Hoe was het artikel?

1455551cookie-checkCrash Bandicoot N. Sane Trilogy Walkthrough
Media
1 juli 2017

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Walkthrough

Vicarious Visions 'over de klassieke Activision-franchise heeft zijn hoogtepunt bereikt in een complete remake van de eerste drie Crash Bandicoot Games van de originele PlayStation One. De Crash Bandicoot N. Sane Trilogy is nu beschikbaar voor de PlayStation 4, maar voor degenen onder jullie die wat moeite hebben met de game, is er een walkthrough beschikbaar.

Er is een uit meerdere delen bestaande gameplay-walkthrough beschikbaar Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Dat u met toestemming van MKIceandFire. Het is niet te lang en zou je moeten helpen om enkele van de moeilijkere segmenten van het spel te doorstaan.

Aan het begin van het spel kunt u kiezen tussen Crash Bandicoot 1, 2 or 3. De walkthrough begint met het eerste spel.

De besturing is vrij eenvoudig: Triangle is voor de inventaris, Square is voor de spinaanval en 'X' is om te springen.

Spin-attack vijanden of spring op hun hoofd om ze te vernietigen. Gebruik de power-ups om door vijanden te blazen. U kunt ook op de dozen draaien om ze te openen en de artikelen binnen te verzamelen.

Het eerste niveau is rechtdoor en heel eenvoudig. Ga gewoon door tot het einde, versla eventuele vijanden in je pad en versamel appels langs de weg.

Jungle Rollers Is de volgende fase, waarin vijandelijke schunks en rollende stenen wielen worden geïntroduceerd.

Vermijd waar mogelijk in de putten te vallen. Ook als je genoeg van de vrouwelijke bandicoot trofeeën verzamelt, kun je een kort bonusniveau ontgrendelen.

In het volgende niveau introduceert het de metalen springkasten die je kunt gebruiken om hoger te springen. Spring er gewoon op en tik op 'X' om extra hoogte te krijgen.

Als je hoger op de platforms beweegt, moet je ervoor zorgen dat de spikes en de stammen met schilden je proberen om je van de platforms af te kloppen.

Om de stammen te verslaan, spring op hun schild en gebruik dan een spinaanval om ze te verslaan.

Stroomopwaarts Is het volgende niveau na het korte niveau waarbij de reusachtige rollende stenen bal betrokken is. De truc in Upstream is dat je snel in de mond van de vliegtrap hoopt te springen en dan naar het volgende platform springt.

Als je het water aanraakt, sterf je, dus raak het water niet aan. Je moet ook de bladeren gebruiken om van het ene platform naar het volgende over te steken.

Papu Papu is een eindbaas. Eén keer geraakt van zijn club en je bent dood. Ren achter hem rond en spring op zijn hoofd om hem te verdoven en zijn leven af ​​te breken. Ontwijk zijn knots en stop zijn hoofd tot hij sterft.

hBHKPgZ

Na het verslaan van de baas kan je ook de optie ontgrendelen om over te gaan naar Coco.

Rolling Stones is de volgende fase op de kaart. Het is een andere lineaire kaart waar je de rollende stenen moet ontwijken en niet in de pits hoeft te vallen. Als je de stenen aanraakt, sterf je, dus raak de stenen niet aan.

Blijf je ogen schillen voor de bandicoot-iconen, zodat je een snelle reis kan maken in het bonusgebied en wat extra levens verdienen.

Hog Wild Komt de volgende keer op de lijst, het beruchte niveau waar Crash een hog en muse rijdt ontwijken de kuilen en obstakels terwijl ze over de hiaten springen.

Zorg ervoor dat u absoluut alles ontduikt, inclusief de varken op de spitbraai.

Inheemse Vesting Is het podium daarna Hog Wild. Het is weer een platform en een platform om verticaal en zijwaarts te scrollen.

Ontwijk de vuurlantaarns en spikes tijdens het gebruik van de flytraps als platforms. De stamleden met de schilden kunnen lastig zijn als je niet voorzichtig bent, dus zorg ervoor dat je je sprongen op de juiste manier timmert om te voorkomen dat je van de platforms wordt geslagen.

Volg het pad voorzichtig helemaal tot aan de top. Je moet ook de vuurlantaarns gebruiken als platforms, dus wacht zeker tot het vuur is verdwenen voordat je erop springt.

Op de afwerking naar de afwerking zijn er nog een paar dozen met wat extra levens, dus pak ze voordat ze naar de uitgang gaan.

Omhoog De Kreek is een beetje uitdagender. Je zult de timing van je sprongen op de waterlelies moeten balanceren terwijl je ook de vliegenvallen gebruikt om verder te gaan.

Ripper Roo is de volgende uitdaging, een andere baas vecht waar je de TNT-boxen moet gebruiken om ze te timen om Ripper Roo te krijgen. Het is het beste om de vakken te activeren en vervolgens naar de andere kant van het platform te gaan; Roo springt meestal direct in de explosie wanneer hij zich verwijdert van Crash.

The Lost City Is het podium na de Roo gevecht. Het introduceert een paar nieuwe uitdagingen en obstakels om te overwinnen, waaronder een zwerm vleermuizen die in een golfachtig patroon bewegen. U kunt de platforms en de grotopeningen gebruiken om de vleermuizen te ontwijken.

Volg de wisselende platforms tot aan de top van het podium. Als je het goed hebt gedaan, heb je genoeg bonusartikelen verdiend om een ​​bonusfase te doen en extra levens te verzamelen.

Tempelruïnes Is volgende op de lijst en het verhoogt de uitdaging voor spelers verder. Het podium gaat over timing en spring precisie. Er zijn veel spikes die uit muren en platform zuigers komen omhoog en omlaag. Tijd springt u en wacht op de eerste kans voordat u springt.

Terwijl je door het level gaat, zullen er draaiende pilaren zijn - let op want als ze beginnen te trillen vallen ze in, dus zorg ervoor dat je niet op hen staat als ze dat doen.

Weg naar nergens Crash in een mistige bewolkte omgeving op een stoute oude brug. De brugplanken vallen in, dus wees voorzichtig. Een nette truc die je kan gebruiken om door het niveau te komen, is om op het touw te springen en over te lopen totdat je tot het einde komt.

QccFcP5

Met behulp van de touwen om over de brug te komen, bespaart u veel tijd en hartpijn.

Boulder Dash is een Indiana Jones Stijlkaart waar je gewoon vluchtt van een boulder die je door het podium achtervolgt.

Sunset Vista is een zijwaarts scrollende kaart die zich richt op op timing gebaseerde platformvorming. Geduld en timing zijn de sleutel voor het voltooien van deze fase. Volg gewoon de platforms naar boven en pak onderweg alle appels. Er is een lastig segment met intrekbare platforms en blokken. Je kunt zien hoe je dat segment kunt voltooien bij het 24-minutencijfer in de video hierboven.

Het podium is vrij lang, maar zodra je langs het segment komt met de intrekbare platforms en de grote blokken, worden dingen veel makkelijker.

Vanaf daar moet je blijven gewoon naar boven blijven gaan. Zodra je de top van het gebied bereikt, vind je een aantal vakken, wat extra levens en veel appels.

Koala Kong is de baas waar je mee te maken krijgt in een lavamijn. Het doel is om de rotsen te ontwijken die Kong naar je gooit totdat hij een gigantische rotsblok op jouw manier opjaagt. Wanneer het op de grond landt, gebruik je de spin om de rots terug te slaan. Pas op dat je niet tegen het rotsblok indraait als de mijn in de weg rijdt en Kong beschermt, anders kun je hem niet slaan.


Zware machines is het volgende niveau in de lijst. Het is een side-scrolling niveau met putten, valstrikken en veel geheimen. Bijvoorbeeld, bij de eerste groene pijp met groene slijk, kun je naar het lagere niveau springen en een aantal vakken pakken. Neem de lift om terug naar boven te gaan.

Blijf over de platforms springen tot je bij een lift komt met een hoofd van Igor. Neem de lift naar beneden en dan weer omhoog en het hoofd verandert in een crashkop en je zult een extra leven kunnen ontgrendelen.

Helemaal aan het einde van het platform is een bonusgebied waar je wat extra levens kunt verdienen. In het lagere niveau is er een segment met een veer en een aantal dozen. Je kunt de veer gebruiken om het mystieke hoofd en een heleboel appels te krijgen.

Er is nog een bonusgebied waar je toegang toe hebt. Je moet over elk vakje springen totdat je de andere vakjes activeert door op een uitroepteken te klikken. Spoel en herhaal het springen op de dozen tot je het einde bereikt.

Ga door het level totdat je het einde hebt bereikt.

Cortex Power zal Crash of Coco naar het geheime huidlaboratorium van Cortex leiden. Dit is een overhead platform-platformfase die een beetje geduld en precisiespringen vereist. Bovendien biedt het podium een ​​paar verborgen geheimen en extra goodies als je bereid bent om de risico's te nemen.

Verhuizen naar een van de alternatieve routes is erg riskant en vaak zijn de beloningen misschien niet het risico waard, tenzij je een onberispelijke platformvaardigheden hebt.

Volg het hoofdpad naar het einde om het level te voltooien.

Generator ruimte is de volgende in de lijst. De Generator Room is een lastige fase met veel kuilen en kansen om in een gat te vallen.

Veel van de hover-platforms worden gedeactiveerd en vallen als je erop stapt, dus plan je sprongen dienovereenkomstig en je wilt misschien je route van tevoren uitzetten.

Giftig afval is een over-de-schouder fase, waar Crash eerst een rattenmaffioso moet verslaan voordat hij verder gaat. Ontwijk gewoon de vaten en bop zijn hoofd met een spinaanval.

2BLN1CX

Deze ratten worden bezaaid over de rollende vaten naar beneden bij Crash. Gebruik de reliëfplatforms aan de zijkant om appels en bonuspictogrammen in te slaan terwijl u zich dichter bij de rompbazen bevindt.

Verderop in het niveau zullen een aantal vaten naar je toe stuiteren, zorg ervoor dat je de tijd neemt en wacht tot ze voorbij zijn voordat je verder gaat.

Je kunt ook de bonuspunten verzamelen om wat extra levens te verdienen; het bonusniveau verschijnt net voordat je het einde hebt bereikt.

Heel Hog is een ander stadium van het rijden in het zwijn waarbij je pieken moet ontwijken, appels moet verzamelen, onder moet rijden of over gebraad kunt springen en de druppels kunt gebruiken om de gapende putten te springen.

Krijtstreep Potoroo is de volgende fase - een baas vechten tegen de rat baas die de giftige faciliteiten heeft. Hij is een vrij eenvoudige baas. Je moet gewoon wachten tot hij stopt met schieten en naar boven rennen en hem in het gezicht slaan. Spoel en herhaal deze methode totdat hij verslagen is.

DSXZ03q

De High Road is een andere luchtkaart die plaatsvindt op een gammele brug. Als je aan het begin van het level teruggaat, dobberen er appels in de lucht. Je kunt erop springen en de crash zal daadwerkelijk op het platform landen. U kunt de items op het platform net achter het startpunt verzamelen voordat u verdergaat.

Net zoals het andere luchtstadium, kun je de touwen aan de zijkant van het level gebruiken om verder te gaan.

Slippery Clmb is een zijwaarts scrollende fase waarin Crash tijdens een regenbui langs de zijkant van Cortex's kasteel moet schalen.

Dit is een op timing gebaseerde fase waarbij spelers zorgvuldig spikes en andere gevaren moeten vermijden tijdens het gebruik van de platforms en vogels om de zijkant van het kasteel op te gaan. Deze fase is buitengewoon lastig, en je zult niet alleen tijd moeten besteden aan je sprongen, maar je moet ook snel kunnen bewegen. Je zult hoogstwaarschijnlijk een paar moeilijke uitdagingen tegenkomen om het podium te doorkruisen, maar het is gewoon de lijn met het oude Crash Bandicoot spellen zijn buitengewoon moeilijk.

Als je merkt dat je problemen hebt met de andere twee games, Shirrako heeft een volledige doorloop van Crash Bandicoot 2 op de PS4, die alle dozen, alle edelstenen en alle relikwieën omvat.

If Crash Bandicoot 3: Warped is waar je problemen hebt, dan pieker niet voor RabidRetrospectGames games heeft een volledige doorloop van de derde game, die alle geheimen, niveaus en eindbazen omvat.

andere Media