Hoe was het artikel?

1511840cookie-checkDit is de politie 2 Cheats verlenen je onbeperkt geld, oneindige actiepunten
BEDACHTEN
2 augustus 2018
1.30 min gelezen

Dit is de politie 2 Cheats verlenen je onbeperkt geld, oneindige actiepunten

Hoewel Weappy Studio en THQ Nordic pas net zijn uitgebracht Dit is de politie 2 gisteren zijn er al enkele cheats beschikbaar voor het spel, specifiek om te helpen met de geldproblemen, de turn-based rondes en de verzendvereisten.

Er is een downloadbaar cheat engine-script dat je kunt downloaden van de Fearless Revolution forum, met dank aan STN.

De cheat-tafel bevat de volgende opties:

Onmiddellijke misdaadsequentie

Onbeperkt actiepunten

onbeperkt geld

Verzendverzoek negeren

Onbeperkte tabbladen

De onbeperkte actiepunten betekenen dat je niet beperkt bent in je beurten tijdens de beurssegmenten. Hierdoor gaan onderzoeken en een aantal intense shootouts veel sneller voorbij, vooral als je niemand wilt verliezen tijdens een vuurgevecht. De onbeperkte geld cheat wordt gemakkelijk een van de handigste die je kunt gebruiken, omdat het helpt om je personeel tevreden en betaald te houden.

Helaas voor Dit is de politie 2, de game werd gelanceerd met enkele gemengde gebruikersrecensies. De meeste klachten hebben betrekking op de gameplay-balans en enkele timingproblemen met de turn-based modus. Sommigen hebben bijvoorbeeld opgemerkt dat de animaties erg langzaam spelen tijdens de turn-based modus, wat voor enkele gamers enige frustratie heeft veroorzaakt.

Anderen vonden de tussenfilmpjes te lang, en een paar anderen hadden problemen met de stafbalans, waarbij de personages zich niet goed gedroegen en het veroorzaakte veel strijd waar het niet hoefde te zijn.

Aan de positieve kant werkt Weappy snel om de problemen waarmee gamers omgaan aan te pakken Dit is de politie 2, zodat je erin kunt duiken en plezier kunt hebben zonder alle overlast die aanwezig was bij de lancering. De hotfix die ze hebben uitgegeven heeft een changelog die je kunt bekijken op de Steam pagina.

De game is momenteel beschikbaar op de Steam Store voor slechts $ 14.99.

(Bedankt voor de nieuwstip STN)

Andere CHEATS