Hoe was het artikel?

1470640cookie-checkFortnite Getting Avengers Update deze week
Nieuws
22 april 2019

Fortnite Getting Avengers Update deze week

Het lijkt erop dat Epic Games ernaar streeft nog een reeks Avengers-gerelateerde content te plaatsen Fortnite, met iets dat werd gepest voor deze donderdag, april 25, de eerste nacht de End Game film zal beschikbaar zijn voor algemene weergave.

Dan op het Fortnite Twitter-account, er is een afbeelding geplaatst met het iconische schild van Captain America dat wordt vastgehouden door een van de avatars van het spel. Het beeld wordt vergezeld door de zin "wat er ook voor nodig is", de slogan voor de aanstaande conclusie van het huidige verhaal komt voort uit het Marvel Cinematic Universe. De April 25-datum is ook geplaagd, samen met een hashtag voor 'FortniteXAvengers'.

https://twitter.com/FortniteGame/status/1120326459220987904

Nu komt het raadspel.

Vorig jaar, rond de tijd Infinity War hit theaters, Fortnite lanceerde een nieuwe Infinity Gauntlet-modus die spelers zag vechten voor controle over Thanos 'sprankelende onhandige handschoen. De speler die de handschoen oppakte, kreeg allerlei stat-boosts, evenals het vermogen om grote afstanden te nemen, vijanden in stof te slaan en een dodelijke energiebom te vuren.

Al snel werd vastgesteld dat de handschoen een beetje overmeesterd was, met verschillende nerfs en tweaks die werden uitgerold in de loop van de speciale gebeurtenis. Toch leken mensen niet te geïrriteerd te zijn met een extreem krachtige Thanos die over de kaart rende, omdat de modus minder was om competitief te zijn en meer om plezier te hebben met een gooie spin in de royale formule van de strijd.

Het zien van het schild van Captain America doet me denken dat deze nieuwe update een cosmetisch onderdeel zal hebben (of misschien volledig cosmetisch is), omdat het schild zeker een solide stuk back-bling zou kunnen maken.

Of, wat als er een verzameling speciale kisten op de kaart zijn gepeperd, die de speler die het vindt een gescheurde vaardigheid geeft The Avengers? Het gooien van Cap's schild zou leuk kunnen zijn, omdat het waarschijnlijk een bootlading schade zou toebrengen aan structuren in de game. Misschien zal een kist je in Hulk veranderen en een in Thor, met de eerste die krankzinnig uithoudingsvermogen en kracht verleent en de laatste je bliksem toestaat.

Hoe dan ook, we hebben nog maar een paar dagen om te peinzen voor wat dan ook Avengers inhoud die Epic Games gepland heeft eindelijk onthuld.

Ander nieuws