Hoe was het artikel?

1519970cookie-checkPixARK-gids: Dinosaurussen temmen
Reisgids
4 april 2018

PixARK-gids: Dinosaurussen temmen

Snail Games ' PixARK gelanceerd met veel gemengde reacties, voornamelijk vanwege de prestaties, bugs en Snail Games die probeerden zich te oriënteren op de speelbaarheidaspecten. Voor gamers die geïnteresseerd zijn in een deel van de mechanica en een sterke start maken, is er een gids voor het temmen van beginners om je te helpen bij het temmen, oogsten van middelen en het snel uitschakelen van grote dinosaurussen in PixARK.

YouTuber Fresonis heeft een 13-notengids om u van begin af aan in goede banen te leiden. Je kunt het hieronder bekijken.

Als u van plan bent om een ​​speler in de offlinemodus te spelen, kunt u de bronnen, kaartlay-out en een paar andere opties instellen voor het geval u niet gestoord wilt worden door andere spelers.

Fresonis stelt voor om naar de creatieve modus te gaan en een procedureel gegenereerde kaart te starten. Als u eenmaal bent ingeladen, opent u uw kaart en wilt u controleren of alle biomen beschikbaar zijn, waaronder:

 • Doom Lands
 • Dark Forest
 • Frozen Land
 • Gouden Rijk
 • Magic Forest
 • Desert
 • Moeras
 • Mountain Forest
 • Grasland
 • Novice Grasland
 • Diepe oceaan

Waarom is het belangrijk om de kaart te controleren op deze biome locaties? Omdat als de kaart procedureel genereert maar niet alle biomen bevat, betekent dit dat u bepaalde bronnen niet kunt verwerven en dat u bepaalde dieren niet uit die biomen kunt temmen.

Ga dus naar de lokale modus en voer de creatieve modus uit om een ​​map procedureel te genereren totdat u de kaart vindt met alle gewenste biologieën. Ga vanaf hier naar de lokale modus en doe vervolgens de singleplayer-modus om echt goed te spelen.

Als je eenmaal op de kaart parachute hebt genomen, pak dan wat bessen, prik wat bomen om hout te verzamelen en open je inventaris en maak een houten houweel.

Je zult ook een stok moeten maken als je low-level dinosaurussen wilt temmen. Gebruik de stick om een ​​beetje zin in hen te slaan om ze bewusteloos te slaan. Terwijl ze buiten bewustzijn zijn, moet je vlees kopen en het in de inventaris van de dinosaurus plaatsen.

wo6Ry3k

Om dit te doen, druk je op 'E' op het toetsenbord om de inventaris te openen en plaats je het vlees (of bessen of voedsel) in de inventaris van de dinosaurus. Hiermee begint het temmen.

Een meter zal laten zien hoe lang de dinosaurus bewusteloos zal blijven, terwijl een tweede meter zal laten zien hoe lang het duurt voordat de dinosaurus getemd is.

Er zijn meerdere manieren om dinosaurussen uit te schakelen, inclusief de stun stick, een standaard engram waarmee je begint; de katapult, die je kunt kopen nadat je level 10 hebt bereikt; en op niveau 15 kun je de engram ontgrendelen voor de boog.

Fresonis doet een diepgaande gids over wapens om te gebruiken en hoe je dinosaurussen het beste kunt uitschakelen PixARK.

Op niveau 35 is een engram ontgrendeld voor de kruisboog en op niveau 57 kun je het longneck-geweer ontgrendelen.

Om het geweer te maken moet je eerst het pistool engram hebben.

Als je dino's wilt uitschakelen met de kruisboog of pijl en boog, moet je eerst de engram ontgrendelen voor de stenen pijl en dan moet je de engram ontgrendelen voor de slaperige pijl op niveau 15.

Je kunt het slaperige drankje ook samen met de slaperige pijl ontgrendelen. Je gebruikt de slaperige drankjes nadat een dinosaurus is uitgeschakeld, en voegt het toe aan de inventaris van de Dino om te voorkomen dat ze worden neergeslagen en onderworpen. Dit maakt het gemakkelijk om dinosaurussen te onderwerpen en temmen.

Slaperige darts kunnen worden ontgrendeld op niveau 60, terwijl magische pijlen alleen nuttig zijn tegen magische wezens.

Bovendien zul je een aantal moeten verzamelen Narcoberry ingrediënten om slaperige pijlen te maken. Doe dit, dus je moet de mortar en stamper engram ontgrendelen op niveau 10. Plaats de mortier en de stamper, en je hebt narcoberry en aas nodig om slaperige drankjes te maken.

Als je naar het magische woud gaat, kun je magische planten kopen om ingrediënten voor magische pijlen te verzamelen.

6yGqFkk

Een van de dingen die hij in de video uitlegt, is dat voor roofvogels, ze in kleine gaten ongeveer vier blokken diep lokken. Zodra de roofvogel in het gat is, licht het op met slaperige pijlen.

Zoals te zien is in de video, heb je veel kalmeringsdartpijlen of slaperige pijlen nodig voor een T-Rex. Voordat je de T-Rex aanvalt, moet je een valblokkade opbouwen, net zoals hij in de bovenstaande video weergeeft, de T-Rex in de val lokken en vervolgens vanuit veiligheid schieten. Zodra de T-Rex is uitgeschakeld, moet je hem voeden om hem te temmen.

Als je echt een laag niveau hebt, kun je een katapult en een valstop gebruiken om dinosaurussen uit te schakelen.

Nu, als je een huisdier nodig hebt, moet je andere dinosaurussen doden, de meet met een houweel oogsten en het vlees over het fornuis garen en het gekookte vlees naar je getemde dinosaurus voeren om ze gevoerd te houden.

Je kunt ook het gekookte vlees of sommige bessen eten om ook de gezondheid en voedselinname van je karakter aan te vullen.

PixARK is momenteel beschikbaar in Early Access over op de Steam Store voor $ 24.99.

Andere gidsen