Hoe was het artikel?

1502100cookie-checkPredator: Hunting Grounds Gameplay Trailer stelt teleur met technische hik
Media
25 augustus 2019

Predator: Hunting Grounds Gameplay Trailer stelt teleur met technische hik

Illfonische spellen ' Predator: jachtterrein kreeg eindelijk zijn langverwachte gameplay-onthulling op GamesCom van dit jaar. De gameplay-trailer was weken gepest in de aanloop naar GamesCom, waarbij Illfonic en Sony gamers kleine stukjes informatie geven om de lust van potentiële fans te wekken.

Maar heeft de grote onthulling de hype waargemaakt? Meh.

Het grootste probleem is niet het concept, dat eigenlijk heel cool lijkt te zijn, het grootste probleem zijn de technische problemen die in de trailer opduiken als puberende meisjes op het Lolita-eiland van Jeffrey Epstein.

Maar voordat je aan de slag gaat, kun je de trailer van GamesCom hieronder bekijken, met dank aan Gamespot.

De kern van de gameplay is dat een team van spelers de rol van paramilitaire troepen op zich neemt, gestuurd om specifieke missies te voltooien.

Nu is dit deel van het spel eigenlijk best cool, omdat het net als je standaard militaire schietspel is. Je moet samenkomen met je squadrongenoten, samenwerken om de vijandelijke NPC's heimelijk te verslaan en de aangewezen taak voltooien.

In dit verband, Predator: jachtterrein speelt zich af als een standaard first-person militair schietspel, niet anders dan Call of Duty or Operation Flashpoint. De dingen nemen echter een heel andere wending wanneer het Predator opduikt, die de taak heeft om zowel computergestuurde NPC's als het menselijke paramilitaire team uit te schakelen.

Het is dus een asymmetrische vechtgame met enkele nette elementen in het spel.

Het probleem is echter dat deze game er janky uitziet.

Ik weet dat het nog een jaar na de release is, maar de framesnelheiddalingen waren astronomisch. De animatiefunctie, het stijve richten en de superstomme AI zorgden ervoor dat deze game er echt, echt niet indrukwekkend uitzag.

Illfonic heeft heel wat werk voor de boeg als ze verwachten dat dit iets meer is dan een lachertje, omdat er geen manier is om dit met veel van die opvallende fouten op de markt te brengen.

Nogmaals, het goede deel is dat Predator: jachtterrein bevindt zich nog steeds zwaar onder het bladerdak van de ontwikkeling, en dus is er genoeg tijd om alle vele, vele, vele rimpels die hier tentoongesteld worden glad te strijken. Of ze in 4 alles op de PS2020 goed kunnen laten draaien of niet, is een heel ander verhaal.

andere Media