Hoe was het artikel?

853830cookie-checkStreet Fighter 5 Chun-Li Latex bodysuit Mod laat niets aan de verbeelding over
Nieuws
31 mei 2019

Street Fighter 5 Chun-Li Latex bodysuit Mod laat niets aan de verbeelding over

Capcom Street Fighter V was misschien een abjecte mislukking als het ging om het lanceren met elke vorm van gedenkwaardige content, maar na verloop van tijd slaagde het bedrijf erin om veel noodzakelijke updates en content-patches in het anemische aanbod te brengen, waardoor gamers uiteindelijk de soort ervaring kregen die ze verwachtten van de serie. Modders zijn echter de echte kampioenen van de inhoud als het gaat om Street Fighter V, het uitrollen van het soort spel-veranderende visuele make-overs die nieuwe vormen van leven en opwinding hebben ingebracht in de felle vechtende amusementssoftware. Een van de mods die je misschien hebt gemist maar die absoluut in het oog springt, is Chun-Li's latex bodysuit, die bijna niets aan de verbeelding overlaat.

Modder TerryXX heeft een bijgewerkte versie van de Chun-Li latex bodysuit die je kunt downloaden van over op zijn Patreon pagina.

YouTuber BlitzMightyN7 startte eerder deze maand ook een trailer om het pak in actie te presenteren, zowel tijdens in-game spelen als in de film, die je hieronder kunt bekijken.

Ik ben geschokt dat YouTube zijn account nog niet heeft beëindigd. Ze hebben een vicieuze shutdown-aanval doorgemaakt nadat ze volwaardige sociale rechtvaardigheid hebben gedaan voor iedereen die een beetje plezier wil maken, of zelfs de mensen tot de agitprop wekken dat platformhouders en grote technologie met geweld over de mensen zijn uitgerold slave stuurprogramma's.

Hoe dan ook, de video-compilatie hierboven laat zien hoe belachelijk sexy de latex bodysuit is. Zelfs als je niet van het hele BDSM-ding houdt, maak je geen zorgen, de outfit komt zowel in het volledige masker als ontmaskerd, zodat je het hele gezicht van Chun-Li te zien krijgt terwijl ze wiebelt en wiebelt op de juiste plaatsen terwijl ze zich aandient het pak.

Street Fighter V - Chun Li Latex bodysuit Mod

Zoals je kunt zien, klampt het pak zich vast aan elke centimeter van de langbenige jager, zodat je niet alleen elke centimeter van haar vorm ziet, je krijgt ook het voordeel van garnituren zoals het uitsteeksel van de uitsteeksel dat het soort voegt prurient appeal dat naar behoren een verstikking zou verstoren die geen normale ritssluiting zou kunnen bevatten.

Ongeacht wat u denkt over Street Fighter V, je moet toegeven dat sommige van die mods historisch episch zijn. De mods zijn echter alleen beschikbaar op de pc-versie van de game, dus geen sexy tijdplezier voor PS4-bezitters.

Ander nieuws