Hoe was het artikel?

832390cookie-checkJonge Turken 'Hasan Piker doelen vrouwelijke YouTuber voor niet van houden Jax's Woke eindigt in Mortal Kombat 11
interessante Content
1 mei 2019

Jonge Turken 'Hasan Piker doelen vrouwelijke YouTuber voor niet van houden Jax's Woke eindigt in Mortal Kombat 11

Binnen de sociale rechtvaardigheidskringen lijkt deze code te bestaan ​​om vrouwen en minderheden aan te vallen als ze uit de pas lopen, aan de plantage van het denken ontsnappen of de ideologische hegemonie van Regressief Links trotseren. Dit is niet alleen een woordsalade van idiomen van de Cultuuroorlog, dit is een gangbare praktijk onder degenen die zich links identificeren als Social Justice Warriors. Het is een indicatieve eigenschap onder hun gelederen geworden om neutralen, gematigden en centristen over de kolen te harken wanneer ze verkeerd denken, en dat is precies wat de Hasan Piker van de Jonge Turk YouTuber Liana Kerzner deed omdat ze niet van Jax's einde Mortal Kombat 11.

Piker werd op de hoogte gesteld van een video die Liana Kerzner de week had geplaatst Mortal Kombat 11 gelanceerd, waar ze kritiek had op het einde van Jax' Tower Mode in het spel, omdat NetherRealm Studios besloot de patriottische Amerikaanse soldaat te gebruiken om de linkse politiek te bekeren. Je kunt zijn einde hieronder bekijken om te zien waar alle ophef over gaat.

Voor de context is Jax meestal afgeschilderd als een rechtse personage; kampioen worden van geweren, vrijheid, familie, militairen en de Amerikaanse manier om zijn vrienden en Earthrealm te beschermen. Jax is eigenlijk sindsdien zo gebleven Mortal Kombat 2, en sociale rechtvaardigheid of racisme was nooit een aspect van zijn karakterafbeelding in de afgelopen 26-jaren. In de nieuwste game besloot NetherRealm echter zijn personage te herschrijven om de praatpunten van Regressive Left te verdedigen in zijn Tower Mode-einde, wat ertoe leidde dat elke echte fan van Jax walgend terugdeinsde.

Hasan Piker Kerzner's video eerst uit elkaar gehaald in een 21 minuten stream gepubliceerd op 28th, 2019 april. De video is eigenlijk dat hij lacht en spot met een vrouw die zich niet bukt om te zuigen aan de ideologische fallus van de propaganda van de Intersectional Inquisition.

Hasan's commentaar was te licht om te citeren voor significante punten van intellect, daar hij geen kennis van had Mortal Kombat en is geen gamer. Hij was ook helemaal niet op de hoogte van Kerzner, dus had geen echte argumenten om zich te verzetten tegen iets anders dan joculair sarcasme en geestloze guffaws. Zijn enige verbale weerleggingen aan Kerzner was eigenlijk alleen maar om haar te bespotten door de term "Femcel" te bedenken om haar mening te verminderen.

Hasan's video bevat weinig inhoud, waardoor Kerzner erop reageerde op Twitter en dacht dat het een soort journalistiek was. Hasan antwoordde door te zeggen dat hij een gamer was en geen journalist.

Dit is incorrect. Hasan Piker heeft een profiel op The Huffington Post, dat luidt ...

"Hasan Piker is een amusements- en politieke journalist die bekend staat om zijn uitlegvideo's over The Young Turks die gedetailleerde analyses geven van de belangrijkste nieuwsverhalen van de dag."

Dus hij was grappig of probeerde zich te ontwijken uit zijn rol als journalist.

Om eerlijk te zijn, het was niet echt een journalistiek stuk, het waren alleen het gemompel en het gerommel van een niet-geïnformeerde expert die kritiek had op een andere expert.

Maar daar hield het niet op.

De fans van Hasan begonnen Kerzner op Twitter te achtervolgen en debatteerden en beschuldigden haar van racisme, dat concludeerde Hasan in zijn video.

Er is een hele reeks drama die zich ook ontvouwde Kerzner's Twitter-account evenals een aanvalsdraad op de Hasan Piker sub-reddit, wat leidde tot Kerzner het maken van een 15 minuut weerlegging video op April 29th, 2019.

De kern van haar argument was dat hij de video zo had ingelijst dat deze als propaganda werd gebruikt om haar punten te verminderen, zeggende ...

“[…] Er is iets vreemds aan een man die feminisme definieert voor een vrouw. Hij heeft geen idee welke vorm van feminisme ik beoefen. Hij heeft geen idee van mij. Hij wist niet wie ik was door zijn eigen toelating in de video. Hij kwam tot wilde conclusies op basis van mijn race. En hij weet niets over mij of het soort dingen dat ik doe. Dit is zo typerend voor links. [...]

"Alle aannames die hij over mij heeft gemaakt, kloppen niet."

Kerzner corrigeert ook Hasan dat ze geen "Femcel" is sinds ze getrouwd is.

Ze merkt ook op dat hij het niet erg vond om los te breken van zijn eigen principes om een ​​mannelijke feministe te zijn om een ​​vrouw aan te vallen omdat hij niet dezelfde mening als hem deelde. In feite, in zijn biografie over politicon, dat luidt ...

"Hasan heeft gewerkt met organisaties zoals Muslims For Progressive Values, March For Our Lives, Black Lives Matter. Zijn activisme is geworteld in sociale en economische rechtvaardigheid, LGBTQ + -rechten, moslimrechten, intersectioneel feminisme, wapenbeheersing, pro-vredesinitiatieven en initiatieven voor duurzame energie. "

Hilarisch genoeg lijkt Hasan niet echt de moeite te nemen om de aanval op vrouwen aan te gaan als ze kritiek hebben op de linkse "waakzaamheid".

De video is vervolgens opgehaald door Kotaku In Actie, en toen de sub er wind van kreeg, deden de Reddit-subs waar de fans van Hasan en een andere YouTuber bij wonen, de naam Destiny.

Ze maakten er een bericht over op de Hasan Piker sub, dat in feite de troepen verzamelde via een beta-bel.

Kotaku in actie werd vervolgens overstroomd met brigaders die probeerden de aanval tegen Kerzner voort te zetten namens Hasan.

Kaart

Dit leidde er ook toe dat Kerzner een vervolgvideo deed waarin hij alle drama doorzocht.

Het hele fiasco ontvouwde zich met alle finesse die je zou verwachten van een matchboek dat in vlammen opgaat in de gedroogde pagina's van een Tolstoy-roman op de stoffige boekenplank van een oude bibliotheek.

De moraal van het verhaal is echter dat de integriteit van de deugdsignalering en feministische tendensen van regressief links ongeveer zo dik is als een kartonnen uitsnede bij een carnavalsfoto.

De realiteit is dat mannelijke feministen en Social Justice Warriors meestal de meest racistische, seksistische, onverdraagzame mensen zijn die je ooit zult tegenkomen. Hasan had eigenlijk geen ruzie over het wakker worden van Jax Mortal Kombat 11 anders dan dat "slavernij is slecht". Volgens hem zijn minderheden alleen goed als plantagekruiwagen voor linkse propaganda. Karakterbreedte, karakterdiepte, verhaalbogen en narratieve continuïteit betekenen niets voor deze mensen omdat voor hen personages in fictie worden gereduceerd tot gedefinieerd door hun huidskleur.

Voor SJW's heeft iemand als Jax geen diepte buiten het zijn van een slaaf van de liberale orthodoxie, dus zien ze geen problemen met het weggooien van meer dan 26 jaar waarde van karakterontwikkeling om een ​​deugd signaal te geven. Dit is waarom het voor SJW's zo gemakkelijk is om zich onbewust racistisch te voelen, en in dit specifieke geval, onbewust seksistisch.

(Bedankt voor de nieuws tip Margil)

Andere interessante inhoud