Hoe was het artikel?

1474471cookie-checkRage 2 Cheats Grant You God Mode, Infinite Money, Unlimited Project Points
Nieuws
14 mei 2019
3 min gelezen

Rage 2 Cheats Grant You God Mode, Infinite Money, Unlimited Project Points

Bethesda Rage 2 vandaag gelanceerd voor de Xbox One, PS4 en pc. De game heeft behoorlijk wat problemen op basis van de gebruikersrecensies die tot nu toe zijn gedaald, inclusief prestatieproblemen die zijn voortgekomen uit de opname van Denuvo DRM. Als je de game echter op pc hebt en je bent op zoek naar manieren om de lege wereld, lange laadtijden of saaie missies te compenseren, zijn er enkele cheats om te helpen dingen opfleuren.

De eerste cheat-trainer is gratis beschikbaar om te downloaden op de Mr. Antifun forum.

Het Rage 2 cheat trainer heeft de volgende opties:

Oneindige gezondheid

Oneindige overdrive

Onbeperkte munitie

geen Reload

Oneindige gadget

Laat meer zien

Laat minder zien

Er is een zeer, zeer, zeer kleine waarschuwing aan de cheat trainer hierboven, en het is dat om gebruik te maken van de oneindige money cheat, je tenminste $ 1 moet hebben verworven, wat niet te moeilijk zou moeten zijn. Zodra je dat hebt, kun je de cheat activeren en heb je oneindig veel geld te besteden.

Er is een tweede cheat trainer beschikbaar om te downloaden als een premium van over-aan CheatHappens.com.

Het Rage 2 cheats sport de volgende opties:

Ongelimiteerde gezondheid

Ongelimiteerde ammunitie

geen Reload

Onbeperkte Infusies / Wingstick / Grenades / Drones

Vijanden vallen niet aan

Laat meer zien

Laat minder zien

Er is niets bijzonders of unieks vereist om de cheats aan het werk te krijgen. Je moet echter een premium account bij Cheat Happens hebben om de trainer te downloaden, dus dat is iets om in gedachten te houden.

De trainer op de lijst is beschikbaar om te downloaden, zowel als gratis als premium-opties van MegaDev.info.

Het Rage 2 cheats beschikbaar in de trainer zijn hieronder vermeld:

Ongelimiteerde ammunitie

Onbeperkte overdrive

Geld + 1.000

Geld --1.000

geen reload

Laat meer zien

Laat minder zien

Dus de cheats hier zijn vrij duidelijk ingedeeld. Je hebt je cheats in de god-modus, je onkwetsbare cheats voor voertuigen, je onbeperkte munitie-cheats en zowel projectpunten als cooldown-cheats die je kunt gebruiken.

Ik weet niet hoe goed de cheats van pas zullen komen, aangezien een van de grootste klachten is dat de game nogal saai en alledaags is, vooral als je geen verhaalgerelateerde missies doet. Het is een beetje alsof je een stel jihadisten een aantal high-density chemisch geregen plastic explosieven geeft en ze vervolgens naar Detroit stuurt; er valt niets op te blazen, want het is al een door oorlog verscheurde woestenij.

Hoe dan ook, als je alleen maar wilt rondslenteren en verschillende dingen uitproberen, kunnen de trainers daar misschien goed voor zijn. Je zou zelfs een aantal verborgen geheimen of gebieden kunnen ontdekken die je misschien niet had kunnen bereiken via een normale spelsessie.

Rage 2 is nu beschikbaar voor thuisconsoles en op de Steam Store voor de PC.

Ander nieuws