Hoe was het artikel?

1473350cookie-checkFinal Fantasy VII Remake wordt nog steeds uitgebracht als een serie met meerdere partijen
Media
10 mei 2019

Final Fantasy VII Remake wordt nog steeds uitgebracht als een serie met meerdere partijen

Gisteren meldden we op Square Enix-plagerijen Final Fantasy VII remake gedurende PlayStation's stand van zaken uitzending. De aanstaande remake van de turn-based-RPG uit 1997 staat gepland voor release op PS4 en zal in juni meer informatie krijgen. Ondertussen publiceerde Square Enix een blogpost die dat herbevestigde FFVII zal nog steeds in meerdere delen worden vrijgegeven.

Het lijdt geen twijfel dat het lang geleden is dat Square Enix iets op heeft uitgebracht FFVII Remake. Hoewel radiostilte op dit project vanaf mei 9th, 2019, is opgelost, zweeft er nog steeds veel onbeantwoorde info rond. Volgens Square Enix zal dit in juni veranderen (vermoedelijk tijdens E3 2019).

Bovendien zijn de belangrijkste medewerkers van de oorspronkelijke release nog steeds samen om het 'epische verhaal' opnieuw te vertellen en de bekende 'boeiende personages' terug op het scherm te brengen, maar een deel daarvan zal gedaan door meerdere delen zoals gerelayeerd op december 6th, 2015:

"FINAL FANTASY VII REMAKE wordt verteld in een meerdelige serie, waarbij elke inzending een eigen unieke ervaring biedt."

Hier is het nieuwe blogbericht van Square Enix dat samenvalt met de bovenstaande informatie. Het bedrijf heeft vandaag het volgende vrijgegeven jp.square-enix.com:

"De originele versie [Final Fantasy VII] werd in 1997 op PlayStation uitgebracht en trok veel mensen aan met zijn prachtige en inspirerende verhaal, charmante personages en graphics die destijds gebruik maakten van de allernieuwste technologie, en een totale wereldwijde verkoop van tot nu toe meer dan 1,100 miljoen exemplaren *. "

(* Totaal aantal verzendingen en downloads van pakketsoftware)

Het blogbericht gaat verder en luidt:

“Remake van Final Fantasy VII - die wordt uitgebracht op PlayStation 4 - is een volledige remake van Final Fantasy VII, en er wordt veel inhoud beoordeeld, en als zodanig zal de game uit meerdere delen bestaan. We zullen u in juni informeren over nieuwe informatie. Blijf op de hoogte. '

Het is vermeldenswaard dat de live-uitzending van Square Enix gepland staat op 10 juni 2019 om 6:00 uur PT / 9:00 uur ET. Dat gezegd hebbende, juni of E3 zal de drager zijn van Final Fantasy VII remakegerelateerd nieuws dus houd dat in gedachten.

andere Media