Hoe was het artikel?

1575450cookie-checkSommige Shenmue 3-backers hadden problemen met het verkrijgen van restitutie vanwege een enquêtefout
Nieuws
2019/10

Sommige Shenmue 3-backers hadden problemen met het verkrijgen van restitutie vanwege een enquêtefout

Als je al het drama eromheen niet hebt bijgehouden Shenmue 3 (en echt, waarom zou iemand die geen geldschieter was dat willen doen? Tenzij ze genoten van het ongebreidelde gegiechel en de diepgewortelde spanning die gepaard gaat met het kijken naar het equivalent van een Kickstarter-auto-ongeluk dat zich in slow motion ontvouwt), dan was je je waarschijnlijk niet bewust van het feit dat sommige geldschieters dat waren geweest restitutie aanvragen voor het spel. Nou ja, in eerste instantie kon niet iedereen zijn geld terugkrijgen zoals bedoeld, en dit was naar verluidt te wijten aan een onaangekondigde bug.

Begraven in het commentaargedeelte op de Kickstarter pagina, een geldschieter die aan de hand had, had Brian gevraagd naar de status van de terugbetalingen, aangezien hij zijn terugbetaling niet had ontvangen.

Hij kreeg te horen dat als de verzonden enquête hem niet naar de PayPal-pagina bracht nadat hij om zijn terugbetaling had verzocht, zijn terugbetalingspagina werd afgeluisterd.

jzyOC3X

Rod legde verder uit dat hij contact moest opnemen met Fangamer, hen de informatie moest verstrekken over zijn bestelling en zijn Kickstarter-account, en dat hij vervolgens de gevraagde terugbetaling kon krijgen.

Later in de keten werd hem gevraagd hoe hij erachter kwam dat het een bug was, en hij liet een andere gebruiker, Ben genaamd, weten dat dit alles was wat hem via e-mail werd verteld.

GsM2TSO

In een e-mail kreeg ik te horen dat nadat de gebruiker de enquête opnieuw had aangevraagd, hij de mogelijkheid kreeg om in te loggen op PayPal en het terugbetalingsproces te voltooien, door te schrijven ...

“Ik ging toen terug naar de e-mail waarin ik de enquête moest aanvragen, vroeg hem opnieuw aan en nu stond er plotseling een optie om in te loggen op mijn PayPal om de terugbetaling aan te vragen.”

Verschillende andere gebruikers hebben ook gemeld dat ze de game ook succesvol konden terugbetalen, waaronder Alex, die opmerkte dat de terugbetaling, ondanks dat hij een kleine vergoeding moest betalen, correct werd verwerkt.

bjiP38Y

Deep Silver heeft het terugbetalingsproces aanvankelijk enigszins omslachtig en ongemakkelijk gemaakt de enquêtes verzonden in september, maar gebruikers zoeken hun weg door het proces om hun geld terug te krijgen. Maar het echte verhaal hier is dat Deep Silver niet eens de moeite nam om geldschieters te informeren dat er mogelijk een bug in de e-mailenquête zat om terugbetalingen te verwerken. De financiers moesten het in wezen zelf uitzoeken.

Als u een van de donateurs bent die verstrikt is geraakt in de verwarring over de enquête en de terugbetalingslink niet verschijnt, zorg er dan voor dat u de stappen volgt die in Rod's commentaar worden beschreven door contact op te nemen met FanGamer over het probleem en hopelijk kunt u uw terugbetaling laten verwerken correct. Zoals Ys Net en Deep Silver begin september al vermeldden, kan de verwerking van terugbetalingen tussen de 20 dagen en drie maanden duren.

Shenmue 3 wordt ondertussen gelanceerd op pc en PS4 vanaf 19 november 2019.

(Bedankt voor de nieuwstip Ben)

Ander nieuws