Hoe was het artikel?

1577010cookie-checkCube World Cheats Sport Infinite Gold, God Mode, Freeze Time
Nieuws
6 oktober 2019
4 min gelezen

Cube World Cheats Sport Infinite Gold, God Mode, Freeze Time

Picroma's kubus wereld got off to a pretty awful start on Steam. The game is plagued with bugs, some unfortunate hacks, and a rather hostile moderation team trying to scrub negative feedback from the forums. For those of you who purchased the game and are – for whatever reason – still playing it, er zijn enkele cheats to help make the repetitive missions, long-winded grind, and uninteresting characters a little more… entertaining.

De eerste cheat trainer is beschikbaar om te downloaden van over op de MegaDev.info pagina.

The trainer comes jam-packed with the following kubus wereld cheats:

+ 100 Gold

Reset goud naar 0

low Health

Geen Mana

+ 1,000 Gold

Laat meer zien

Laat minder zien

De trainer wordt geleverd met zowel gratis als premium cheat-opties. Er zijn vier gratis cheats, inclusief de hardcore opties om je gezondheid en mana te verlagen.

De rest van de cheats zijn premium-gebaseerd en vereisen een lidmaatschap, inclusief de oneindige mana en god mode cheats.

Er is een volledig gratis trainer beschikbaar om te downloaden vanaf over WeMod.com.

De trainer beschikt over de volgende cheat-opties voor kubus wereld:

Ongelimiteerde gezondheid

onbeperkt Stamina

onbeperkt MP

Instant Skill Cooldown

Super Damage

Laat meer zien

Laat minder zien

You basically gain access to the same cheats like the one from MegaDev but you don’t have to sign up or make use of a premium membership to access the cheats.

Je kunt jezelf gemakkelijk oneindige hoeveelheden goud geven of super schade aan vijanden toebrengen. Je hebt toegang tot extra trainers met behulp van de WeMod-app als je andere games hebt waar je vals wilt spelen, en de aoo werkt daar ook goed voor.

De volgende trainer is een premium trainer die vanaf nu beschikbaar is cheat Happens.

The trainer contains the following Cube World cheat options:

Oneindige gezondheid

Infinite MP

Infinite Stamina

Oneindige Stealth

Verander goud

Laat meer zien

Laat minder zien

De trainer beschikt over alle standaardopties en nog wat, inclusief de mogelijkheid om het niveau, XP en goud van je personage te bewerken. Er is de mogelijkheid om de in-game tijd aan te passen, samen met in staat zijn om vrij te maken wat je ook wilt maken.

Obviously, you’re plucking your brain for any kind of drawbacks, and the drawback comes in the form of Cheat Happens requiring a premium membership to make use of the cheats.

Nu voordat je besluit in te stappen kubus wereld - als je dat nog niet hebt gedaan - wees gewaarschuwd dat het spel serieuze problemen heeft. YouTuber Jade PG legde uit hoe de game een aantal grote problemen met de community heeft ondervonden en hoe de moderators op het forum kritiek proberen te dempen.

Maar het is niet alleen dat de game problemen heeft met gameplay-loops, bugs en sommige hackproblemen die al dan niet goed zijn opgelost, er is ook een probleem met het tot zwijgen brengen van de mensen die proberen bekendheid te geven aan deze problemen.

Twitter-gebruiker Button_Pusher meldde bijvoorbeeld het bredere publiek dat ze van de fora zijn verbannen omdat ze de aandacht vestigen op het feit dat mensen hun games overvielen of naar andere games brachten en werden gehackt via een multiplayer-bug.

Zijn inspanningen om de gemeenschap te waarschuwen resulteerden in een verbod op hem.

Previously, it was a newbie moderator who fessed up to committing some indiscretion when it came to pulling the trigger on banning users from the forums, but it turns out that the bans are still occurring and there’s a systematic approach to trying to silence naysayers and freedom fighters.

Of de ontwikkelaar lang genoeg zal stoppen met vechten tegen de community om het spel daadwerkelijk te repareren, valt nog te bezien, maar nu kubus wereld lijdt voor deze ongure capriolen, zoals de Steam Store pagina laat momenteel zien dat het spel een gemengde beoordeling heeft vanwege deze montageproblemen.

Ander nieuws