Hoe was het artikel?

1501480cookie-checkDOOM Eternal Trailer Reveals The Doom Hunter
Media
22 augustus 2019

DOOM Eternal Trailer Reveals The Doom Hunter

Vroeger had Doom Guy maar één grote rivaal, de Cyberdemon. Het was de meest badass van alle demonen en zou meer dan een formidabele bedreiging voor de Corvette-benen, ripper-and-traan vormen. Nou, id Software heeft een nieuwe demon voor de Doom Slayer om te verslaan, en deze keer is het een bedreiging die specifiek is ontworpen om slayers op te sporen, en het staat bekend als de Doom Hunter.

De onthulling voor het nieuwe DOOM Eternal vijand kwam via een korte minuut en een half lange trailer tijdens de GamesCom van dit jaar. De trailer toont de wapens die ter beschikking staan ​​van de Doom Hunter, die zich verplaatst op een zwevend, jet-aangedreven grav-pad. Het is gewapend met een stel zwermraketten en een kettingzaag, niet anders dan de baas van Doom 3.

Je kunt de trailer hieronder bekijken, met de vaardigheden van de Doom Hunter en enkele plaatsen waar hij zal verschijnen.

De Doom Hunter is niet zo groot als de Cyberdemon of de Spider Mastermind, maar hij is groot genoeg om het manoeuvreren eromheen moeilijk te maken.

Als u probeert het vanaf de rechterflank te naderen, wordt u geconfronteerd met de kettingzaag op zijn linkerarm, en als u probeert het vanaf de linkerflank te naderen, krijgt u een vlammenwerper op zijn rechterarm. Om te voorkomen dat spelers op afstand sluipen, dwingen de zwermraketten je om in beweging te blijven, ofwel je in de buurt te trekken of je te dwingen je tactiek te heroverwegen.

DOOM Eternal - Doom hunter

Het is geen baanbrekende vijand, maar het ziet eruit als iets om de schiettechnieken te helpen diversifiëren terwijl spelers door de omgeving bewegen en het uitvechten tegen de demonen vanuit de buitenste rijken in de ruimte en het grote daarachter.

Tot dusverre is er geen inhoud met inhoud DOOM Eternal van wat ik kan verzamelen, en dat is een goede zaak.

Of het al dan niet pozz-free blijft, hangt helemaal in de lucht, dus we zullen zien wat er van wordt DOOM Eternal wanneer het dit najaar op pc, PS4 en Xbox One verschijnt op 22 november 2019.

(Bedankt voor de nieuws tip Correctus)

andere Media