Hoe was het artikel?

1508420cookie-checkPrey Mooncrash DLC-cheats toevoegen onbeperkte gezondheid, uithoudingsvermogen, munitie en PSI-energie
BEDACHTEN
21 juli 2018
1.26 min gelezen

Prey Mooncrash DLC-cheats toevoegen onbeperkte gezondheid, uithoudingsvermogen, munitie en PSI-energie

Bethesda en Arkane Studios aangekondigd Prey's eerste grootschalige DLC tijdens E3 2018, wat Mooncrash is, voor het grote publiek. Met een update op 9 juli, gevolgd door een patch op 19 juli, komt er een nieuwe reeks cheat-trainers beschikbaar voor pc-spelers.

Opmerken: De volgende cheattrainers zijn niet beschikbaar voor PS4- of Xbox One-spelers. Deze cheats zijn uitsluitend voor pc en zijn alleen toegankelijk als je het basisspel van hebt Prooi (2017).

Heb je het moeilijk om door te spelen? Prey's Mooncrash DLC? Ben je op zoek naar een leuke tijd? Hoe het ook zij, weet dat er nu een hele reeks cheats beschikbaar zijn om te doen wat je maar wilt in de pc-versie van Prey's eerste downloadbare uitbreiding.

De volgende cheats bestaan ​​uit een onbeperkte gezondheid, integriteit van het pak, uithoudingsvermogen, munitie, items en PSI-energie, samen met de mogelijkheid om superschade uit te delen. Je kunt hier alle trainers met opsommingstekens bekijken:

Geen corruptie

Verhoog onbeperkte gezondheid

Onbeperkt Suit Integriteit

onbeperkt Stamina

Onbeperkte Ammo / Artikelen

Laat meer zien

Laat minder zien

Je kunt de nieuw vrijgekomen cheats in handen krijgen door erheen te gaan cheathappens.com. De cheats vragen je echter om een ​​premium lid te zijn op deze site.

Bovendien werpt de DLC spelers in een "live, die en live opnieuw" -scenario waarbij de herspelbaarheid overeenkomt met die van een rogue-achtige ervaring. Daarnaast neem je de rol op van verschillende TranStar-medewerkers die een mysterieuze maanbasis en zijn dodelijke geheimen moeten blootleggen.

Ten slotte is de Full Moon-update (die op juli 9th werd gelanceerd) gratis voor alle Mooncrash of Prey: Digital Deluxe eigenaren. Om de Mooncrash DLC te spelen, moet u het basisspel bezitten op pc via Steam, PS4 of Xbox One.

Andere CHEATS