Hoe was het artikel?

1489260cookie-checkPolitiesimulator Patrol Duty Cheats zijn uitgerust met God-modus, oneindig gedrag
BEDACHTEN
7 juli 2019
2.17 min gelezen

Politiesimulator Patrol Duty Cheats zijn uitgerust met God-modus, oneindig gedrag

Een van de spellen die halverwege tot de late helft van juni door veel mensen is afgegaan, was de 3D-sandbox-sim van Bigmoon Entertainment genaamd Politiesimulator Patrouilleplicht. De game is eigenlijk een volwaardige sim-versie van de LCCPD-conversiemod voor Grand Theft Auto, waardoor spelers ongekend realisme krijgen in termen van het volgen van politieprocedures en proberen zich aan de regels te houden terwijl ze misdaden oplossen en de vrede bewaren. Als je echter die jeukende neiging hebt om de mal te doorbreken en het systeem te verknoeien, zijn er enkele cheats om je te helpen een dergelijke prestatie te bereiken.

De eerste cheattrainer beschikbaar om te downloaden komt in zowel gratis als premium formulieren MegaDev.info.

Het Politiesimulator Patrouilleplicht cheats zijn verpakt met de volgende opties:

+ 1,000 score

low Health

Genees speler

geen Reload

Verhoog bewegingssnelheid

De cheats zijn je standaardtype om je te helpen uit een moeilijke binding te komen, of je kunt het speelveld manipuleren door niet gestraft te worden voor ongepast gedrag. De godmodus betekent dat je niet sterft als je enige schade oploopt, terwijl de score ervoor zorgt dat je altijd wint, en de oneindige gedragsmeter betekent dat je elke keer dat je verknoeit, uit de rij gaat of zich onfatsoenlijk gedraagt, je zult er niet voor worden gestraft. Het is een nette manier om het systeem te exploiteren en plezier te hebben in de stedelijke sandbox.

Er is een tweede cheat trainer beschikbaar om te downloaden, maar het is een premium trainer. Je kunt het in handen krijgen cheat Happens.

Het Politiesimulator Patrouilleplicht cheats staan ​​hieronder:

Ongelimiteerde gezondheid

Gamesnelheid

Huidige score

Huidig ​​gedrag

Main Mission Timer Modifier

Het zijn veel van dezelfde cheats hierboven, alleen met een focus meer op de missietimers, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het voltooien van bepaalde missies binnen een bepaalde tijd.

Police Simulator Patrol Duty - Chaos

Dit betekent dat het je de ruimte moet geven om missies te voltooien op jouw tempo en niet op het tempo van de game.

De Unreal Engine 4-aangedreven titel biedt een dagelijkse simulatie-ervaring van een politieagent, waarbij spelers rapporten schrijven, criminelen opsporen, arrestaties verrichten, het verkeer stoppen of op hoge snelheid achtervolgen.

Je zult echte politie-uitrusting moeten gebruiken, zoals handboeien, radio's, radarwapens en pistolen, en op missies gaan met een buddy in de coöperatieve modus voor twee spelers.

De game heeft echter niet de beste gebruikersrecensies ontvangen, omdat er een heleboel bugs zijn die gebruikers verhinderen om verder te komen in de game. Misschien had het eerst in Early Access uitgebracht moeten worden?

Hoe dan ook, hopelijk kunnen de ontwikkelaars krijgen Politiesimulator Patrouilleplicht vierkant weggezet en goed opgeknapt omdat het huidige publiek dat het hof maakt ervan lijkt te genieten. U kunt meer leren over Politiesimulator Patrouilleplicht door een bezoek aan de Steam winkelpagina, waar het momenteel beschikbaar is voor $ 17.99.

Andere CHEATS