Hoe was het artikel?

1528470cookie-checkWWE 2K18 Mod voegt 669 rooster-slots toe voor maximaal modden
Nieuws
9 december 2017

WWE 2K18 Mod voegt 669 rooster-slots toe voor maximaal modden

Als je nooit genoeg slots lijkt te hebben voor alle personages die je wilt toevoegen aan je modded versie van WWE 2K18 op de pc is er een nieuwe mod die dat probleem voorgoed verlicht, genaamd PerfectPlextra.

Een enthousiaste lezer van OAG heeft ons getipt naar de mod, die momenteel gratis beschikbaar is via de Smacktalks downloadpagina.

De mod vereist niet dat een nieuw opgeslagen spel werkt, en het injecteert een totaal van 669-roostervakken in WWE 2K18, waar gamers nieuwe portfolio-afbeeldingen, movesets en personages kunnen gebruiken.

Volgens Perfectplex hoef je je geen zorgen te maken over auteursrechtelijk beschermde inhoud, bemoeien met de texturen, geluiden of modellen.

Het installeren van de mod is vrij eenvoudig, maak gewoon een reservekopie van Chunk0.arc en maak een lege Chunk0.arc met behulp van Kladblok. Maak een back-up van uw profiel_dat.pac, profile_mvs.pac en profile_pro.pac-bestanden in uw WWE 2K18 / pac / profile-map.

Download het bestand, pak de inhoud van het zipbestand uit in de map WWE 2K18 / pac / profile en wam, bam, bedankt mevrouw, je bent klaar!

Als je hulp nodig hebt met de rooster-ID's voor het toevoegen of vervangen van tekens met behulp van de mod, kun je de Smacktalks karakter id lijst bericht voor een volledige uitsplitsing van elk slot, de gevulde en de lege.

Nu moet je er rekening mee houden dat dit niet het aantal aangepaste personageslots verlengt, maar verlengt gewoon de algehele slots voor personages die je aan het spel kunt toevoegen. Dit betekent dus dat je meer modded personages aan het spel kunt toevoegen.

Deze mod stapelt niet met PacPlus. De mod is compatibel met update-versie 1.4 en het NXT Generation DLC-pakket.

Dit is een mod die veel mensen wilden omdat het betekent dat ze tonnen en tonnen aan andere personages kunnen downloaden en importeren en ze vervolgens in de andere personageslots kunnen steken. Dus je kunt het selectieoverzicht uitbreiden zodat praktisch elke opmerkelijke worstelaar voor de laatste 40-jaren wordt opgenomen ... en nog wat.

Je kunt elk van de mensen die Goldberg en Asuka versloeg toevoegen als onderdeel van hun ongeslagen reeks, en nog steeds ruimte vrij hebben!

WWE 2K18 is momenteel beschikbaar voor thuisconsoles en pc.

Ander nieuws