Hoe was het artikel?

833650cookie-checkSJW's keren zich tegen Mortal Kombat 11 Omdat ze beweren dat Ronda Rousey Transfoob is
Nieuws
3 mei 2019

SJW's keren zich tegen Mortal Kombat 11 Omdat ze beweren dat Ronda Rousey Transfoob is

Zelfs toen NetherRealm Studios zich inspande om alle vrouwen binnen te halen Mortal Kombat 11 zo lelijk als de zonde, en nam alle sexappeal weg die de meeste normale, roodbloedige, Amerikaanse mannen zou lokken; zelfs nadat ze propagandisten een bot hebben toegeworpen door hun meest conservatieve karakter, Jax, te laten veranderen in een linkse autoritair; en zelfs nadat alle mannen zo gespierd en sexy mogelijk waren gemaakt, was het nog steeds niet genoeg om te behagen Warriors Sociale Rechtvaardigheid. Waarom? Vanwege voormalig UFC- en WWE-vrouwenkampioen Ronda Rousey.

De typische anti-gaming websites waren in opstand tegen Rousey's casting in Mortal Kombat 11, meestal overslaand over het meest vernietigende deel van haar opname in het spel: haar vreselijke stemhandeling die te plat was, geen enkele emotie had en onnatuurlijk overkwam.

In plaats daarvan richtten plaatsen als Waypoint en Kotaku zich op de onwil van Rousey om in de achthoek te stappen tegen trans-strijders zoals Fallon Fox, die in feite elke wrede man's droom om in de ring te komen en de vrouwen in een bloedige pulp pompt uit te voeren totdat ze bewusteloos en concussed op de mat.

Rousey's redenering om Fox niet te bestrijden was even duidelijk als het gebrek aan acteertalent van Amber Heard, waar de Olympiër de New York Post in een 2013-interview ...

"Ze kan hormonen proberen, haar pikhouweel afhakken, maar het is nog steeds dezelfde botstructuur als een man. Het is een voordeel. Ik denk niet dat het eerlijk is.

"Ik begrijp dat de UFC niet geassocieerd wil worden met opvattingen zoals (Mitrione's). Ik ben ook blij dat ze hem niet meteen hebben gesneden. '

Feiten storen propagandisten echter niet.

Rousey werd een belangrijk doelwit van spot van sites zoals waypoint, waar de auteur schreef ...

'Laten we eens kijken naar enkele van Rouseys ergste zonden. In een interview met de New York Post over Fallon Fox (een professionele vechter die toevallig een transvrouw is), zei Rousey een aantal echt vreselijke transfobische mensen. Dat is niet alles - ze heeft beslist een stukje smakeloos Sandy Hook Trutherism getweet. Ze verontschuldigde zich later voor die ene, maar het kwaad was geschied. Rousey heeft haar enorme platform op onverantwoordelijke wijze gebruikt, en in het geval van haar opmerkingen over Fox, om regelrechte haat te accepteren en door te geven.”

Waypoint was niet de enige.

Zoals ik al zei, had Kotaku meegedaan aan het optreden om Rousey door het zand te rennen en een stuk te publiceren Mei 1, 2019 kort na Waypoint, getiteld "Ronda Rousey Being In Mortal Kombat 11".

Auteur Heather Alexandra schreef ...

"Fox is de eerste openlijk transgender MMA-jager in de geschiedenis van de sport. Ze had in 2006 een geslachtsaanpassende operatie ondergaan, maar kreeg te maken met het idee dat ze tegen andere vrouwen kon vechten. UFC-president Dana White verklaarde dat hij niet geloofde dat Fox andere vrouwen zou mogen bevechten. Voormalig NFL-verdediger en MMA-jager Matt Mitrione noemden Fox een 'liegende, zieke, sociopatische, walgelijke freak' en werden later geschorst vanwege zijn opmerkingen. Door dit alles weigerde Rousey om met Fox te vechten, erop wijzend dat haar medestrijder een fysiek voordeel in de ring zou hebben. "

Het is grappig dat Social Justice Warriors vrouwelijke empowerment aanmoedigen en dat vrouwen controle over hun lichaam krijgen ... gewoon totdat ze besluiten dat ze niet in de achthoek willen worden verscheurd door iemand die is geboren met een 'Y'-chromosoom.

Zelfs Bounding in strips riep Kotaku uit voor hun woedeaanval, dat niet echt meer lijkt te doen dan proberen een hekel te krijgen aan de atleet en actrice. Het tegenstuk van de strip- en cultuurwebsite schetste het perfect, schrijven ...

"Rousey is niet het dweepzuchtige monster dat Kotaku probeert haar te schilderen als, maar in plaats daarvan bestaat als een mens met meningen en overtuigingen die kunnen verschillen van algemeen geaccepteerde denkscholen, zelfs een impopulair geloof dat schadelijk is geweest voor overlevenden van een verwoestende schietpartij op school . De mate van verontwaardiging rondom Rousey en MK11 lijkt kunstmatig te zijn vervaardigd, een concept waar Kotaku zelf in hun artikel over Rousey [...] op heeft gereageerd.

Jeremy Hambly uit TheQuartering bracht ook Kotaku en Waypoint aan het werk om samen te vallen tot laster tegen Rousey.

Helaas is het gezond verstand tegenwoordig schaars in de meeste mediacentra en vond de verontwaardigde cultuur van Waypoint en Kotaku snel zijn weg naar de Mary Sue, die een stuk publiceerde over Mei 1, 2019, Waar ze schreven ...

"In een uitstekend stuk voor WayPoint, Danielle Riendeau brengt twee punten over Rousey's opname in het spel: haar vorige transfobe opmerkingen (onder anderen) en het feit dat ze in de game ook niet echt goed is als Sonya. [...]

"Overweeg de zeer recente kwestie van de IAAF die een seksistische testosteronregel handhaaft die zowel ruikt naar racisme en transfobie (hoewel Caster Semenya niet trans is, de gebruikte taal lijkt sterk op transfobe uitspraken over testosteron), en we kunnen zien dat de mentaliteit achter [Ronda's] opmerkingen heeft een verreikend bereik en treft zowel trans- als cis-vrouwen vanwege de manier waarop we over gender spreken. "

Dit soort piggyback-journalistiek is meestal hoe gefabriceerde onderwerpen trends worden en hoe trends veranderen in machines voor social media-verontwaardiging.

Een perfect voorbeeld hiervan is hoe Yahoo!, een populaire nieuwsbron, de retoriek van de Social Justice Warrior inluidde die circuleert in de enthousiaste kringen, en besloot om de zes jaar oude opmerkingen van Rousey terug te brengen naar het bewustzijn van de lezers van vandaag. omdat Waypoint, Kotaku en The Mary Sue ervoor kozen oude botten op te slokken voor een paar deugdelijke signaleringspunten (of ze verveelden zich en konden niet de moeite nemen om daadwerkelijk gamingnieuws te bespreken voor een publiek dat ze verachten).

Yahoo! Sports heeft een stuk gepubliceerd Mei 1, 2019, na vergrendeling, stap en synchronisatie met de andere verkooppunten, waar Cassandra Negley schreef ...

"Zoals Danielle Riendeau opmerkte in een stuk voor Waypoint, zijn er duizenden meisjes die spelen als Sonya Blade, omdat ze dat eigenlijk kunnen. Voor degenen die in de 1990s zijn opgegroeid, was het spel een van de weinige om een ​​vrouwelijk personage te bieden en daarom laten meisjes weten dat ze het op een dag kunnen zijn. Meer dan 25 jaar later zijn er nog steeds niet veel opties en Sonya Blade verdient volgens haar beter.

"Twee artikelen vielen deze week weg, die in Waypoint en een andere in Kotaku, en riepen de opname van Rousey op basis van twee gebeurtenissen uit het verleden.

"Ze nam Fallon Fox mondeling op, de eerste vrouwelijke transgendervrouw van de sport, en sprak zich uit tegen de opname van de jager in de vrouwenafdeling vanwege wat ze een mannelijke botstructuur noemde. UFC-president Dana White was tegen Fox-vechtende vrouwen terwijl voormalige NFL-speler en MMA-jager Matt Mitrione zich er ook tegen uitspraken en haar een 'walgelijke freak' noemden.

Gelukkig beginnen normalen wakker te worden van de stompzinnigheid van de media.

U kunt bladeren door de commentaarsecties van Yahoo! Sportartikel en ontdek eenvoudig veel mensen die het niet alleen eens zijn met de opmerkingen van Ronda Rousey over Fallon Fox, maar ook Yahoo !, en de andere verkooppunten voor het doen van weinig ideologische schaamte omdat Rousey weigerde te kouwen naar cultureel-communistische koeien .

X1seQrY
Eps5vQS

Het is ook grappig hoe Kotaku, Yahoo !, Mary Sue en Waypoint meer bezig waren met zes jaar oude opmerkingen van Rousey dan dat ze de aanhoudende blootstelling van werknemersgerelateerde klachten rond slechte arbeidsomstandigheden bij NetherRealm Studios, zoals uiteengezet in een snippet van a Amerikaanse gamer artikel dat is gepubliceerd op mei 2nd, 2019.

Het fragment van de tweet luidt ...

"'Sommige van die Fatality-sequenties waar je van houdt, zijn van uitzendkrachten,' onthulde één bron. 'NetherRealm stuurt vroeg in de productie een e-mail om mensen ideeën voor het aantal dodelijke slachtoffers te laten voorleggen. Natuurlijk nodigen ze de uitzendkrachten uit omdat ze gewoon een geweldig idee kunnen weggeven zonder er extra voor te hoeven betalen. Eén persoon in QA heeft storyboards gemaakt voor hun gesuggereerde fataliteitssequentie. Hun idee heeft het gehaald, maar ze hebben nooit die full-time positie gekregen waar ze achteraan zaten. '

Natuurlijk was het belangrijkste verhaal voor die andere sites het kiezen van half-tien jaar oude opmerkingen van een professionele jager en worstelaar. Wees niet verbaasd als NetherRealm uiteindelijk een publieke verklaring aflegt, terwijl ze zich verontschuldigen namens Rousey om hun social justice Warrior-opezitters tevreden te stellen. Je kon niets minder verwachten van een bedrijf dat hun ballen afsneed en gooide ze in de container naast de testikels van Fallon Fox, die zich waarschijnlijk achter de Mary Sue's bevindt favoriete abortuskliniek.

Dit is allemaal gangbare praktijk voor minions van de intersectionele inquisitie. Of je nu iets zei in het verleden of in het heden, je bent een rechtvaardig spel voor diegenen die je naam opofferen op het altaar van de Progressive Stack.

(Bedankt voor de nieuwstip Broken M and Minuteworld)

Ander nieuws