Hoe was het artikel?

832860cookie-checkThe Dick Show On Mortal Kombat 11: The Soccer Moms Finally Won
Nieuws
2 mei 2019

The Dick Show On Mortal Kombat 11: The Soccer Moms Finally Won

Iedereen die het origineel heeft gespeeld Mortal Kombat terug in 1992 en volgde de controverse die zich afspeelde over de reguliere media en nationale politiek die uiteindelijk leidde tot de oprichting van de ESRB, weet dat Mortal Kombat 11 was altijd een anti-autoritair statement in gaming.

Het maakte deel uit van de tegencultuurgolf die de jaren negentig omvatte, waar extreme sporten, pro-worstelen en elektronisch entertainment grenzen verlegden om mensen zo opgewonden en ongemakkelijk mogelijk te maken. Destijds leidden Ed Boon, John Tobias en de rest van Midway Games een aanval die voetbalmoeders in een voortdurende staat van verontrusting bracht. Fast forward naar 1990 en nu Mortal Kombat is een serie die de politiek correcte ninnies en voetbalmoeders probeert te sussen met een meridiaan.

Terwijl we NetherRealm Studios en Ed Boon hebben gefrustreerd voor convergentie naar de Social Justice Warrior-religie sinds ze de kloosterwaardige Skarlet in januari onthulden, heeft het anderen wat langer geduurd om erachter te komen dat Mortal Kombat 11 is niet representatief voor de anti-autoritaire cultuur die het heeft helpen cultiveren in de 1990s. Niettemin, nu mensen wakker worden met de realiteit van Mortal Kombat's status, ze zien het terecht voor de politiek correcte bondgenoot die het probeert op een slecht doordachte manier af te beelden.

De Dick Show is een van die mensen net buiten het rijk van de kerngaminggemeenschap die zich dat hebben gerealiseerd Mortal Kombat is niet meer Mortal Kombat maar is nu Mortal Kuckbat. Ze hebben onlangs een video van 10 minuten gepubliceerd op 1 mei 2019 waarin wordt benadrukt hoe de game van aantrekkelijk werd voor de 13-jarige tienerjongens die er een miljoenenverkopend merk van maakten tot een door voetbalmoeders goedgekeurd gore-fest.

Dick Masterson is een totale anti-SJW en noemde snel de Caliphate-conforme kleding voor de vrouwelijke personages, vooral Skarlet — die eruitziet alsof ze gekleed is in een boerka, klaar om een ​​markt in Sri Lanka op te blazen.

Masterson scheldt ook uit op voormalig MMA-vechter Ronda Rousey en haar afschuwelijke voice-acting voor Sonya Blade en gaat vervolgens tekeer tegen Ed Boon omdat hij in feite zijn ballen heeft overhandigd aan het anti-fun aartsbisdom van de Intersectionele Inquisitie.

Het is echter bijna aan het einde van de tirade waar de onmiskenbare waarheid over was Mortal Kombat zoals een merk blootgelegd wordt. Dick vermoedt terecht ...

"Diezelfde moeders - diezelfde moeders die Mortal Kombat in de jaren '1990 zei dat ze zelf moesten gaan... hebben nu gewonnen. Die moeders gingen allemaal waar oude moeders heen gingen – ik weet het niet. Ze gingen naar de lijmfabriek, of wat dan ook. En de 13-jarigen groeiden op en veranderden in nog slechtere moeders. Nog bitchier en meer klagende moeders... en ze hebben gewonnen! Ze hebben eindelijk gekregen wat ze wilden, een spel dat zo walgelijk en bloederig en ongelooflijk is, maar het schaamt zich voor mij. Ze hebben het eindelijk door."

Hij heeft 100% gelijk.

De hele promotiecampagne voor Mortal Kombat 11 was eigenlijk: als je een heteroman bent met een goed werkende seksdrive, dan is dit spel niets voor jou.

Maar ze gingen nog verder. Ze wilden niet dat vrouwen het leuk vonden om te spelen als sexy, mooie, krachtige vrouwen.

Mortal Kombat 11 - Kitana vs Kitana

Ze hebben de sexy ontmanteld en hebben toen alle meidengames verteld die het leuk vonden om als hete meiden te spelen "Nee hoor. GTFO!”.

Low-T bèta-mannen zijn ook achter vrouwen aan gegaan, denigrerende en hen berispen omdat ze sexy vrouwen willen spelen in Mortal Kombat 11.

Je kunt niet eens om sexy outfits uit het verleden vragen Mortal Kombat spellen voor Mortal Kombat X. Ik meen het. Als je sexy outfits op de Steam-forums aanvraagt, kun je worden gemodereerd.

Ze willen niet dat je als sexy vrouwen speelt, ze willen niet dat je naar sexy vrouwen kijkt, ze willen zelfs niet dat je sexy vrouwen aanvraagt.

Om de zaken nog erger te maken, is dat ze deze vreselijke, door mobiele invloeden beïnvloede Krypt-grind hebben die het spel in een tweede fulltime baan heeft veranderd, zodat je rond moet dwalen in een afgeleefde buitendoos die zich voordoet als een grot om te ontgrendelen dingen, waardoor de taak om inhoud te ontgrendelen meer als een karwei voelt dan als een leuke ervaring.

Maar het is goed om te weten dat de inhoud bedroog van Mortal Kombat 11 is erin geslaagd om te ontsnappen aan de kleine sfeer van hardcore gamers en eindelijk te bloeden in het rijk van de normen. En iedereen die niet verblind wordt door de dwaasheid van de Social Justice Warrior-oogkleppen wordt treffend geprikt door de voor de hand liggende ommekeer van NetherRealm om commentaar te geven op de 180-graadverandering die de serie heeft gemaakt met betrekking tot de weergave van vrouwen.

Hopelijk beginnen meer mensen wakker te worden voor deze belachelijkheid en stoppen ze met het aanmoedigen van wat sommigen "welwillend seksisme" hebben genoemd.

(Bedankt voor de nieuwstip NoriyukiWorks)

Ander nieuws