Hoe was het artikel?

1500290cookie-checkShenmue 3 pc-proefversie verschijnt in september in de Epic Games Store
Nieuws
2019/08

Shenmue 3 pc-proefversie verschijnt in september in de Epic Games Store

Als je het spel wilde proberen dat verwikkeld was in controverse, het best bekend als Shenmue 3, zoek dan niet verder dan de tweede helft van september om dat te doen. Ja, Deep Silver en YS Net zullen volgende maand een proefversie op pc uitbrengen, zodat Kickstarter en Slacker Backers de game via de Epic Games Store kunnen uitproberen.

Hoewel Shenmue 3 ikOmdat het op 4 november 19 uitkomt voor pc via de Epic Games Store, PS2019 en Xbox One, is er momenteel een proefversie in de maak voor degenen die voor de Kickstarter en SlackerBacker tiers.

In plaats van maanden te wachten om aan de slag te gaan met het derde deel in de serie Shenmue games, mensen die het goed vinden om de Epic-versie boven de Steam-editie te krijgen, kunnen de proefversie in de tweede helft van september testen.

De volgende informatie komt van shenmue.link, waarin wordt gedeeld hoe het team bijna alle proefelementen en functies heeft vastgelegd. Daarnaast is het team ook bezig met het finaliseren van een deadline. Zodra deze klaar is, verschijnt deze op de officiële site:

"Dag iedereen,

 

Vandaag willen we een aankondiging doen over de Kickstarter en Slacker Backer proefversie van Shenmue III.

 

De proefversie staat gepland voor release in de tweede helft van september. De elementen en functies die moeten worden opgenomen, zijn bijna allemaal vastgelegd en we werken nu aan het vaststellen van een leverdatum met onze partners. Zodra een datum is bevestigd, zal hier in de updates een nieuwe aankondiging worden gedaan.

De aankondiging gaat verder en legt uit hoe de proefversie een op zichzelf staande act zal bevatten in Bailu Village. De proefversie duurt naar schatting een uur en kan opnieuw worden gespeeld nadat het hoofddoel is bereikt:

“De proefversie zal een op zichzelf staande act bevatten met een doel dat plaatsvindt in het eerste gebied van Shenmue III, Bailu Village. De game zal naar schatting 1 uur speelbaar zijn en kan opnieuw worden gespeeld nadat het doel is bereikt. Er zijn veel activiteiten te beleven en we hopen dat je terugkomt voor meer totdat de proefperiode afloopt.
*De proefversie wordt ook geleverd met een pdf-speelgids.
**Opgeslagen bestanden worden niet overgezet naar de definitieve versie.”

En voor alle duidelijkheid: je moet een Kickstarter of Slacker Backer zijn en de Epic Games Store geïnstalleerd hebben om de pc-proefversie van te kunnen spelen Shenmue 3 wanneer de tweede helft van september aanbreekt:

“De proefversie zal voor pc worden gespeeld in de Epic Games Store. Om te spelen heb je een Epic Games-account nodig.”

Ten slotte kun je meer te weten komen over de proefversie en de game zelf door op te drukken shenmue3.deepsilver.com.

Ander nieuws