Hoe was het artikel?

1450890cookie-checkOnrechtheid 2-handleiding: Hier leest u hoe u de beste statistieken en uitrusting kunt vinden
Reisgids
17 mei 2017

Onrechtheid 2-handleiding: Hier leest u hoe u de beste statistieken en uitrusting kunt vinden

In deze handleiding voor onrecht 2 mensen zullen leren welke uitrusting en statistieken het beste zijn voor hun speelstijl en andere statistieken gerelateerd aan verschillende karakters. Warner Bros. Entertainment en NetherRealm Studios ' onrecht 2 is nu uit voor PS4, Xbox One, iOS en Android-apparaten.

Let op: Iets dat is heel belangrijk om in gedachten te houden tijdens het lezen van deze gids is dat wat sommigen misschien nuttig vindt nutteloos naar een andere kan zijn als het gaat om versnelling en statistieken. Met andere woorden, het is puur subjectief en gebaseerd op wat u denkt dat de beste uitrusting of stat setup voor uw play-stijl zijn. Het doel van deze gids is om verschillende statistieken tonen aan een duidelijk beeld over wat het beste zou kunnen werken voor je krijgt.

Onrecht 2 versnelling

Er zijn een aantal spellen die hun functies niet altijd goed uitleggen, en soms worden nuttige items en uitrusting onderbenut door de speler omdat ze niet precies begrijpen hoe ze te gebruiken. Ik ben hier in veel games behoorlijk getuige van geweest, om te voorkomen dat dit effect heeft onrecht 2 zullen we een kijkje nemen op een mooie grafiek te nemen dat Rankedboost heeft op dit moment voor onrecht 2.

Voordat we de statistieken meer dan voor elk karakter, een video door YouTuber THUNDERONE behandelt enkele van de transmissie en het hoofdpunt achter het systeem; detaillering een nogal interessante dingen over hoe men kan profiteren van de genoemde functie.

Hieronder vindt u een lijst met opsommingstekens soorten lichaamsdelen die kan worden uitgerust met vistuig op een karakter, die worden gevolgd door statistieken. U kunt dit gebruiken als verwijzing naar een ideale hoe het spel werkt met de genoemde functie te krijgen.

Toepasselijk onderdelen / Equipment

  • Accessoire 
  • Greaves
  • Gauntlets 
  • Torso
  • Head / Cape

In onrecht 2 uitrustingsstukken zullen niet alleen het uiterlijk van een personage veranderen, maar ook hun statistieken beïnvloeden. Zoals hieronder te zien, zijn er vier statistieken waarop je je kunt concentreren voor je personage bij het opbouwen van zijn / haar uitrusting.

Gear Stats

  • STR - Sterkte = Normale aanvallen
  • ABL - Vermogen = Speciale aanvallen
  • DEF - Defensie = Schade genomen terwijl het blokkeren
  • HP - Gezondheid = Hoeveel schade die u kunt nemen

Sommige statistieken kunnen worden uitgeschakeld, afhankelijk van de modus die je doet, maar het idee achter de versnelling systeem is zo dat in bepaalde modi kunt u een specifieke manier te spelen en te maximaliseren wat het ook is dat u probeert op te bouwen.

Personages

Ik moet er rekening mee dat elk karakter of statistische setup hierboven vermelde niet volledig uitgewerkt op Rankedboost, Dus zul je waarschijnlijk vinden in de lijst volledig of onvolledig op keer. Echter, de mods op de site doe er rekening mee dat het binnenkort zal worden afgewerkt.

Tenslotte Rankedboost heeft ook betrekking op bewegingen, karakter tiers, statistieken en een lijst van andere categorieën. onrecht 2 is nu uit voor PS4, Xbox One, iOS en Android-apparaten.

Andere gidsen