Hoe was het artikel?

1517210cookie-checkA Way Out - Endings Explained
Reisgids
26 maart 2018

A Way Out - Endings Explained

Hazelight and Electronic Arts ' Een uitweg voor pc, PS4 en Xbox One verraste gamers met zijn coöp-gameplay en filmische verhaal. Het spel heeft meerdere eindes, afhankelijk van de keuze die je maakt tussen de twee hoofdpersonages, Vincent en Leo.

Het spel begint met het feit dat Vincent de gevangenis ingaat en Leo kijkt naar de bus die de gevangenis binnenkomt.

Een uitweg - Diamond Trade

Tijdens de wedstrijd vertelt Vincent aan Leo dat hij voor een bank werkte, en hij werd veroordeeld voor de moord op zijn eigen broer en naar de gevangenis gestuurd. Het blijkt dat Harvey de broer van Vincent daadwerkelijk heeft gedood toen Vincent besloot dat hij geen deel meer wilde hebben van de witwasregeling van Harvey.

Leo legt uit dat hij in de gevangenis belandde nadat hij door Harvey achterstond. De twee waren eigenlijk stelende partners en ze wisten een zeldzame diamant te bemachtigen. Tijdens de afweging met de koper doodt Harvey de koper en probeert hij Leo te vermoorden. Leo weet echter te voorkomen dat hij wordt gedood, maar wordt geraakt door Harvey die in een auto wegrijdt. Voordat Leo kan ontsnappen, raken de politie hem vast.

A Way Out - Harvey Backstabs Leo

Leo en Vincent bedenken een nogal gecompliceerd plan om uit de gevangenis te ontsnappen om een ​​manier uit te zetten om wraak te nemen tegen Harvey omdat ze allebei de schuld hadden.

Het duo slaagt er nauwelijks in de politie te ontsnappen en wordt achtervolgd van het platteland naar de stad.

Ze hebben niet veel plannen om Harvey te stoppen, dus besluiten ze hem eerst te zoeken door een van Harvey's onderlingen op te sporen op een bouwplaats waar ze proberen te achterhalen waar Harvey zich verstopt.

Ze komen erachter dat Harvey een herenhuis heeft ergens in Mexico. Ze besluiten dat ze grotere wapens nodig hebben voordat ze het criminele meesterbrein aankunnen en kiezen ervoor om een ​​paar plaatsen te beroven om snel wat geld te verdienen.

FL9tBLZ

Na het beroven van een benzinestation ontmoeten Leo en Vincent het stereotiepe, brutale, afro-zwarte kuiken dat ze wat geweren verkoopt.

Het zwarte kuiken ratelt ook Leo en Vincent naar Harvey. Harvey huurt vervolgens een huurmoordenaar in om ze uit te schakelen.

Het duo weet de huurmoordenaar uit te schakelen en Vincent ontdekt dat zijn vrouw net een baby heeft gebaard tijdens zijn telefoongesprek met een goede vriend genaamd Emily, die hij gebruikt om een ​​vliegtuig naar Mexico te charteren.

"EEN

Vincent bezoekt zijn vrouw Carol en haar dochter in het ziekenhuis voordat ze naar Mexico vertrekt.

Het duo komt langs de hangar waar ze de piloot ontmoeten, Emily, die ermee instemt om ze mee te nemen naar de Mexicaanse jungle waar Harvey's compound ligt.

Vincent en Leo slagen erin Rambo zich een weg door de compound te banen, Harvey's mannen te vermoorden en zijn landhuis op te blazen als een Oliver Stone-film.

In een laatste confrontatie met Harvey slagen de twee erin hem te verwonden en hem terug te volgen naar zijn kantoor waar hij aanbiedt hen de diamant te geven in ruil voor zijn leven. Echter, terwijl hij in de kluis reikt om de diamant te pakken, grijpt Harvey een geweer en probeert hij Leo of Harvey te laten gijzelen. De twee schieten zich een weg uit de situatie door Harvey met meer rondjes te snoeien dan een gewone week in Chicago.

4dU8A2Z

Na een gedurfde achtervolging door de jungle slagen ze erin terug te vluchten naar het vliegtuig en terug te vliegen naar de Verenigde Staten.

Wanneer het vliegtuig arriveert, wachten een groep politieagenten op hen. Emily knikt naar Vincent en de hoofdman geeft een pistool aan Vincent.

Het blijkt dat Vincent altijd al een undercoveragent was.

Vincent's broer was degene bij de deal met Leo en Harvey. Vincent zat in de bewakingsbus terwijl de handel naar beneden ging. Harvey doodde Vincents broer, Gary, tijdens de handel en vertrok met de Black Orlov-diamant.

In de flashback zien we dat Vincent aanbood undercover te gaan als een crimineel om dicht bij Leo te komen en erachter te komen waar de Black Orlov is en om Harvey te arresteren.

Daarom is het eerste dat Vincent doet wanneer hij in de gevangenis komt, een verzoek om met Leo te spreken.

Een uitweg - Explosieve resultaten

Wanneer Vincent onthult dat hij een FBI-agent is, wordt Leo woedend en ontwapent Vincent, neemt zijn pistool en draait het hem aan. Leo slaagt erin om Vincent te gijzelen terwijl de politie hen achtervolgt.

Leo laat de auto in het water vallen en de twee ontsnappen in het water. Leo slaagt er echter in een boot te besturen en naar een haven te rijden.

Emily en Vincent jagen Leo naar de haven voordat de rest van de back-up arriveert.

Leo gaat verder met het onschadelijk maken van Emily en dwingt haar het tafereel te verlaten.

Vincent vindt Leo en confronteert hem ... en zegt hem dat ze hem een ​​lagere straf zullen geven als hij zichzelf inschakelt.

Een uitweg - Leo versus Vincent

Leo weigert het aanbod en de twee komen in een vicieuze schietpartij terecht.

Tijdens het laatste gevecht, als Leo wint, wordt Vincent in het hart geraakt en sterft hij op het dak. Hij zal Leo vertellen dat hij een laatste moet geven aan Carol.

A Way Out - Vincent's begrafenis

Leo's einde

In Leo's einde neemt hij de brief naar de voordeur van Carol, doet de bel luiden en laat de brief bij de deur achter.

Leo rijdt weg voordat Carol hem kan zien. Hij keert terug naar zijn vrouw en zoon in het motel voordat ze wegrijden in de verte. Ondertussen zien we Vincent's begrafenis plaatsvinden, waar Carol rouwt om de dood van haar man.

Een uitweg - Carol's Letter

Vincent's einde

In het einde van Vincent slaagt hij erin het submachinegeweer op te halen en Leo neer te schieten en hem op het dak te doden nadat ze een vuistgevecht hebben gehad.

Leo wordt in het hart geschoten, uitzwetend in de regen terwijl Vincent zijn hand vasthoudt.

Vincent loopt somber weg als Leo sterft.

Daarna gaat Vincent naar het caravanpark waar het gezin van Leo verblijft.

Vincent vertelt Leo's vrouw over wat er is gebeurd en laat haar ongecontroleerd snikken over de dood van haar man. Door te vernietigen wat er nog van hun leven overbleef, is Vincent verdrietig.

Vincent keert echter thuis terug naar zijn vrouw en dochter. Hij geeft Carol de brief die hij in de vliegtuigrit van Mexico heeft geschreven en verontschuldigt zich en beweert dat hij ontslag neemt bij het bureau.

Carol nodigt Vincent uit terwijl ze proberen hun gebroken huwelijk te herstellen.

Een andere korte clip speelt met Leo's vrouw en zijn zoon Alex naar zijn kleine grafsteen, rouwend over de plek waar hij begraven was. De twee omhelsen elkaar in een knuffel terwijl het scherm vervaagt naar zwart.

9glH7hJ


TL; DR: Vincent werkt voor de FBI. Zijn broer wordt gedood door een crimineel genaamd Harvey tijdens een diamanthandel die slecht is gegaan. Harvey verraadt zijn partner-in-crime, Leo, en neemt de diamant en het geld voor zichzelf, en laat Leo achter om door de politie te worden gearresteerd. Vincent wil Harvey uitschakelen en besluit als gevangene undercover te gaan om bevriend te raken met Leo en te weten te komen waar Harvey verblijft. Het plan werkt en de twee breken de gevangenis uit, sporen Harvey op, vermoorden hem en halen de diamant op. Wanneer ze terugkeren van het avontuur wacht de FBI op hen, en Vincent probeert Leo te arresteren, maar er volgt een gevecht, waardoor Leo of Harvey aan het einde sterven.

Andere gidsen