Hoe was het artikel?

833790cookie-checkAnime News Network Auteursrecht slaat YouTuber Hero Hei, terwijl Sean Schemmel, DC Douglas Support MarzGurl
Angry Assault
3 mei 2019

Anime News Network Auteursrecht slaat YouTuber Hero Hei, terwijl Sean Schemmel, DC Douglas Support MarzGurl

Anime News Network heeft een DMCA-waarschuwing wegens auteursrecht ingediend tegen YouTuber Hero Hei. De waarschuwing vanwege auteursrechtschending was gericht tegen een livestreamvideo die Hero Hei deed om een ​​interview van een uur af te breken dat Anime News Network in 2013 met stemacteur Vic Mignogna had gehouden, waar de zaken een beetje verhit werden over Mignogna's overtuiging dat linkse media doelbewust gericht op christelijke entertainers.

Hero Hei legde de situatie aanvankelijk uit in een video die op mei 2nd, 2019 werd gepost en waarin hij de video die met de waarschuwing werd geraakt, opsplitst en zijn onvermogen om live te streamen voor de volgende 90-dagen, tenzij er een beroep op kan worden gedaan en de waarschuwing kan worden verwijderd.

De staking zou verbonden zijn met Christophe Macdonald, CEO van Anime News Network, die weer een tweet plaatste April 25, 2019 beweren dat hij zijn eerste waarschuwing vanwege een auteursrechtklacht had ingediend en dat de persoon tegen wie hij het had ingediend waarschijnlijk "enige herrie" zou maken. Het is niet geverifieerd of dit de claim tegen Hei's video was, maar velen vermoeden dat dat zo is.

Held Hei heeft de aantijging van het auteursrecht aangevraagd om de DMCA-claim tegen zijn kanaal te verwijderen, en hij deed dit met de hulp van de Minnesota-advocaat Nick Rekieta.

De reden waarom Rekieta Hero Hei hielp, was omdat als je een tegenvordering indient wanneer je wordt geraakt door een DMCA-waarschuwing, je alle informatie moet invullen en dat houdt in dat je je echte naam en thuisadres onthult. Rekieta geloofde dat Anime News Network dit ook deed als een poging om de cultuuroorlogen met de #IstandWithVic-mensen te escaleren of als een manier om Hero Hei te demonetiseren om zijn berichtgeving over de situatie te beperken.

jEmqLXz

Een laatste theorie die werd verteld over waarom het Anime News Network de auteursrechtclaim uitvaardigde, is dat ze dit deden om Hero Hei te dwingen zichzelf te doven, omdat de DMCA Hero Hei zou hebben gevraagd al zijn openbare informatie daar te verspreiden tegen de claim. Dankzij Rekieta zou dat echter niet gebeuren.

Ze bespreken de situatie aan de hand van de 44-minuutmarkering in onderstaande video.

Rekieta wijst erop dat de video die Anime News Network sloeg, als redelijk gebruik kon worden beschouwd of als transformatief gebruik kon worden beschouwd, aangezien het oorspronkelijke interview rond een totaal van een uur en 27 minuten klokte terwijl de video van Hero Hei na twee uur klokte en 18 minuten, volgens een April 25th, 2019-archief van Hero Hei's account voordat de video werd genaaid.

De livestream was gebaseerd op een oud interview dat Anime News Network met Vic Mignogna leidde weer 2013.

Het aandachtspunt begint rond het 44-minutencijfer in het interview, waar de discussie met Mignogna begint te draaien rond zijn geloof, fundamentalisme en de perceptie dat bepaalde sociaalpolitieke visies publiekelijk kunnen worden uitgedrukt, terwijl anderen dat niet kunnen.

Dingen worden verhit en Mignogna begint zich af te vragen waarom bepaalde mensen in de amusementsindustrie specifieke opvattingen mogen accepteren (meestal die in overeenstemming zijn met de linkse politiek) en niet zoveel tegenstand van de media krijgen als wanneer iemand naar buiten komt Christian.

De vier minuten durende uitwisseling van het uurlange interview is op YouTube geüpload naar Senpaishome, Die u kunt hieronder bekijken.

Er werden theorieën rondgedreven dat de aanval op Mignogna werd gecoördineerd en gemotiveerd door mensen die het niet leuk vonden dat hij openlijk christen was.

Cody Baier van Anime Outsider heeft dieper ingegaan op de aanvallen op Mignogna vanwege zijn christelijk geloof toen hij te gast was in de Nick Rekieta live-stream terug op maart 11th, 2019, zoals gerapporteerd door Bounding in strips.

Sommigen geloven dat Hero Hei met een waarschuwing vanwege auteursrechtklachten een manier was om het financiële inkomen te verlagen voor degenen die regelmatig de Mignogna-situatie behandelden. Anderen denken dat dit de #KickVic-agitators zijn die de rangen van mensen die Vic hebben ondersteund, proberen te verstoren.

Voor degenen onder jullie die het niet weten, MarzGurl - degene die de #KickVic-campagne begon - heeft onlangs aangekondigd dat ze geld inzamelt voor juridische kosten, omdat ze zich specifiek richt op een andere Vic Mignogna-supporter en YouTuber: YellowFlash.

MarzGurl maakte een Facebook-bericht dat later werd gelekt naar het publiek, waar ze probeerde haar supporters te storten op in wezen doxx YellowFlash, zodat hij voor aanklacht aanklaagd kon worden. Dit leidde ertoe dat mensen de werkelijke locatie van YellowFlash probeerden te achterhalen.

BAMkTuT

MarzGurl opende ook een GoFundme voor de hiervoor genoemde juridische kosten, en ze kreeg steun en hulp van andere stemacteurs, zoals Dragon Ball's Sean Schemmel, die Goku laat stemmen, en DC Douglas, die personages uitte Persona, Resident Evil en Sekiro: Shadows Die Twice, Om er maar een paar te noemen.

On April 30, 2019, Douglas Douglas tweette de GoFundme voor MarzGurl.

Sean Schemmel volgde door de GoFundme-pagina ook aan zijn volgers te retweeten April 30, 2019.

Dywb5If

Wat heeft dit te maken met Hero Hei? Nou, MarzGurl noemt niet specifiek de personen die ze van plan is om de aanklacht tegen de aanklacht in te dienen, maar ze vermeldt wel dat het om "verschillende personen" gaat. Specifiek schrijft ze ...

"Ik zal dit zo eenvoudig mogelijk houden om elke vorm van misverstand te voorkomen. Deze campagne is specifiek bedoeld voor het basisbedrag dat ik nodig heb om de juridische services te behouden die ik nodig heb om het proces van laster te beginnen. De laster is tegen mij door verschillende personen die mij specifiek hebben getargeteerd om de ontvanger van intimidatie in meerdere vormen te zijn. Al meer dan drie maanden ben ik het doelwit geworden van deze mensen voor hun reputatie bij degenen die een bepaald figuur in de stemacteursindustrie hebben beschuldigd van seksueel wangedrag. Dientengevolge hebben verschillende individuen hun platformen gebruikt om een ​​geconcentreerde campagne van personage-moord tegen mezelf te lanceren, inclusief het vertellen van veel onwaarheden, en het monetair profiteren van mijn imago zonder mijn uitdrukkelijke toestemming. "

Nu volgens ThatUmbrellaGuy, MarzGurl's GoFundme werd ook gepromoot door de redacteur van het tijdschrift Anime News Network, Zac Bertschy. Hij tweette haar GoFundme op Maart 2nd, 2019. De tweet is gearchiveerd en weergegeven in een video van ThatUmbrellaGuy.

Dus om dit alles samen te voegen in een net klein pakket: sommigen geloven dat dit een gecoördineerde inspanning is van de #KickVic-groep om degenen die bij Vic Mignogna staan ​​te de-platformen of op zijn minst tegen de valse beschuldigingen die tegen hem zijn gevoerd . En aangezien Anime News Network heftig op één lijn zat met de #KickVic-kant, zou je kunnen veronderstellen dat de auteursrechtaanslag mogelijk is gedaan met het uitdrukkelijke doel dat Rekieta had gewinkeld: ze hoopten doxx Hero Hei zodat hij een naam kreeg in het lasterpak door MarzGurl. Als dat niet gebeurt, verliest hij streaming-inkomsten voor 90-dagen van zijn hoofdkanaal.

Waar Anime News Network waarschijnlijk niet op rekende, was dat Rekieta zou ingrijpen om namens Hero Hei een tegenvordering in te dienen. Ze dachten waarschijnlijk dat Rekieta het te druk zou hebben om zijn Twitter-account te herstellen nadat ze het massaal hadden gemeld om hem te laten ophouden. Rekieta slaagde er echter wel in zijn Twitter-account te herstellen ... opnieuw.

Sommigen geloven dat dit een laatste wanhopige poging van de groep is om de boegbeelden van #IstandWithVic aan te vallen, wat het potentiële bereik van nieuws zou beperken over wat er gebeurt met de rechtszaak die Vic Mignogna heeft aangespannen tegen Funimation, Monical Rial en Jaimie Marchi.

Technisch gezien, als Hero Hei en YellowFlash het nieuws niet zo consistent of agressief zouden kunnen brengen als ze gewoonlijk doen, zou dit de blootstelling en het bereik van de rechtszaak belemmeren, en op zijn beurt zou het van invloed kunnen zijn op het aantal mensen dat anders zou kunnen bijdragen aan GoFundme van Vic Mignogna.

Natuurlijk zullen we precies uitvinden wat Anime News Network gepland heeft in de loop van de komende tien dagen, omdat ze ofwel ervoor kiezen om de claim tegen Hero Hei te laten vallen of om de zaak voor de rechter te vervolgen. Zoals Rekieta al zei, zou het heel snel erg lelijk worden voor Anime News Network, omdat er al een voorrang is voor een geval als dit met een transformerende YouTube-video waarin het vonnis ten gunste van de maker van de inhoud is gedaald. Dus Anime News Network zou in dit geval een zware strijd moeten leveren.

Aan de andere kant ... aangezien de outlet het niet erg vond om afbeeldingen te misbruiken en bepaalde beweringen te doen namens anime-fans die niet waar bleken te zijn, is alles mogelijk.

(Bedankt voor de nieuwstips Iswear12 en Animatic)

Andere boze aanval