Hoe was het artikel?

1449890cookie-checkPrey (2017) Endings Explained
Nieuws
8 mei 2017

Prey (2017) Endings Explained

Arkover Studios 'sci-fi horror-shooter, Prooi, voor de pc hebben PS4 en Xbox One mogelijk niet veel gemeen met de 2006 Prooi van jaren geleden, maar het heeft wel zijn eigen unieke verhaal dat ontrafelt in een enigszins niet-lineaire wijze. Voor gamers die een korte samenvatting van het einde en een uitleg van wat er gebeurt nodig heeft, zal dit artikel proberen om dingen uit te leggen.

Prooi begint met Morgan Yu wakker in een appartement en het nemen van een helikoptervlucht te TranStar om hun broer Alex Yu, het hoofd van het bedrijf te voldoen. De realiteit is dat Morgan is eigenlijk in een simulatie op een ruimtestation genaamd de Talos I, wordt gebruikt in een reeks experimenten en tests.

Tijdens een van de experimenten een zogenaamde zwarte goo monster een Mimic transformeert in een koffiemok en doodt een van de artsen het toedienen van de test om Morgan. De Mimic is onderdeel van een vreemd ras bekend als Typhon.

Morgan zwarten weer ontwaakt uit en vervolgens in de simulatie appartement, alleen dit keer een bos van het personeel dat werkzaam is bij het TranStar station dood zijn - bevroren in plaats met hun gezicht bevroren in pure terreur.

1jD5gts

Een AI operator bekend in januari informeert Morgan aan het hoofd naar hun kantoor op de Talos I station en kijken naar een video, die was pre-snoer. Op de weg naar het kantoor, Morgan ontdekt dat de Typhon aliens hebben verspreid over de hele Talos I ruimtestation en zijn doden van veel van de bemanning.

Morgan sluipt naar hun kantoor en de video, die januari suggereerde speelt. De video is eigenlijk van Morgan. Het was vooraf opgenomen voordat het laatste incident heeft plaatsgevonden en de Typhon kreeg los op het station. De video laat zien dat Morgan is onderworpen aan meerdere tests met behulp van experimentele Neuromods, die de neurofysiologische make-up van de menselijke geest kan veranderen. De experimenten werden ontworpen om Morgan te boren in en gebruik maken van een deel van de bevoegdheden van de Typhon. Echter, elke keer dat een Neuromod gemonteerd of opnieuw gemonteerd, zou Morgan hun geheugen te verliezen.

Als een failsafe, maakte Morgan een video waarschuwing hun eigen zelf over de gevaren van de experimentele Neuromods en de Typhon vreemdelingen, die worden verklaard als niet met een of empathie, denkprocessen of enige manier om te communiceren. Hun enige doel is om te assimileren en te vernietigen.

Het plan van Morgan - voordat zijn geheugen werd gewist - was om de twee sleutels te stelen die nodig waren om het zelfvernietigingsproces op de Talos I te activeren en iedereen en alles op het ruimtestation op te blazen, in de hoop dat de Typhon-aliens de aarde nooit zouden bereiken.

BzVAVpZ

Tijdens de verkenning van het station voor de twee bewapeningssleutels, is ontdekt dat Alex en Morgan alle andere bemanningsleden van Talos I hebben gevolgd. Morgan moest echter opnamen van de bemanning bewaren vanwege het constante geheugenverlies. Alex had ook kort een relatie met een van de bemanning, Mikhaila Ilyushin. Morgan beëindigde de relatie met Mikhaila nadat hij leed aan het geheugenverlies door de tests met de Neuromods en de Typhon.

Morgan eindigde het maken van de back-up plan om Talos vernietig ik na bijna een zenuwinzinking tijdens een therapiesessie met Dr. Mathias Kohl, waarbij Morgan werd losgeslagen door al het geheugenverlies. Morgan begon in het geheim het wegmoffelen van onderdelen tot en met januari, de AI robot te bouwen om te helpen zetten het plan in beweging naar het station te vernietigen.

Alex, echter, slaagt erin om een ​​greep van de tweede bewapening sleutel voor de zelfvernietiging te krijgen, en dwingt Morgan te praten eerst komt naar hem toe. Onderweg Morgan heeft de optie om te helpen een aantal van de overlevende bemanningsleden ontsnappen uit Talos I, of een poging om zoveel Typhon mogelijk te doden voordat ontmoeting met Alex.

Nadat hij eindelijk zijn broer heeft ingehaald, legt Alex uit dat er een manier is om alle Typhon te stoppen zonder het hele ruimtestation te vernietigen door een Nullwave-modifier te gebruiken om alle Typhon te vernietigen die gehecht zijn aan een neuraal netwerk dat bekendstaat als het koraal.

Gedurende deze tijd valt een reus Typhon Talos I, overspoelt het hele station door scheurend door de romp. Sommige van de overlevende bemanning, Alex en januari al ruzie met Morgan over de vraag of te vernietigen Talos I of gebruik de Nullwave neuromod aan de Coral aan de Typhon te vernietigen. Januari moedigt Morgan aan zelfvernietiging het station en sterven, samen met het station. Een deel van de bemanning wilt Morgan naar het station te vernietigen en te evacueren met hen. Alex en enkele van de andere bemanningsleden willen Morgan de Coral infecteren met de Nullifier en evacueren van Talos I.

Prey - Ending

goede Endings

Afhankelijk van de keuzes die je maakt, hangt het af van het einde dat je krijgt. Het blijkt dat Alex overleeft en hij onthult dat het spelerpersonage eigenlijk een Mimic is en doordrenkt met de herinneringen van Morgan. Het hele spel was eigenlijk een gereconstrueerde simulator gebaseerd op de herinneringen van de echte Morgan, vergelijkbaar met De matrix. De reden hiervoor is omdat de aarde door de Typhon is overgenomen en in plaats van te proberen de mensen de Typhon-krachten te geven, proberen ze in plaats daarvan de mensheid in de mimiek te doordringen, wat deel uitmaakte van het hele doel van de Talos I-experimenten.

Als spelers tijdens het spel empathie gebruiken en zoveel mogelijk mensen redden, zal de evaluatie aan het einde opmerkingen bevatten van elk van de mensen die Morgan kan redden en zij zullen Alex vertellen om de Mimic te behouden, vooral als spelers ervoor kozen om niet te upgraden met een stel Typhon-mods. Alex zal de Mimic een kans geven om zijn hand te nemen of ze allemaal te doden. Als spelers de hand van Alex pakken, belooft dit een betere toekomst waarin Mimics en de mensheid vreedzaam met elkaar kunnen leven.

nNYhHGD

Bad Endings

Als spelers beslissen om de resterende overlevenden die ze tegenkomen doden, mankeren show empathie, en uiteindelijk ofwel poging om Alex te doden, of leiden tot de zelfvernietiging van Talos I en te ontsnappen aan een van de ontsnapping pods, zal het spel eindigen met Morgan ontsnapt uit de pod terwijl Talos I blows up.

Als alternatief, als de spelers voorraad op Typhon Neuromods en proberen te ontsnappen op de shuttle met de andere overlevenden, zullen ze een negatieve evaluatie te ontvangen van de overlevende bemanning.

Het is ook mogelijk om de startsleutel voor een van de escape-pods te vinden en te ontsnappen uit het Talos I-station zonder de zelfvernietigingssequentie te initiëren of het vernietigende effect op de Typhon toe te passen. Dit zal echter resulteren in een van de meer abrupte en onbevredigende eindes, waarbij de simulatie wordt afgebroken doordat Alex het programma beëindigt, en je hoort een stem van hem zeggen: "We faalden. Dit is het niet. "


TL; DR: De hele game is slechts een simulatie van de herinneringen van Morgan Yu. Spelers hebben eigenlijk de controle over een Mimic die Morgan's herinneringen herleeft als onderdeel van een testevaluatie door Alex Yu. De test is om te zien of de Typhon buitenaardse soort kan worden doordrenkt met menselijke empathie en gevoeligheden als een manier om te vechten tegen de Typhon, die al begonnen zijn de aarde over te nemen. De Typhon hebben geen eigen neurocognitieve capaciteiten en ze verslinden, assimileren en vernietigen, vandaar de reden waarom Alex de experimenten gebruikt als een manier om een ​​bepaald gevoel van menselijkheid over te brengen in een van de Mimics die ze hebben vastgelegd.

Afhankelijk van de keuzes die spelers tijdens het spel, en de upgrades ze ervoor kiezen om toe te passen, zal bepalen of zij één van de uitgangen of één van de slechte eindes te krijgen.

Ander nieuws