Hoe was het artikel?

1464340cookie-checkDishonored: Death Of The Outsider Writer Hired For Tweets, Was Gender Studies Major
Nieuws
16 september 2017

Dishonored: Death Of The Outsider Writer Hired For Tweets, Was Gender Studies Major

Sinds 2012 is er een terugkerend thema in videogames: het schrijven is gestaag afgenomen in politieke houdingen; thematisch spelen zijn gecentreerd rond sociopolitieke onderwerpen uit feministische manifesten van de derde golf; en hardhandig bekeren is de belangrijkste bepalende personages en overlevering in de meeste AAA-games. Nou, Arkane Studios en Bethesda wilden die trend niet doorbreken onteerd; Dood van de buitenstaanderDaarom heeft de schrijver die ze hebben ingehuurd om te werken aan de zelfstandige uitbreiding, de opdracht vastgelegd op basis van hun fanfictie en tweets op sociale media.

PCGamesN meldt dat de hoofd Honcho van Arkane Studious, Harvey Smith, besloot om schrijver Hazel Monforton binnen te halen nadat ze een lijst met tweets over Onteerd via een proefschrift op sociale media van soorten via Storify.

Volgens PCGamesN schreef Monforton veel verhalen over verhalen en personages terwijl hij samenwerkte met hoofdverteller Sachka Sandra Duval. Volgens het artikel legde Monforton uit ...

“Alles wat zwaar was, werd me toegewezen,” […] “Ik had veel verantwoordelijkheid, maar het was echt opwindend. Voor de hoofdpersonen, voor Billie Lurk - dus Rosario Dawson - en Daud - Michael Madsen - nam ik deel aan hun opnamesessies. Ik was er om een ​​beetje context te geven aan lijnen wanneer ze het nodig hadden, en om soort dingen om te leiden om hen te helpen de toon of de emoties te begrijpen die in die bepaalde lijnen gebeuren. Het was heel leuk om deze dingen te horen waaraan ik had meegewerkt om tot leven te komen. ”

Volgens het artikel komt de expertise van Monforton uit de Engelse literatuur, met name een graad in Engels en creatief schrijven, samen met een masteropleiding Women's Studies uit Oxford. Volgens Starling Bank, Legde Monforton hun uit dat ze geloofsbrieven in de game-industrie hadden voordat hij een optreden in Arkane Studios kreeg, inclusief fan-fictie op PC Gamer en Unwinnable. Dat is alles.

Het verhaal doorlezen over hoe Monforton de baan via sommige tweets heeft beland en hoe er een grof gebrek aan ervaring is met geaccrediteerd werk voordat hij aan een gameserie als Onteerd heeft ertoe geleid dat sommige mensen de kwalificaties van Monforton hebben geraden, zoals aangegeven in een van de opmerkingen op PCGamesN.

Het trekt onmiddellijk parallellen naar het inhuren van BioWare bij verschillende personen om rollen voor te vervullen Mass Effect: Andromeda waar veel gamers zich ongeschikt voor voelden, vooral op de animatieafdeling. Het bleek dat Mass Effect: Andromeda was jaren achter op andere AAA-titels in termen van de kwaliteit van animaties, en dit was te wijten aan het feit dat het personeel niet over de technische knowhow en expertise beschikte om de middleware te gebruiken om het in combinatie met de Frostbite correct te gebruiken. BioWare Montreal, de ontwikkelaars achter Mass Effect: Andromeda, Prompt de Frostbite en alle anderen de schuld gegeven voor de slechte resultaten.

Veel gamers gaven de schuld aan de diversiteit van BioWare vanwege het uitkomen van lage kwaliteit Mass Effect: Andromeda. Velen hebben ook gevreesd dat dit soort politiek gemotiveerde wervingspraktijken ook de kwaliteit van games in de AAA-sector verder zou kunnen verslechteren, die snel wordt doorgegeven door de single-A-sector dankzij kwalitatief goede games van legitiem getalenteerde ontwikkelaars, zoals PlayerUnknown's Battlegrounds van Bluehole Studios, dat is het bestverkopende single-platformgame van 2017 tot nu toe.

Hoe dan ook, Geweend: Dood aan de buitenaards is nu beschikbaar voor pc, PS4 en Xbox One. Hazel Monforton kon niet worden bereikt voor commentaar omdat ik ben geblokkeerd op Twitter.

y8rVLoh

Ander nieuws