Hoe was het artikel?

1473820cookie-checkIce Stream Livestream van Monster Hunter World pronkt met nieuwe landinstellingen, monsters, bewegingen en rangorde
Media
11 mei 2019

Ice Stream Livestream van Monster Hunter World pronkt met nieuwe landinstellingen, monsters, bewegingen en rangorde

Het Monster Hunter World Lente-update Livestream leidde ons het weekend in en fans die hoopten op wat nieuwe details over de aankomende Iceborne-update van het spel waren niet teleurgesteld. De onthulling omvatte een blik op de nieuwe kaart, gluurt naar een aantal nieuwe monsters en zelfs details over extra aanpassingen aan het spel, waaronder nieuwe bewegingen en een geheel nieuwe rang voor toegewijde spelers om aan te pakken.

Voordat Capcom zelfs het internet kon betreden Monster Hunter stream, werd een gloednieuwe kijk op de Iceborne-uitbreiding onthuld tijdens de State of Play-videopresentatie van afgelopen week vanuit het PlayStation-kamp. Voor het geval je het gemist hebt, hier is nog een kijkje.

Ongeveer een uur later rolde Capcom hun grote livestream uit, inclusief allerlei extra details en input van het hoofdteam van de game. Je kunt die video hieronder vinden en maak je geen zorgen, het hele ding wordt nagesynchroniseerd. En laat je niet door die urenlange runtime misleiden; je kunt snel vooruitspoelen tot ongeveer 30 minuten in de presentatie, dat is wanneer het daadwerkelijk begint. Als je geen tijd hebt om te kijken, onderneem ik de belangrijkste punten hieronder.

Allereerst de releasedatum. Iceborne komt beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One 6 september, met een winterlancering gepland voor het pc-publiek. Als je dat al hebt gedaan Monster Hunter World, de uitbreiding zet je 40-geld terug. Anders, als u op zoek bent om vers in het spel te springen, zullen de winkelschappen in september worden gevuld met een nieuwe versie, waarin alle inhoud in één pakket staat.

De nieuwe locatie in Iceborne heet Hoarfrost Reach en wordt volgens het team stukje bij beetje onthuld tijdens het uitbreidingsverhaal en als je eenmaal vrij hebt over de hele locatie, wordt het de grootste kaart in Monster Hunter geschiedenis.

Deze uitbreiding omvat ook een nieuwe Master Rank voor spelers om aan te pakken, met allerlei moeilijke nieuwe gevechten om aan te pakken. Als je een fan bent van de serie, werd dit vergeleken met de "G Rank" van de vorige game. Iceborne introduceert ook enkele nieuwe moves voor jagers om van te profiteren, zoals de mogelijkheid om rechtstreeks aan een monster te hechten met behulp van een grapple haak ze op en leid ze naar milieurisico's, vallen en dergelijke.

Wat de nieuwe monsters betreft, werd tijdens de stroom een ​​handvol onthuld, waaronder de vleermuisachtige draak, Nargacuga, een elandachtige Banbaro, een sneeuwhaai door de naam Beotodus en een nieuwe ijzige Oudere draak, Valkhana.

En dat is slechts het topje van de ijsberg. Het Capcom-team belooft meer informatie en streams naarmate we dichter bij de lancering van Iceborne in september komen.

andere Media