Hoe was het artikel?

1537230cookie-checkPraey For The Gods Cheats Verwijder koud, honger slaap, maakt oneindige gezondheid mogelijk
BEDACHTEN
3 februari 2019
2.41 min gelezen

Praey For The Gods Cheats Verwijder koud, honger slaap, maakt oneindige gezondheid mogelijk

Het crowdfunded-spel, Praey For The Gods, was een van de laatste, grote opmerkelijke indieprojecten om Kickstarter te vereren met brede aandacht en bijval. Het project van No Matter Studios slaagde erin meer dan $ 500,000 terug te verdienen in 2016. Het was een visionair project dat heel veel gamers recht in de gevoelens sloeg vanwege zijn overeenkomsten met Shadow of the Colossus. Welnu, de game bevindt zich momenteel in Early Access op Steam, maar cheat trainers zijn al opgedoken voor de game.

Er is een premium trainer beschikbaar over cheat Happens.

De trainer heeft de volgende cheats:

Oneindige gezondheid

onbeperkt Stamina

Geen honger

nr Cold

Geen slaap

Dit verwijdert in feite alle ontberingen in het spel zodat je niet doodvriest, je zult niet doodgaan van de honger, je zult niet moe worden door een gebrek aan slaap, en je hoeft je geen zorgen te maken over sterven tijdens de strijd.

Het spel zelf is een nogal esthetisch boeiende titel, ook al staat het nog in Early Access op Steam. Je kunt het eerste uur van het spel bekijken met dank aan YouTuber Shirrako.

De intro-reeks lijkt veel op Shadow of the Colossus in zoverre dat het geen protserige dialoog of plot aanwijzingen heeft. In plaats daarvan worden spelers wakker aan de oevers van een bevroren strand; wind en oceaan achter je, terwijl sneeuw en rotsen voor je liggen.

Je kunt springen met behulp van de spatiebalk, uitvoeren met 'W' en de Shift-toets, en je kunt de 'E'-knop gebruiken om te communiceren met omgevingsobjecten.

U hebt toegang tot verschillende gadgets, waaronder een grijphaak.

De animaties zijn nog steeds een beetje ruw aan de randen, en er is de typische jankiness die je vaak ziet van 3D Indie-games die nog in ontwikkeling zijn, maar het geluidsontwerp en de sfeer zijn absoluut top. Terwijl spelers van het ene gebied naar het andere gaan, zorgen de op fysica gebaseerde milieueffecten, zoals vlammende sintels en sneeuwverschuivingen met de windrichting en de bomen die in de wind zwaaien, echt voor het tot leven brengen van de wereld van het spel.

Slechts zes minuten in het spel kom je je allereerste baas tegen, een torenhoge gruwel die voor een deel uit rock, deels karkas, deels trol bestaat en helemaal boos is.

De baasgevechten zijn letterlijk identiek aan Shadow of the Colossus, terwijl je de monsters beklimt, probeer de sigils rond het lichaam van de baas in te leveren en te beschadigen.

Ik moet toegeven dat ik erg onder de indruk was om de baas voor het eerst te zien. Het ziet er zo uit en beweegt zoveel beter dan ik dacht dat het zou doen.

Een van de grote verschillen tussen Praey For The Gods als Shadow of the Colossusis echter dat je niet alleen tegen deze oude kolossen moet vechten, maar je moet ook tevreden zijn met de andere overlevingselementen in het spel, en zelfs met de dynamische weersomstandigheden.

Als je al een exemplaar van het spel hebt, kun je gebruik maken van de cheattrainer, anders kun je zes maanden tot een jaar wachten en de volledige versie van het spel ophalen. Praey For The Gods wanneer het eindelijk volledig wordt gelanceerd en afstudeert van Early Access, en ook op de Xbox One en PS4 arriveert.

Voor meer info, bekijk de game op de Steam winkelpagina, waar het beschikbaar is voor $ 29.99.

Andere CHEATS