Hoe was het artikel?

1577030cookie-checkRain Of Reflection, Narrative-Driven Cybernoir-game nu beschikbaar op Steam
Media
6 oktober 2019

Rain Of Reflection, Narrative-Driven Cybernoir-game nu beschikbaar op Steam

Lionbite Games ' Regen van reflecties is niet een van die down-in-the-dredges-achtige cyberpunk-titels waar je door steegjes snuffelt voor de volgende adrenalinepiek, of vastzit in een vervallen bouwplaats die vecht tegen een stel wetware-junkies die op een cognazium-trip zijn afgeslacht. Nee, Regen van reflectie is een verhalend cybernoir-avontuur met stealth, veel interactieve dialoog, turn-based ontmoetingen en een zeer gelikte, sfeervolle wereld om te verkennen.

De game is momenteel beschikbaar voor slechts $ 18.99 op de Steam Store.

Tijdens de eerste week van release wordt het spel verdisconteerd met 10% op de normale prijs.

De game is sterk gericht op verhaalgebaseerde beslissingen van spelers.

De belangrijkste plot draait om wetenschapper Wilona die de taak heeft een onvruchtbaarheidsepidemie op te lossen die de wereld heeft geteisterd. Het laatst geboren kind bevindt zich momenteel in gevangenschap, waarmee wordt geëxperimenteerd terwijl onderzoekers proberen de onvruchtbaarheidscrisis te keren. Wilona heeft echter medelijden met het kind en probeert hem uit gevangenschap te bevrijden, maar het gaat niet zo goed.

Mijn grootste kritiek is dat de hoofdkuiken eruit ziet als een kerel. Maar verder ziet de architectuur en stijl van de wereld er best cool uit.

De game laat spelers een schat aan omgevingen verkennen terwijl ze proberen beveiligingssystemen te hacken met behulp van 3D-puzzels, of langs bewakers sluipen in turn-based segmenten met een isometrische weergave.

Je kunt ook proberen situaties onschadelijk te maken door je er uit te praten, of door overtuigingskracht te gebruiken om door harige segmenten te komen.

Lionbite's Regen van reflecties zal extra hoofdstukken waar je als verschillende personages speelt om het hele verhaal af te ronden.

Ze vermelden niet hoe ver het tweede en derde hoofdstuk verwijderd zijn, maar ik ben er vrij zeker van dat veel daarvan afhangen van hoe succesvol het eerste hoofdstuk op de markt zal zijn.

Voorlopig is de game alleen beschikbaar op Steam voor pc. Tot nu toe is er geen melding gemaakt van het verschijnen van de game op thuisconsoles, maar het zal waarschijnlijk de sprong maken als de verkoop de portkosten rechtvaardigt.

(Bedankt voor de herinnering durka durka)

andere Media