlijke hoeveelheid schade te bieden en zal ook je tegenstander je aanvalt, omdat ze gevangen in je combo's.

Super meid

Laatste in deze lijst komt Supergirl. De gids hieronder loopt door haar bewegingen en een aantal opstellingen die nieuwkomers kunnen gebruiken tegen andere tegenstanders. Veel haar bewegingen uit haar stampende afstand met behulp van grijper beweegt of een vorm van luchtaanvallen. Zoals natuurlijk meer informatie ligt onder dankzij YouTuber Shujinkydink.

Ter afsluiting van deze gids komt een eenvoudige gids en handleiding voor de iOS en Android-versie van het spel. De video door TheHackingFreak neemt spelers mee door een lijst met functies die zijn ingebed in de mobiele versie van onrecht 2 en wat mensen moeten overwegen te doen in de genoemde versie.

https://youtu.be/iJV7dQbqroo

onrecht 2 is nu uit voor PS4, Xbox One, iOS en Android-apparaten.

Andere gidsen