Hoe was het artikel?

1549690cookie-checkShaq Fu A Legend Reborn Cheats bieden oneindig veel munten, God-modus, geen oververhitting van diesel
BEDACHTEN
29 juni 2018
1.29 min gelezen

Shaq Fu A Legend Reborn Cheats bieden oneindig veel munten, God-modus, geen oververhitting van diesel

Het door crowdfunding gefinancierde beat-'em-up-spel voor pc en thuisconsole, Shaq Fu A Legend Reborn, is meestal een meme-spel met fatsoenlijke gameplay-mechanica eronder. Tussen de belachelijke baasgevechten en bizarre filmpjes door, heb je een buffet van vijanden om op weg naar de overwinning te verslaan. Als je het niet kunt verdragen om op de rechtvaardige manier door het spel te vechten, of als je gewoon rond wilt gaan en dingen in je eigen tempo wilt doen, zijn er enkele cheats om je te helpen.

Je kunt een gratis en premium versie van een cheattrainer downloaden voor Shaq Fu A Legend Reborn van MegaDev.info.

De trainer bevat de volgende opties:

+ 100 munten

-100 munten

0 Munten

Infinite Blue Energy

Oneindige gele energie

De cheats om je munten te verwijderen of te minderen worden als "hardcore" beschouwd, voor degenen onder jullie die een vleugje masochisme door je aderen stromen.

Je kunt ook blauwe en gele energie verzamelen om je special op elk moment te ontketenen. De Diesel-modus die oververhitting voorkomt, is ook handig voor iedereen die ervan houdt bepaalde Shaq-krachten te gebruiken zonder dat hij hoeft terug te blijven of te wachten tot hij is afgekoeld. Er is een video waarin wordt uitgelegd hoe de cheats werken en wat je van hen kunt verwachten wanneer je ze in de game gebruikt.

Er is ook een aparte cheat trainer die compatibel is met de trainer manager, waar je vanaf kunt halen cheat Happens.

De trainer bevat veel van dezelfde cheats als hierboven, maar met een paar extra goodies:

Ongelimiteerde gezondheid

onbeperkte energie

Onbeperkte Shaq-aanval

Onbeperkte Diesel Suit Heat

AI zal niet aanvallen

Shaq Fu A Legend Reborn is momenteel beschikbaar voor de Xbox One, PS4, Nintendo Switch op de Steam Store voor pc. Het is een gemiddelde beat-'em-up-game met veel mememateriaal om je hier en daar een beetje te grinniken.

Andere CHEATS