Hoe was het artikel?

1544585cookie-checkDark Souls Remastered Cheats Grant Infinite Health, Souls, Strength, and More
BEDACHTEN
26 mei 2018
1.24 min gelezen

Dark Souls Remastered Cheats Grant Infinite Health, Souls, Strength, and More

Met de release van Dark Souls Remastered komt de gebruikelijke goede dingen: cheat-trainers. Als je vaardigheden niet de scherpste zijn of als je vals spelen leuk vindt omdat het leuk is, weet dan dat er meer dan 20 Dark Souls Remastered cheats beschikbaar zijn om te downloaden. De actie-RPG is nu uit voor pc, PS4 en Xbox One en komt deze zomer uit voor Switch.

Als je problemen hebt om er doorheen te komen Dark Souls Remastered of je bent op zoek om dingen op te fleuren, je hoeft je niet meer druk te maken. Zowel Cheat Happens als Mr Antifun hebben een lijst met pc-cheats.

Beginnend met de voormalige site heeft Cheat Happens de gebruikelijke dingen van oneindige gezondheid, kracht enzovoort. Als je iets nodig hebt om je kansen op overleven te vergroten of om domme dingen te doen, kun je hier alle 18-trainers bekijken:

Reset gezondheid

Aanvallen van vijanden maken geen contact

Karakter is onoverwinnelijk

onbeperkt Stamina

Stel Soul Level in

Laat meer zien

Laat minder zien

Je kunt de bovengenoemde cheats downloaden door verder te gaan naar cheathappens.com.

Wat betreft de laatste website, als je de voorkeur geeft aan MrAntiFun boven Cheat Happens, kun je toegang krijgen tot vergelijkbare cheats, behalve dat er alleen 14 in totaal is:

Inf.Health

Inf.Stamina

Inf.Items

Inf.Durability

Inf.Weight

Laat meer zien

Laat minder zien

De bovenstaande cheats kunnen worden verkregen door verder te gaan naar mrantifun.net.

Als je toevallig nieuw bent of niet weet, zijn alle 32-cheats uitsluitend voor pc en voor gebruik bij één speler. Geen van hen is voor PS4, Xbox One of de komende versie van Switch die deze zomer verkrijgbaar is. Met andere woorden, als u op console zit, kunt u geen van deze trainers gebruiken.

Dark Souls Remastered is momenteel beschikbaar om op te halen.

Andere CHEATS